Spovednica
Posted 27 October 2008 - 12:32 AM
Posted 27 October 2008 - 12:35 AM
Sem se zdaj še enkrat oprala lase, ne bom nanesla tega Loreala in poročam.
Edit : posušila sem si lase, zdaj so super. Ne morem vrjet, da mi je ta stvar nardila tak nastno lasišče. Pa, da ne bo katera mislila, da sem si to vtirala v lasišče. Sploh nisem šla blizu lasišča, pa taki polom.,
Posted 27 October 2008 - 07:04 AM
Eh, blodim.
Evo, spovedujem se, da lupetam stalno.
Posted 27 October 2008 - 10:35 AM
Ciara, ti se giblješ kaj med ljudmi? Mislim, da premalo, če se.
Drugače vem, kako ti je, a se da iti čez vse to.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 27 October 2008 - 10:59 AM

Nikar ne postani evil bijač, se ne splača zarad drugih nervirat. ( pa je tako lahko izklopit, študiraj SAMO nase, kaj TEBI paše, ne oziraj se na mnenje drugih. Imej rada ljudi, ki ti ljubezen vračajo in se ne obremenjuj zaradi stvari, na katere nimaš vpliva. Počni, to kar si želiš, privošči si nekaj zase. Danes sm brala, da če si nekaj želiš, si kupi eno simbolno reč, ki bo tisti stvar pripeljala do tebe. :=) (eno senčko al pa kej podobnega

Jst sem imela včeraj ene ful butaste ideje, kako bi si zreducirala slabo počutje in kaj bi storila, da se nebi sekirala zaradi nečesa, čemu vse bi se odpovedala. Nasploh vsako leto tak čas, v tem vmesnem obdobju začenjam bit mal čustveno otopela, potiskam stran od sebe stvari, ki so me prej osrečevale, in ki so še zdaj v meni in jih nočem prebujat, ker vem, da bi me ful bolelo obujat to. Kk sm krneki zdej napisala.

Spovedujem se, da danes nisem šla na faks. Mi je pisalo v horoskopu naj si vzamem podaljšan vikend

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 October 2008 - 11:04 AM
Posted 27 October 2008 - 01:32 PM

In to cel teden.Drugi pa lepo hodijo na faks....

Danes moram umit glavo,pa laufat bom šla če se ne bo uscalo.
Bolečina v levem spodnjem delu trebuha se konstantno pojavlja vsak teden,ne vem za koji kurac kaj,zdaj sem že tako prešnofala tam vse da me še 10× bolj boli.
Na sumu imam čokolado al ne vem,zdaj sem ene dvakrat jo jedla pa sem pol naslednji dan kamne srala (skor dobesedno) pa tam me je ful bolelo. POmojem je kakšno mišično/živčno tkivo,pol pa še črevo dodatno gor prtiska al kaj...Sem bla pri dohtarju že ene 14 dni nazaj pa je rekla da ni nič tazga in da naj počakam pol leta da izzveni. LOL?!?!
Posted 27 October 2008 - 01:43 PM
Ciara sem ti ze jaz mislila napisat podobno kot Adriane...pojdi ven, med ljudi, ceprav ti ni do tega (govorim iz lastnih izkusenj), pomaga ze samo nasmeh prijazne prodajalke v trafiki. Najslabse se je izolirati in kuhati svoje (negativne) obcutke. Meni se vcasih zdi vse tako brezveze, sem obupana ter razocarana nad ljudmi in svetom, da mi solze tecejo kar same od sebe, potem se pa prisilim in grem malo naokoli (po mestu ali naravi) in se pocutim bolje.
Meni gre tako na živce, ker razumem to, pa sem kdaj prav kontra. Čeprav vbistvu ... kar velikrat zadnje čase

Sem si napisala seznam opravil za čez počitnice in zamujam za dva dneva

Posted 27 October 2008 - 02:44 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 October 2008 - 02:45 PM
Posted 27 October 2008 - 02:52 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 October 2008 - 03:01 PM

Posted 27 October 2008 - 03:56 PM
Posted 27 October 2008 - 04:03 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 October 2008 - 04:34 PM