Jump to content

Photo

Kaj ste danes naredili zase?

• Please log in to reply
7001 replies to this topic

#6841 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 07 March 2023 - 09:24 AM

Zakupljen imam tudi 6m program, ampak nikoli nisem prišla dlje od 2m... Don't Ask... Zdaj sem odločena, da grem po izzivu še teh 6m delat.
Izziv je fajn, dosti vsebin je poleg...tudi predavanja o prehrani, nekaj treningov za pare, treningi v težji in lažji obliki. Poudarek na počitku, vključen mobility. Meni je ok.
  • 0

#6842 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 07 March 2023 - 09:44 AM

Super, držim pesti, da ti uspe 🤞🤞 ma sej veš, gibanje se res povsod pozna oz ima pozitiven vpliv 😊 jaz pogrešam daljše gibanje v naravi pa malo tudi tišino gozda, hribov 🙃

Ooo, fino! Je res vključila veliko stvari v izziv. Sama sem si nekako zadala, da grem po njenih programih, ki so po porodu varni pa fajn mi je, da kljukam treninge in različne stopnje. Imam še dve stopnji, potem bom pa verjetno kupila tudi kak izziv, če bo takrat na voljo.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#6843 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 07 March 2023 - 10:03 AM

Imam tudi FA 7, 8 in 9 (nekaj kupila, nekaj dobila). Tisto je pa na hard...nobenih počitkov, vsaj 5 "na muč" treningov na teden... Saj treningi sami po sebi niso napačni, mi pa koncept ni všeč.
  • 0

#6844 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 07 March 2023 - 10:10 AM

Ok,torej pocakam na kaksno znizanje pa kupim se naprej 🤣 jaz 6mesecni program koncujem ze 4.
  • 0

#6845 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 07 March 2023 - 10:13 AM

Kaj pa je to FA? Meni je tudi pri Nuši všeč poudarek na počitku, zmernih treningih, mobilityju. Delam pa treninge 2-3x tedensko oz. v primeru, da otrok zboli, brez slabe vesti naredim pavzo. Rada jo spremljam tudi na ig, mi je všeč njen način, mindset.
  • 0

#6846 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 07 March 2023 - 10:23 AM

FA = Fit Akademija (Patricija Pangeršič)...

Jaz sem v glavi vse primerjala z Nušo in mi je res manjkal ta mindset...pa zmernost in regeneracija.
Tam pa poslušaš...ko peče se dela napredek!!! 😂
  • 0

#6847 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19137 posts

Posted 07 March 2023 - 10:34 AM

Ok,torej pocakam na kaksno znizanje pa kupim se naprej jaz 6mesecni program koncujem ze 4.

Zdaj je znižanje 30% BF30

• 0

#6848 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 07 March 2023 - 10:40 AM

Kakšna je pa razlika med Nusino 'poporodno vadbo' (8-tedenski program) za 79EUR (akcijska cena 59) in njenima Fitmami Basic + Fitmami20? Jaz imam res odpor do te njene spletne strani, se mi zdi izredno nepregledno vse skupaj, da ne omenjam, kako kronično rabi nekoga, da ji stvar lektorira. Samo nekje bi pa res rada začela :/ A ma katera za posodit za spobat (na novo posneto)?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6849 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 07 March 2023 - 10:56 AM

Hvala Barbarina, sem cisto spregledala,zdaj sme ji kar pisala,kateri bi bil smiselno nadaljevanje 6.mesecnega.
  • 0

#6850 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 07 March 2023 - 11:14 AM

Anouk, jaz imam enak problem, za nosečniški program sem spušila za brezveze 60eur, ker je tako nepregledno in češko, videi so na nivoju, kot bi jih jaz doma posnela v 5 min. Pa jo drugače rada spremljam na IG...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6851 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 07 March 2023 - 11:29 AM

Jaz se pa doma ne spravim vadit. Morm si poiskat nekaj, da grem ven iz hise.
  • 0

#6852 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 07 March 2023 - 11:42 AM

Jaz sem pa preposlusala in vadila tako kot je v navodilih in mi je to njeno znanje zlata vredno, sele potem vidis,ko res lahko izvajas ene gibe,ki jih se pred nosecnostjo nisem mogla. Ampak jaz imam skos v glavi,da za tem stojita tocno dva cloveka in mi res ni motece,da ni fensi 🤣
  • 0

#6853 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 March 2023 - 12:23 PM

Jaz sem kupila program takrat za Bon21 in še vedno nisem niti odprla. :butl: Se spravljam že mesece, pa se mi konec dneva sploh več ne da. 🥴 Mejlov pa sploh ne morem brati, pač come on, daj nekemu študentu, da ti pregleda, če ti je škoda keša or sth.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6854 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 07 March 2023 - 12:36 PM

MIdva zadnje 3 mesecehodiva na fitnes. Ampak ne toliko na naprvah, ampak tek in vaje. Naprave bolj jaz za noge in rit. Ful mam  trmaste maščobne obloge tam :(

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6855 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 07 March 2023 - 12:44 PM

Jaz sem level up nabavila.
  • 0

#6856 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 08 March 2023 - 02:03 PM

Anouk, jaz ti lahko posodim up.ime in geslo, da si pogledaš. Se strinjam glede lektoriranja, kvalitete posnetkov, celotne platforme, pač lahko bi bilo boljše. Meni tudi recepti in sklop za motivacijo niso uporabni. Ampak treningi so kljub vsemu učinkoviti in varni, to mi odtehta. Razumem pa, da nekoga to preveč moti. Pred porodom sem cca 5 let 2x na teden hodila na vodeno vadbo z utežmi in lastno težo. Res sem uživala, imela močno in čvrsto telo. Sedaj mi je lažje delat vaje doma, možno da se to tudi spremeni. Moram pa nabavit novo elastiko in malo težje uteži.

• 0

#6857 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 08 March 2023 - 02:17 PM

Hvala, Peteršilj, si piseva na ZS :)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6858 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 08 March 2023 - 02:21 PM

Jaz si ne zamisljam hodit nekam na vodeno vadbo in puscat tamale doma, pa vsak reče saj gres zvecer ko spijo,meni je to slabse,ker ne spijo dobro in je uspavanje veckrat cel projekt.
  • 0

#6859 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19137 posts

Posted 08 March 2023 - 02:23 PM

Pazite, ker Nuša ma sledljivost programov, kdo uporablja in kje... vidijo.

• 0

#6860 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16793 posts

Posted 08 March 2023 - 06:33 PM

Tudi meni je Nusa na mestu s svojim mindsetom. Njenih programov ne poznam in jih nikoli nisem delala, verjamem pa da daje velik poudarek tudi na core, kar je pomembno.
Vidim pa kaksen je njen mindset in ce je enako v programih verjamem da so dobri.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users