Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

• Guests

Posted 07 July 2012 - 07:53 PM

Sprijazni se, Coco. Samo ti jih uporabljaš. :lol: :console:
  • 0

#6782 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 July 2012 - 08:12 PM

Jaz sem vcasih striktno uporabljala, zdaj pa ne vec, varujem okolje :lol: Sicer pa Coco, ce jih obsesivno umivas potem ko jih prineses iz trgovine... ne ves kdo jih je ze pred tem slatal, se dosti huje, ce mene vprasas.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6783 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27622 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 July 2012 - 08:18 PM

Ne štekam tega zadnjega? A kao ko umivam, sperem umazanijo ljudi iz trgovine, in pol ostane gor umazanija tistih, ki so jih pred njimi tikali? :lol:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6784 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 July 2012 - 08:21 PM

Nene, sam ce te tako moti to in obsesivno peres jabolka z mislijo na tisto gospo ki jo je v trgovini pred tablo slatala, ne ves kje vse so ta jabolka bila ze prej. Preden so sploh prisla do police v trgovini. Samo tko.. :) Itak oprat mores tako in tako, in bi jo oprala tudi ce bi vsak v trgovini uporabil rokavice, ampak ja... se pa strinjam da je to neka kultura ki bi morala biti :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 07 July 2012 - 08:23 PM

:lol:

Js sm razumela nekak tako, da je boljše, da jih gloncaš, ker ljudje ne uporabljajo rokavic. Če bi jih uporabljali, ti ne bi tolk gloncala. In ne bi zgloncala dol vsega, kar pustijo tisti, ki sadje sem pa tja dovažajo, pa pospravljajo...pa to.
Tko sm js razumela....možno, da čist napačno.

Edit: Nisem prej videla razlage. Zgleda, da sem zadela poanto. Vsaj to, heheh.
  • 0

#6786 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27622 posts

Posted 07 July 2012 - 10:01 PM

Ma glancala bi v vsakem primeru, manično perem tudi tisto, kar se potem olupi (me vedno čudno gledajo, ko perem pomaranče, ker je po mnenju drugih (samo doma me razumejo, ker je to stalna praksa, haha) to itak brezveze, ker jih olupiš in gre umazanija z olupkom dol, nihče pa ne pomisli na to, da se lahko med lupljenjem vsa umazanija prenese tudi na notranji del sadeža, ker vse delaš z isto roko). In ja, točno to, kultura, v Šparu je bila gužva pri tistemu, ki štemplja in lepi cene, in sem glasno pokomentirala, zakaj tu nihče ne uporablja rokavic, pa je rekel, da je uporaba obvezna, ampak to vsi ignorirajo, kar dosti govori o njihovi kulturi.
  • 0
Pablo Picasso

#6787 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 July 2012 - 10:32 PM

Jaz uporabljam rokavice, sem potem boljše počutim.

Prej sem slučajno zašla na stran na FB Proti umetnemu splavu, in postala živčna v treh sekundah.

Nasploh ne morem verjeti, od kje si ti ljudje jemljejo pravico, da sodijo in pametujejo o drugih. Ali

bo ženska naredila splav je samo njena stvar. In pika. Konec. Tukaj ni debate. Potem pa pišejo nebuloze,

da se borijo za vse te nerojene otroke. In izkoriščajo slike, na katerih so otroci z Downovim sindromom,

na njih pa piše: ali si jaz ne zaslužim živeti?

:sick:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6788 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 08 July 2012 - 08:20 AM

Na živec mi stopi, če gre nekdo z nami "ven" oz. se priklopi naši družbi in potem cel večer nerga, da kdaj gremo, pa da je dolgčas, itd. Hudiča, pri taki izbiri plesalcev(sploh na kakih veselicah, tudi v diskačih) bi si pa lahko že našla enega, ne da še ostalim večer zamori s svojo slabo voljo in živčnostjo. :verymad:
  • 0

#6789 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 08 July 2012 - 01:21 PM

Ma glancala bi v vsakem primeru, manično perem tudi tisto, kar se potem olupi (me vedno čudno gledajo, ko perem pomaranče, ker je po mnenju drugih (samo doma me razumejo, ker je to stalna praksa, haha) to itak brezveze, ker jih olupiš in gre umazanija z olupkom dol, nihče pa ne pomisli na to, da se lahko med lupljenjem vsa umazanija prenese tudi na notranji del sadeža, ker vse delaš z isto roko).

To je pa ja normalno, meni na misel ne pride, da česa ne bi oprala, agrumov npr.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6790 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27622 posts

Posted 08 July 2012 - 01:26 PM

Ja, nekaterim očitno ni, vsaj veliki večini ljudi, glede na to, da se mi, ko to počnem v javnosti vsi čudijo.
  • 0
Pablo Picasso

#6791 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 08 July 2012 - 01:43 PM

Ja, saj pravim, oni so čudni. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6792 Brooke

Brooke

sramežljivec

• Člani
  • 25 posts

Posted 08 July 2012 - 05:07 PM

OMAJGAAAAAD, kaj je z vami?! Tepla bi vas!!! :spank:

jaz jih tudi ne uporabljam. Zdi se mi brezveze da bi si oblačla rokavice, ko pa je vse sadje ful škropljeno in ga prijemajo z rokami preden pride do trgovine.
  • 0

#6793 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 July 2012 - 05:10 PM

Ja to je res, ampak če v trgovini primeš škropljen agrum z rokami, imaš potem to na rokah. In brez težav preneseš te bacile
in strupe v usta, itd.

