Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#661 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 May 2006 - 03:09 PM

Zmedeno biće is back:

Kaj je zdej s temi njihovimi proizvodi za telo? Nič ne slišim, da bi kej pridno čvekale o tem, pa sigurno bi, če bi blo vse skup za kaj... Tam nekje na eni 15., 16. strani je DiLeMa nekaj razlagala, da so jih že dobili... Noben ne nuca???

P.S. Zanima me še, če ima tale sprejćić Maxxed Out kako UV zaščizno funkcijo in če deluje samo skupaj s fenom? Rabim neki poc da me zavaruje pred zlobnimi zlobnimi UV Žarkoti... twisted.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#662 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 May 2006 - 03:12 PM

Crna ... Maxxed Out je čisto običajen lak za lase ... torej za finiširanje na suhe lase in nikakor ne pred fenanjem.

Če potrebuješ nekaj za UV zaščito, potem nabavi Fashionista Smooth & Shine kremo za fenanje in likanje, ki se nanaša na mokre ali suhe lase, po želji ... ima zanesljivo UV zaščito.

Kar se tiče pa zadev za telo ... v tem salonu, kjer jaz kupujem, se dobijo te zadeve, sem jih videla ... me pa ne mikajo, ker so sestavinsko povprečne in zato dosti predrage. So pa seveda prelepe embalaže in prekrasni vonji.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#663 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 May 2006 - 03:16 PM

Sej sem razmišljala tudi o tej kremici, samo nisem bila šur ker si las itak toplotno ne obdelujem, samo feniram recimo 1x-2x mesečno.

Kako pa je kaj s proizvodi za telo, kaj veš? Na strani sploh nič ne piše, niti za to novo kolekcijo S, niti za frizerske rekvizite, nič. Raje gledam po tujih straneh, majo vsaj poštimano dobr. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#664 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2006 - 03:19 PM

Sej sm napisala glede proizvodov za telo ... read again. biggrin.gif wink.gif To je tudi vse kar vem, kar se pa S Factorja tiče, so pa že bile neke slovenske reklame na netu, ampak za enkrat se še ne dobi, bo pa menda v kratkem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#665 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 May 2006 - 03:23 PM

No, sej sem že prebrala, ko je bilo še aktualno, zdej sem prišla samo do uvodnih postov okoli te tematike, se bo treba vrnit in osvežit spomin... wink.gif
EDIT: spregledala polovico tvojega posta zgoraj... oops.gif

Za S faktor sem dala samo primerjavo, da pri nas skoraj nič ne piše, me itak niti ne zanima tale linija (mam dost mehke in dišeče lase že po "naravi" biggrin.gif wink.gif ).
Fala fseeno!
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#666 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 May 2006 - 03:25 PM

Neumnosti počnem, quote-am lastne poste rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#667 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2006 - 04:00 PM

QUOTE(DiLeMa)
Kar se tiče pa zadev za telo ... v tem salonu, kjer jaz kupujem, se dobijo te zadeve, sem jih videla ... me pa ne mikajo, ker so sestavinsko povprečne in zato dosti predrage. So pa seveda prelepe embalaže in prekrasni vonji.

Ja. IPB Imagebiggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#668 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 May 2006 - 03:06 PM

Fashionista Smooth And Shine
Ingredients
Aqua (water), Parfum (Fragrance), Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Emulsifying Wax NF, Amodimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Methyl Gluceth-20, Panthenol, Methylparaben, Citric Acid, Octoxynol-40, Isolaureth-6, Propylene Glycol, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Buteth-3, Tributyl Citrate, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Benzophenone-4, Propylparaben, CI 60730 (EXT Violet 2) CI 17200 (Red 33), CI 42090 (Blue1)

Vem, da je bil ta izdelek že ocenjem, hočem samo pojamrat da nekega UV filtra jst notri ne vidim (moral bi vsebovat titanium dioxide, zinc oxide, ali avobenzone/Parsol 1789/butyl methoxydibenzoylmethane)?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#669 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2006 - 10:15 PM

.
Ooo, jaz sem pa dans dobla posodobljeno knjižico izdelkov od Tigija. So šle malo cene gor, vidim. Pa ta nova linija S factor ima kar zasoljene cene (šampon 4k, hmhmhm)..... čeprav spet nekaj mamljivih izdelkov (sestavin se mi pri moji duši zaj ne da iskarit)....

Smoothing Lusterizer (krema za glajenje las) - 4300 sit
IPB Image

Serious Conditioner (intenzivna nega za lase) - 4300 sit
IPB Image

Ta izdelek me je kar očaral biggrin.gif - Dream Drops (sanjske kapljice za sijaj) - 4900 sit
IPB Image

To bo pa zagotovo moje - Very Berry Body Fragnance (dišava za telo) - 3100 sit
IPB Image

Pa imajo losjon v obliki pene, melonino masleno kremo, papajin piling za telo..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#670 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 May 2006 - 07:52 AM

Kar se tiče S Factor linije ... vsekakor izdelki ne bodo videli notranjosti moje omare. Se mi zdijo cene naravnost za crknit smešne, edino mogoče si kdaj omislim Dream Drops ... šamponov in balzamov definitivno ne.
  • 0

#671 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 May 2006 - 12:49 PM

.
Res so krohotsko visoke. Pa sploh še zato, ker smo se že pogovarjali, da po sestavinah niso nič posebnega, klko se spomnim.
Sanjske kapljice so pa zelo privlačne!

