Jump to content

Photo

Gel / pena za umivanje obraza

• Please log in to reply
925 replies to this topic

#661 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 15 December 2012 - 05:33 PM

Zanimivo. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#662 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 04 April 2013 - 11:29 AM

Zelen bio AOK je tud ful dober, z dobrimi sestavinami.
145761_Aok-Bio-Expert-Waschgel_xxl.jpg

Tega ni več? Zadnjič iskala v Milerju, nimajo in ne vedo, kdaj/če bodo spet imeli. :mellow:

Ima še kateri drugi od AOK podobne sestavine?
  • 0

#663 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 04 April 2013 - 12:04 PM

Ne, ni ga več :( moj najljubši. Drugače naj bi bil roza AOK gel tudi dober.

• 0

#664 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 04 April 2013 - 01:30 PM

Eh :/ Hvala!
  • 0

#665 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 May 2013 - 04:58 PM

10364095-1359709863-117376.jpg

Tale gel uporabljam par dni in se mi dozdeva, da bo postal meni najboljši gel izmed vseh sprobanih. Jaz pri gelih za čiščenje najbolj cenim

kombinacijo nežnosti (da kože ne izsuši) in učinkovitosti (odstranjevanje MUja), kar pa je precej težko dostopna kombinacija. S tem gelom

dobim oboje - do kože je nežen, po uporabi je mehka in čisto nič izsušena, hkrati pa izjemno učinkovito odstrani MU (tudi bolj močen in WP).

Gel najprej spenim (ustvari se kompaktna pena) v dlaneh, šele nato nanesem na obraz in masiram. Vonja je prijetnega, po sivki. Za 500ml

sem plačala okoli 50€, kar se sprva sliši ogromno, vendar treba upoštevati, da je (vsaj za moje kriterije) izdelek izjemno kvaliteten, učinkovit,

pa ne porabi se ga veliko. 500ml bo trajalo dooolgo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#666 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 11 June 2013 - 08:36 PM

Jaz sem ful zadovoljna z caudalie peno, krasno se peni in me nič ne zateguje, peče...sem si danes nabavila že drugo flašo.

12e8035771df0dde_IMG_8828-horz.jpg

Me mika, da bi še kaj od njih poskusila, sploh njihova miceralna deluje kar ok.

Pred to sem uporabljala od essence tisto kumarico & limeto, ampak mi izrazito ni bila všeč, koža me je pekla po njej, sploh če sem nanesla preblizu predela okrog oči.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#667 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 June 2013 - 08:51 PM

Meni je Essencova kumara odlična, ampak so očitno nekaj čarali z embalažo, ker se težko zapira, moram prav butnit z dlanjo noter, da se zapre.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#668 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 June 2013 - 08:59 PM

Jaa, a ni bilo vedno tako? Jaz sem to Essence zadevo kupila samo enkrat, fuuul časa nazaj, in mi je v spominu ostalo ravno to.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#669 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 June 2013 - 09:01 PM

Ne! :o Prej je bilo super, ful se je lahko odpiralo in zapiralo, pa ful je dobro tesnilo, zdaj pa sem že 3x zapored v trgovini dobila same take, pa je z vsako novo še slabše, če moćno ne butneš se sploooh ne da zapret. :o In jo uporabljam vsaj dve leti, pa je bilo vedno vse tip top.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#670 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 22 July 2013 - 07:45 AM

Zeleni AOK gel sem v soboto spet vidla v Müllerju, nisem pa podrobneje preverjala sestavin.

• 0

#671 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 22 July 2013 - 05:20 PM

Ja, tudi jaz sem ga opazila pred kratkim, ampak, kolikor sem na hitro preverila, niso enake sestavine. Moram še enkrat podrobneje.
  • 0

#672 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 28 August 2013 - 07:59 AM

Rabim eno zadevo za umivanje obraza, čiščenje mejkapa, najraje bi gel, pene sem se zdaj naveličala, mleka pa ne maram.

V Müllerju sem videla cel kup AOK gelov, pa se mi je zadnjič rahlo mudilo in se nisem mogla tako na hitro odločiti za nobenega... bel, roza, zelen...

Mika me tudi Nuxe gel za obraz, ali pa kaj od Vichyja mogoče, a lahko katera priporoča kaj od V.?

Z mozolji nimam težav, pa izsuševat ne sme preveč...

• 0

#673 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2013 - 08:01 AM

Jaz bi ti priporočala od Nuxe medeni gel za telo, razmerje cena vs količina je bolj ugodno, pa meni lepše diši in bolj učinkovito umije obraz.

Zelo dober je tudi Nuxe gel za obraz iz nove linije (rozaste, ki je nadomestila linijo treh vrtnic), vsaj po poročanju prijateljice.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#674 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 28 August 2013 - 08:05 AM

Ja, saj sem v dilemi pri Nuxu, če ga bom vzela, ga bom z jabolki (popust) in moram še malo počakat, da dobim še kakšno

A nisi ti imela tudi nekaj od VIchyja?

• 0

#675 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 August 2013 - 08:07 AM

Ja, sem, gel za umivanje obraza v modri pakungi ( TEGA ) in mi je bil slab - izsušil mi je kožo, pa oči so me pekle (in nos, hm).

Pene nisem preizkusila. Jaz bi se nagibala k Nuxe.

• 0

#676 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 30 August 2013 - 09:55 PM

Nuxe medeni gel za obraz je meni všeč, sicer ne vem, kako dobro očisti make up, imam še nekaj starega zelenega AOK v te namene.

Nuxe medeni za telo mi je pa izsuševal obraz (normalna do mešana koža).

Trenutno uporabljam od Alverde Heilerde kremo za umivanje in sem zadovoljna, lepo očisti in čisto nič ne izsuši.

_M_, lahko ti pošljem/prinesem : ) tester od Nuxe medenega za obraz.

• 0

#677 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 02 September 2013 - 08:29 AM

Jaz imam že kar nekaj časa Sanctum - organsko čistilno peno. Je malo dražja, ampak se mi zdi, da lepo očisti kožo in ne pušča občutka zategnjenosti. Je kar za nekaj časa (uporabljam jo samo zvečer)

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#678 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2013 - 02:27 AM

Meni je sicer fantastičen tale (ima same dobre ocene, sestavine odlične, majhna poraba, tudi MU učinkovito očisti, ne draži oči,

koža je po umivanju gladka, ne pušča nobenega filma, je pa res, da ni poceni, ampak meni ni žal za nakup) in ga trenutno uporabljam:

Dermalogica Special Cleansing Gel . Na Lookfantastic sem ga tudi naročila.

• 0

#679 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 April 2014 - 03:34 PM

Tega ni (še) pri nas kaj?

Garnier-Clean-Nourishing-Cleaning-Oil.jp

Garnier-Nourishing-Cleaning-Oil.jpg

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#680 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 07 June 2014 - 06:41 PM

Danes sem si poleg celega telesa tudi obraz umila kar s tem intimnim milom in se suuper obnese!

263526767.jpg

Nič ni dražil oči, kože, pa zelo dobro je odstranil make up.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users