Jaz agrumov ne perem, ampak ko sem prebrala napisano ... jih bom sedaj začela.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6794 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23528 posts

Posted 08 July 2012 - 05:48 PM

Jaz sem nekaj časa kar redno uporabljala rokavice, zdaj pa jih ne več. Ponavadi itak ne prešlatam celega zaboja. Itak pa potem doma zelenjavo/sadje umijem. Tudi agrume umijem, ker vem, da so pošpricani s konzervansi.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6795 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 08 July 2012 - 08:13 PM

Da, če nekaj posodim, moram dobesedno prosit, da se mi vrne nazaj. In ob tem se počutim kot ogromen težak.
  • 0

• Guests

Posted 09 July 2012 - 08:38 AM

Jaaa!!!!
  • 0

#6797 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 09 July 2012 - 08:00 PM

- Preobčutljivi ljudje, taki, ki kar požirajo pohvale in komplimente, ob kritikah pa znorijo (sploh, ko vprašajo za mnenje oz. se izpostavijo). pretirana užaljenost za vsako najmanjšo pizdarijo, ki ne pojenja niti, če se opravičiš. In potem moraš v njihovi družbi pazit na vsako besedo, gib, da ne bi reveža spet prizadel. Jaz od takih dobesedno bežim.

- Ljudje, ki hočejo vsem povedat (ne dokazat) kako so pametni, po možnosti kaki 'čudežni otroci', ki so shodili ali spregovorili kak teden pred vrstniki in jih starši že od malega filajo s tem, kako posebni in oh in sploh so in se potem ne morejo sprijaznit, da preostali svet ne vidi tega ogromnega potenciala v njih.

- Nekritičnost, sploh do samega sebe.

- Kapljice, ki padajo od ljudi na mene, bognedaj kaki švic, na živce pa mi že gre, če kdo na plaži leti mimo mene in tiste kapljice z njegovega telesa špricajo po meni, bi res raje videla, da mi celo vedro vode zlije kot pa to. Pa mi drugače ni veliko stvari ogabnih, tudi takih, ki drugim običajno so, ampak to mi je pa res fuj.
  • 0

#6798 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28140 posts

Posted 10 July 2012 - 10:08 AM

ampak če v trgovini primeš škropljen agrum z rokami, imaš potem to na rokah. In brez težav preneseš te bacile in strupe v usta, itd.

:yes:

Nedolgo tega poslusala nasvete Zveze potrosnikov Slovenije in odsvetujejo celo, da nosis/hranis agrume v isti vrecki/embalazi z npr. jabolki, ker so s svojimi testi dokazali, da pride do prenosa konzervansov z lupine agrumov na lupino jabolka.

Ceprav ... tudi jabolka nekateri pridelovalci cez zimo hranijo v raznih cudnih raztopinah. :/
Pred casom sem bila presenecena, ko sem izvedela, da so celo banane premazane s konzervansi.

Skratka, vcasih, ko se spomnim na vse to ne vem vec, kaj bi se dala v usta. : S In tudi jaz vse perem iz ze omenjenega razloga, tudi melone npr. (enkrat kolegica cudno gledala). Se najraje pa kupim sadeze s katerim od eko/bio/itd. certifikatov. Najbolj z apetitom seveda jem doma pridelano sadje in zelenjavo, ampak vsega pac nimamo.

Rokavice uporabljam selektivno; ce takoj ugledam sadez, ki ga bom vzela, potem rokavic ne uporabim, ce vidim, da bom morala izbirati, si nadenem rokavice. Preseneca tudi mene, kako si nekateri dovolijo svasta. O.o Zadnjic ena "fina" gospa (te res izstopajo po neprimernem obnasaju) v Hoferju prebirala med sopi mladih cebulic in vsako stisnila s palcem in kazalcem. Seveda je bila tudi brez rokavic. Me je kar minilo.

Glede tega, kako se pred kupci sadeze pretipajo tisti, ki z njim trgujejo - niste opazile, da nosijo bele bombazne rokavice? Ne samo pri sadju in zelenjavi, tudi pri drugih izdelkih, ki jih zlagajo na police. Morda ne povsod, ampak pogosto vidim, vsaj v nasih koncih. Ni garancija za karkoli, just sayin'.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 10 July 2012 - 07:09 PM

Michelle....js imam tudi take težave z ljudmi. Rajši psu rit obrišem, pa hlev skidam, kot pa da bi se dotikala človeka (fant je edina izjema). Nekoč mi je ena punca čist pojokala hlače. Prou solze so mi tekle po hlačih. In meni se je gravžalo to.
Mogoče hudobno izpade. Ampak resno sem alergična, če se me kdo poskuša dotikat.
  • 0

#6800 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 July 2012 - 07:15 PM

Peške pri lubenici, popizdevam poleg.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users