Ja, tisti kalamar bo spet glasen.
Eurovision Song Contest
Posted 29 May 2010 - 11:36 PM
Ja, tisti kalamar bo spet glasen.
Posted 29 May 2010 - 11:38 PM
Sem mar jaz kriva, da na tovrstnih tekmovanjih nastopa sama ološ?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 May 2010 - 11:41 PM
After all this time?
Always.
Posted 29 May 2010 - 11:42 PM
Jaz sploh ne razumem, kako lahko človek pri zdravi pameti gleda Emo / Eurosong / SIT. Mazohizem izključen.
Se že speljujem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 May 2010 - 11:43 PM
Jaz nisem gledala Evrovizije, sem bila na baletu. ˘-˘
SIT pa je posledica mazohizma, ja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 May 2010 - 11:46 PM
V hlačah pod obleko?
― V. Van Gogh
Posted 29 May 2010 - 11:47 PM
Posted 29 May 2010 - 11:54 PM
Posted 30 May 2010 - 12:02 AM
Posted 30 May 2010 - 12:06 AM
Ob takem Dekolteju ziher ni nihče opazil. ˘-˘
― V. Van Gogh
Posted 30 May 2010 - 12:32 AM
Jaz sploh ne razumem, kako lahko človek pri zdravi pameti gleda Emo / Eurosong / SIT. Mazohizem izključen.
Se že speljujem.
A te fsekam? Men je Evrovizija ful huda, jst zmeri sanjam, da sm na tistem odru jaz.
Meni so bile tele pesmi všeč:
Spain
Germany
Armenia
Azerbaijan
Turkey
Ukraine
Belgium
Serbia
Greece
Russia
Še najbol Serbia & Germany. Samo, da ni Danska!
Posted 30 May 2010 - 08:09 AM
Zmagovalna mi je auper, pol so mi ble pa se Ukrajina, Grcija ok, pa Francija - ceprav to SPLOH ni moj zanr muzike, ampak glede na zanr se mi je zdela pa vredu. Srbija
Drugacv sm pa opazla da je vecina tipov na evrooviziji totalno gay-ish, in sm bla ful vesela, ko so prisli Grki na oder, ko so bli vsaj konkretno moski...
Posted 30 May 2010 - 08:11 AM
Videla sm samo še zmagovalno pesem in mi je res fajna + pevka mi je fuuuul lepa! Ein bißchen me na našo Olivijo spominja!
Posted 30 May 2010 - 08:24 AM
me pa zanima komu smo dali točke(one najvišje),kolko Hrvatom ,ker jokcajo da jim sosedje niso pomagali
Posted 30 May 2010 - 08:26 AM
hrvatov ni blo
Posted 30 May 2010 - 08:26 AM
Posted 30 May 2010 - 08:27 AM
Posted 30 May 2010 - 08:33 AM
V bistvu ni nemški naglas. Si že slišala nemca angleško govorit? Ona v bistvu izgovarja dokaj dober angleški naglas, ampak ga pri petju nismo dosti navajeni, ker tudi angleži tak ne izgovarjajo, ko pojejo. Vsaj tak jaz slišim to zadevo.
Posted 30 May 2010 - 08:37 AM
Mene tudi folk sprašuje, da kako lahko to gledam, še posebej, ker več ali manj rock poslušam.
In kaj ima to veze sploh s tem? Meni je všeč šov, rada imam glasbo, modo (Jina
Sanje so mi, da enkrat v dvorani navijam in maham s tisto zastavico, ter ga žuram.
Ukrajina - dobra, ampak mislim, da je folk nekako ni poštekal.
Danska - letos so poslali TIPIČNO evrosong pesem, in mi je jasno, da smo zanjo glasovali. IN A MOMENT LIKEEEEEEEEEE THIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSS
Srbija - po 2. poslušanju mi je prirasla k srcu; so mi pa letos tudi BIH imeli dober komad, in Makedonija, ter Hrvaška.
Rus mi je bil nenormalno nadležen.
Drugače je bilo več ali manj vse povedano.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users