Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6821 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87036 posts

Posted 17 July 2012 - 09:59 PM

Meni gre pa na živce, ko kličeš v referat (in xy drugih pisarn) in je povsod zasedeno/noben ne dvigne :mad2:

Ja, ko pa se le oglasijo pa po možnosti še nesramno rečejo, da ne zmorejo vsega, da nimajo časa za vse. Če imaš telefon in uradne ure se oglašaj! :verymad:

Ditto!

Heh, očitno so v vseh referatih zaposleni nesposobni ljudje, od vseh študentov slišim pritoževanja, ta naša tudi ni vredna besed. Zadnjič je enemu prfoksu, starosti našega faksa, rekla,
da ona nima časa pisat izpitnih rokov na e-študent,na tel. med uradnimi urami je pa sploh ne dobiš, že leta.
A uboge uradne ure ima 4 dni/teden, po 2 uri, revica se mi kar smili.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6822 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 July 2012 - 06:19 PM

Na živce mi gredo pri fitnesih Sokol, ker na vsake 2 tedna spreminjajo urnik vodenih vadb. Ta teden so pa ene stvari že kar skenslali, čeprav se urnik spremeni šele naslednji teden, fakof. Novega pa seveda še ni, tako da se tudi prek študentske vadbe ne morem na nič prijavit in se zorganizirat glede naslednjega tedna.
  • 0

#6823 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17612 posts

Posted 27 July 2012 - 03:40 PM

- modrci z naramnicami,

- torbice (popolnoma odveč mi je),

- vedno bolj podebiljeni ljudje (a veš uno, ona neki gor dol, pa tko jest njej, pa tko on men, o bad stari... A? :shock:). Pa taki ljudje noro dramatično izpadejo, tudi če debatirajo zgolj o razliki med 1,6 in 3,5 mlekom. Dramatičnost pri govoru mi gre pa še bolj na živce...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6824 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 July 2012 - 04:08 PM

Dramatičnost pri govoru mi gre pa še bolj na živce...

Tudi meni. In potenciranje zadev, govorjenje v presežkih. Bilo je najboljše na svetu ... bil
je najboljši filing na svetu sploh ... jaz sem umrla ob gledanju tega filma ... joj, kako je to lepo,
pravkar umrla ... izumiram, itd. Enim je skoraj vse najlepše na svetu in vedno so mrtvi ali
pa vsaj izumrli.
Ja, whatever.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6825 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87036 posts

Posted 27 July 2012 - 04:35 PM

^ Ja, obup. Pa nekaj časa so tako govorili tisti pod 20, zdaj se pa očitno ne morejo odvadit ali kaj.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6826 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19519 posts

Posted 27 July 2012 - 07:15 PM

Ojoj ja, dramaqueen-i tud meni grejo na živce, zelo.
  • 0

#6827 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 July 2012 - 09:14 PM

pravkar umrla ... izumiram, itd. ... vedno so mrtvi ali
pa vsaj izumrli.

Guilty as charged. :lol:
  • 0

#6828 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 July 2012 - 09:19 PM

... meni je pa vse tok lepo... greva pred strelni zid, plain :D
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6829 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 July 2012 - 01:18 AM

:closedeyes:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6830 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28153 posts

Posted 29 July 2012 - 12:14 AM

in vedno so mrtvi ali pa vsaj izumrli.

:lol:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6831 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23534 posts

Posted 29 July 2012 - 05:18 PM

Ja, prav smešno je že to. Eno imam na fb-ju, ki tudi vedno piše neke take objave, ko se stavek začne "A veš uno ko....., Kaj pa to, ko ti....". Potem pa še objave v stilu I iz sad, Me wantz, Le me see, Like a boss.... Omg no. Mogoče je bilo smešno, ko se je to prvič pojavilo na internetu, ko pa vsak drugi začne lajnat to je pa že prav debilno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 30 July 2012 - 10:12 AM

"un filing...bla bla" Ja. Zoprno.

Lana Del Rey...al kaj je že....mi gre na živce.
  • 0

#6833 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 July 2012 - 04:33 PM

Invazija statusov glede OI na Facebooku. Očitno je po novem prepovedano o čem drugem pisat.
  • 0

#6834 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32816 posts

Posted 31 July 2012 - 04:37 PM

sam res.
  • 0

#6835 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26214 posts

Posted 31 July 2012 - 06:08 PM

not me -_-
  • 0

#6836 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 July 2012 - 06:09 PM

Ja, tudi pri meni je čist divje, folk ima solze v očeh, itd. XD
  • 0

#6837 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28153 posts

Posted 31 July 2012 - 09:04 PM

:lol:

Anch, tocno, tisto je kaksna special celada? Ravno kupujem, spoznam se ne kaj dosti. V Čveku. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6838 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17758 posts

Posted 02 August 2012 - 12:50 PM

Raznorazno obsojanje, sploh od ljudi, ki sami nimajo čistih računov.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6839 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46190 posts

Posted 05 August 2012 - 04:00 PM

Invazija statusov glede OI na Facebooku. Očitno je po novem prepovedano o čem drugem pisat.

Guilty as charged. :ph34r:

• 0

• Guests

Posted 06 August 2012 - 11:38 AM

To, da se ti ljudje ne zahvalijo, če se jim umakneš na ozkem delu ceste, da gredo lahko mimo. Meni se zdi to, da se zahvališ osnovna kultura, tako kot pač rečeš hvala, če ti da kdo bonbon. Jaz se na poti domov dostikrat umaknem na enem delu, če vidim, da prihaja avto nasproti, tako da gre lahko na izi mimo, da se ni treba obema na mejo rinit. In večina folka, res, 3/4 samo bulji vame, eni še prav upočasnijo in dobesedno bulijo vame, ker jih firbec matra kdo sem, a ne da bi pokimali ali pomahali z roko, ali se nasmehnili ali poblendali v zahvalo. Meni je to prav grdo in mi gre na živce.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users