.
  • 0

#672 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 May 2006 - 01:03 PM

No, Jenn vsekakor poročaj kako se bo obnesel parfumćić; imajo še kakšnega poleg tega? (parfumom se stežka upiram)
Mnja, cene grejo itak povsod samo še gor, pomoje se bo tega treba kar navadit... Sicer imam doma dost stvari za lase, tak da je zdaj mir v bajti, upam vsaj do konca poletja.
p.s.: Ne vem kam bi dala tole vprašanje: za koliko časa vam sploh zadostujejo ti šamponi in regeneratorji? Ene se mi zdi, da imate vsak mesec nekaj novega wink.gif . (ok, je tudi res da imamo različne diolžine in gostoto las)
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#673 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 May 2006 - 01:07 PM

.
Bom poročala, ko si ga kupim, brez skrbi! biggrin.gif Upam, da diši..... v kar pa pri Tigiju skoraj ne dvomim.
Meni ful odvisno trajajo šamponi, maske, balzami - ker jih mam ene par in potem menjavam. V grobem pa tak, če ocenim, slabe 3 mesece (če ful menjavam..... če bi enega skos uporabljala, bi blo seveda precej manj). Jaz mam dolge in goste lase in se pač to izjemno pozna, a ne..... pa še perem si jih na vsaka 2 dni.

.
  • 0

#674 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 May 2006 - 01:20 PM

Jaz si tudi zadnje čase full pogosto perem lase, v povprečju vsak 3. dan, poleg tega imam zelo goste in dolge do sredine hrbta ... isto pa menjavam ful različnih zadev skos, tako kot Jenna. Če bi mela skos isto, bi mi šampon trajal pomoje en mesec, maska in regenerator isto.
  • 0

#675 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 May 2006 - 01:31 PM

1 mesec... Auč blink.gif .

Ja sej za vaju dve sem si mislila, da bo kaj takega... Ostale pa niti ne vem koliko pošnjofajo tole dabto, no nadejam se še kakega odgovora biggrin.gif .
Čez zimo sem sicer menjavala tako približno 4-5 šamponov, zdej samo še dva, ker mi najbolj ustrezata, pa je eden šele malo pod polovico, drugi pa malo nad... Regenetratorje tudi menjavam, masko imam samo eno in jo je že opazno manj, pa jo imam komaj kak mesec.
Zato pa toliko več porabim kreme in gele za telo oops.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#676 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 26 May 2006 - 03:13 PM

Še jaz: šamponov porabim bistveno več kot mask in balzamov. Šampon mi traja približno 2 meseca. Balzami in maske pa ziher pol leta ali več (dam samo na spodnje lase). wink.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#677 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 May 2006 - 03:16 PM

Mičkeno OF

DiLeMa :

Jaz si laske perem vsaki drugi dan, ker vsaki tretji dan so potem že tretji dan grozni. Že skoz uporabljam samo šampon breza in je to to. Drugače se mi lasje ful hitro zmastijo. Pa vsaj enkrat na teden si jih likam. Barvanih nimam . Se ti zdi, da preveč obremenjujem lase in da bom mela počasi fuul uničene ? Pa bi si mogla kupit kako stvar za zaščitit lase, preden si jih likam ?
  • 0

#678 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 May 2006 - 03:34 PM

Meni je npr. L'Oreralov šampon za barvane lase zdržal ful dolgo, smile.gif
tudi pol leta, ker se zelo lepo speni in ga malo porabiš pri umivanju glave.

Pa nikoli si 2x ne šamponiram las, umivam pa si jih na 3-4 dni.

Zdej imam pa ene Avonove šampone, menjujem 2 ali 3, pa se dost slabo penijo in ga moram kar malo več porabit za umivanje.
  • 0

#679 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 May 2006 - 05:33 PM

Koliko od vas je poskusilo Tigi Catwalk za skodrane lase? Kakšen je učinek in kako se vam zdi na splošno?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#680 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 May 2006 - 07:34 PM

QUOTE(Anaa)
Mičkeno OF

DiLeMa :

Jaz si laske perem vsaki drugi dan, ker vsaki tretji dan so potem že tretji dan grozni. Že skoz uporabljam samo  šampon breza in je to to. Drugače se mi lasje ful hitro zmastijo. Pa vsaj enkrat na teden si jih likam. Barvanih nimam . Se ti zdi, da preveč obremenjujem lase in da bom mela počasi fuul uničene ? Pa bi si mogla kupit kako stvar za zaščitit lase, preden si jih likam ?

Ana ... sama poskušaj spremljat stanje svojih las, njihovo gladkost, mehkobo, lesk in stanje (razcepljenost) špic. Jaz ti priporočam, da vsaj na špice nanašaš regenerator, recimo na spodnjo polovico ali tretjino las ... to ti las ne bo zmastilo, ker regenerator ne bo prišel sploh v stik z lasiščem. Je pa fajn ga uporabljat, ker šampon breza že sam po sebi ni neka vrhunska kvaliteta, poleg tega likanje zelo izsuši lase.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users