Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 July 2012 - 07:53 PM
Posted 07 July 2012 - 08:12 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 July 2012 - 08:18 PM
Pablo Picasso
Posted 07 July 2012 - 08:21 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 July 2012 - 08:23 PM
Js sm razumela nekak tako, da je boljše, da jih gloncaš, ker ljudje ne uporabljajo rokavic. Če bi jih uporabljali, ti ne bi tolk gloncala. In ne bi zgloncala dol vsega, kar pustijo tisti, ki sadje sem pa tja dovažajo, pa pospravljajo...pa to.
Tko sm js razumela....možno, da čist napačno.
Edit: Nisem prej videla razlage. Zgleda, da sem zadela poanto. Vsaj to, heheh.
Posted 07 July 2012 - 10:01 PM
Pablo Picasso
Posted 07 July 2012 - 10:32 PM
Prej sem slučajno zašla na stran na FB Proti umetnemu splavu, in postala živčna v treh sekundah.
Nasploh ne morem verjeti, od kje si ti ljudje jemljejo pravico, da sodijo in pametujejo o drugih. Ali
bo ženska naredila splav je samo njena stvar. In pika. Konec. Tukaj ni debate. Potem pa pišejo nebuloze,
da se borijo za vse te nerojene otroke. In izkoriščajo slike, na katerih so otroci z Downovim sindromom,
na njih pa piše: ali si jaz ne zaslužim živeti?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 July 2012 - 08:20 AM
Posted 08 July 2012 - 01:21 PM
Ma glancala bi v vsakem primeru, manično perem tudi tisto, kar se potem olupi (me vedno čudno gledajo, ko perem pomaranče, ker je po mnenju drugih (samo doma me razumejo, ker je to stalna praksa, haha) to itak brezveze, ker jih olupiš in gre umazanija z olupkom dol, nihče pa ne pomisli na to, da se lahko med lupljenjem vsa umazanija prenese tudi na notranji del sadeža, ker vse delaš z isto roko).
To je pa ja normalno, meni na misel ne pride, da česa ne bi oprala, agrumov npr.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 July 2012 - 01:26 PM
Pablo Picasso
Posted 08 July 2012 - 01:43 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 July 2012 - 05:07 PM
OMAJGAAAAAD, kaj je z vami?! Tepla bi vas!!!
jaz jih tudi ne uporabljam. Zdi se mi brezveze da bi si oblačla rokavice, ko pa je vse sadje ful škropljeno in ga prijemajo z rokami preden pride do trgovine.
Posted 08 July 2012 - 05:10 PM
in strupe v usta, itd.
Jaz agrumov ne perem, ampak ko sem prebrala napisano ... jih bom sedaj začela.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 July 2012 - 05:48 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 July 2012 - 08:13 PM
Posted 09 July 2012 - 08:38 AM
Posted 09 July 2012 - 08:00 PM
- Ljudje, ki hočejo vsem povedat (ne dokazat) kako so pametni, po možnosti kaki 'čudežni otroci', ki so shodili ali spregovorili kak teden pred vrstniki in jih starši že od malega filajo s tem, kako posebni in oh in sploh so in se potem ne morejo sprijaznit, da preostali svet ne vidi tega ogromnega potenciala v njih.
- Nekritičnost, sploh do samega sebe.
- Kapljice, ki padajo od ljudi na mene, bognedaj kaki švic, na živce pa mi že gre, če kdo na plaži leti mimo mene in tiste kapljice z njegovega telesa špricajo po meni, bi res raje videla, da mi celo vedro vode zlije kot pa to. Pa mi drugače ni veliko stvari ogabnih, tudi takih, ki drugim običajno so, ampak to mi je pa res fuj.
Posted 10 July 2012 - 10:08 AM
ampak če v trgovini primeš škropljen agrum z rokami, imaš potem to na rokah. In brez težav preneseš te bacile in strupe v usta, itd.
Nedolgo tega poslusala nasvete Zveze potrosnikov Slovenije in odsvetujejo celo, da nosis/hranis agrume v isti vrecki/embalazi z npr. jabolki, ker so s svojimi testi dokazali, da pride do prenosa konzervansov z lupine agrumov na lupino jabolka.
Ceprav ... tudi jabolka nekateri pridelovalci cez zimo hranijo v raznih cudnih raztopinah. :/
Pred casom sem bila presenecena, ko sem izvedela, da so celo banane premazane s konzervansi.
Skratka, vcasih, ko se spomnim na vse to ne vem vec, kaj bi se dala v usta. : S In tudi jaz vse perem iz ze omenjenega razloga, tudi melone npr. (enkrat kolegica cudno gledala). Se najraje pa kupim sadeze s katerim od eko/bio/itd. certifikatov. Najbolj z apetitom seveda jem doma pridelano sadje in zelenjavo, ampak vsega pac nimamo.
Rokavice uporabljam selektivno; ce takoj ugledam sadez, ki ga bom vzela, potem rokavic ne uporabim, ce vidim, da bom morala izbirati, si nadenem rokavice. Preseneca tudi mene, kako si nekateri dovolijo svasta. O.o Zadnjic ena "fina" gospa (te res izstopajo po neprimernem obnasaju) v Hoferju prebirala med sopi mladih cebulic in vsako stisnila s palcem in kazalcem. Seveda je bila tudi brez rokavic. Me je kar minilo.
Glede tega, kako se pred kupci sadeze pretipajo tisti, ki z njim trgujejo - niste opazile, da nosijo bele bombazne rokavice? Ne samo pri sadju in zelenjavi, tudi pri drugih izdelkih, ki jih zlagajo na police. Morda ne povsod, ampak pogosto vidim, vsaj v nasih koncih. Ni garancija za karkoli, just sayin'.
Posted 10 July 2012 - 07:09 PM
Mogoče hudobno izpade. Ampak resno sem alergična, če se me kdo poskuša dotikat.
Posted 10 July 2012 - 07:15 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users