Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#661 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 05 February 2009 - 07:45 PM

artdeco, Manhattan.. ma ziher kaj takšnega.
  • 0

#662 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 05 February 2009 - 08:21 PM

Od Artdeco imam že eno sivkasto, ampak ni tko lepo svetleča.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#663 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 February 2009 - 10:50 AM

Make Up Factory ma tako. Odtenek 05:
IPB Image

• 0

#664 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 February 2009 - 12:35 PM

Hvala, bom šla pogledat.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#665 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 February 2009 - 11:32 PM

A se na Dunaju dobijo OPI laki? ermm.gif
  • 0

• Guests

Posted 08 February 2009 - 01:55 PM

A ima kakšna firma pri nas privoščljive lip-paletke? Ne ciljam n Dior ali Chanel, jaz bi kaj cenejšega.

slika je simbolična tongue.gif

IPB Image
  • 0

#667 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 08 February 2009 - 03:44 PM

Lizzie kozmetika je imela vedno te paletke z glosi, samo sploh ne vem kje se dobi, v mullerju je nimajo več se mi zdi. Pa itak je bila kvaliteta bolj slaba.

Vem, da je imela še isadora pa skor prepričana sem, da je imel tudi avon ali pa oriflame eden od teh dveh enkrat to.

Najboljš, da se pozanimaš kar v drogerijah! ;)
  • 0

#668 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 February 2009 - 04:19 PM

Avon jo ziher ima, sem jo zadnjič videla v katalogu, še kar lušna izgleda, no.

Ampak sem zdaj šla on-line katalog tazadnji gledat pa je zgleda ni notri. Mogoče bo spet, ali pa sem jo spregledala.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 08 February 2009 - 04:51 PM

Aha, super. Z Avonom res nisem na tekočem smile.gif. Spomnim se, da sem eno simpatično nekoč videla v Oriflameu, ampak mora biti zdaj že leta od takrat. Hvala.
  • 0

#670 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 February 2009 - 02:01 PM

Mene pa zanima, če je slučajno v Grazu tudi Sephora kje?
  • 0

#671 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 13 February 2009 - 05:47 PM

Ne. Najbližje je v Trstu.
  • 0

#672 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 13 February 2009 - 06:06 PM

Jaz grem v Trst čez kakšen teden, dva (ne vem točno kdaj imajo OŠ in SŠ počitnice) in ti lahko prinesem kaj. Zase bom zagotovo vzela par čopičev yahoo.gif Aja, nič pa ne obljubim. Nekje 70% sem, da grem.

Obstaja kakšna spodobna šminka, ki bi bila podobna MACovi Pure Rose (tisti od Ungara)? Skratka nude, ampak rozika. Lahko malo temnejša in seveda cenejša in dostopnejša biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#673 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 13 February 2009 - 06:15 PM

^Mogoče od ArtDecota iz nude kolekcije številka 3. Pa mislim da sem danes od revlona eno tako videla (sem iskala podoben odtenek kot je ta tvoj, na koncu sem pa YSL rouge volupte #2 vzela).
  • 0

#674 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 13 February 2009 - 06:31 PM

Te YSLove sem zadnjič gledala. Poleg #2 še #7 in so reeees lepe barve, ampak cena wallbash.gif Mogoče me pa kaj prime in si jo kupim twisted.gif Hvala za namige!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#675 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 February 2009 - 06:38 PM

Podgana, hvala za odprte možnosti, ti sporočim svoje želje smile.gif .
  • 0

#676 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 13 February 2009 - 06:55 PM

QUOTE(Podgana @ 13. 2. 2009 - 18:31) View Post

Te YSLove sem zadnjič gledala. Poleg #2 še #7 in so reeees lepe barve, ampak cena wallbash.gif Mogoče me pa kaj prime in si jo kupim twisted.gif Hvala za namige!

O ja. Cena je božjastna, 28€ down.gif . Ampak je pa super. Diši njami, obstojna da dol padeš , FUL pigmentirana (enkrat potegneš po ustnicah pa je kot bi si z eno cheap miljonkrat) pa hranilna tud.

• 0

#677 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 13 February 2009 - 09:06 PM

Oo, dajte bit dušce, tale nasvet nujno rabim! biggrin.gif

Najbolj všeč mi je za notranji predel veke, ki jo mažem s svetlo barvo, en trojček (najbrž star, pojma nimam). In ker ravno od tam lahko največ senčke v oči prileti, me zanima, katera firma ima prav tako barvo senčila (predvsem ta, ki je na sliki na desni). Ena je s flešom slikana, druga brez (izredno realen prikaz). Mogoče mi to oči draži ...

IPB Image

IPB Image

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#678 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 February 2009 - 10:35 PM

Predlagam, da prečekiraš Artdeco, ker imajo res vsega svašta odtenkov- karkoli hočeš, praktično.
  • 0

#679 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 13 February 2009 - 11:41 PM

Iščem kvalitetno živo rdečo šminko brez shimmra. Pogoja: cena do 15€ in obstojnost smile.gif

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#680 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 14 February 2009 - 12:01 AM

Revlon Red.

Zdaj gledam odtenke.. Mogoče je Certainly Red. Skratka Super Lustrous ima en Red odtenek smile.gif (Je tudi ocena).
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users