Jump to content

Photo

šampon za lase

• Please log in to reply
1095 replies to this topic

#661 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 March 2013 - 03:04 PM

Zanima me kateri Alverde šampon bi mi priporočale? Imam nezahtevne, rahlo suhe na konicah, barvane lase. Hvala. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#662 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 April 2013 - 02:47 PM

Kinky, probaj breza&žajbelj ali pa mandelj in argan (na konice pa njihovo maslo za lase avokado in karite).

Komaj čakam, da porabim zaloge in si kupim Garnierjevo Ultra Doux novost Heritage de Provence z marelico in mandljevim oljem in s sivko in vrtnico.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#663 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 April 2013 - 08:41 AM

Hvala. :) Bom. Konice si pa moram dati stran, se nisem strigla že od lani julija. Se bom naročila še ta teden.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#664 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 02 April 2013 - 05:22 PM

Jaz sem tudi kupila tega Alverde z brezo in žajbljem. Sem potem videla, da nima olj, očitno sem zamešala nekaj. Pa še znižan je bil.

Glede striženja pa ne vem, kako zdržite brez toliko časa. :D Jaz si moram fru fru po največ 3 mesecih skrajšat, ker mi rata predolg, včasih si kar sama malo na približno, naslednjič pa grem k frizerki in si vsakič še konice skrajšam. Sigurno ni bilo nikoli več kot 5, 6 mesecev, da ne bi šla na striženje.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#665 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 02 April 2013 - 08:19 PM

Če nimaš frfruja in se ti ne cepijo pa res ni problema. Jaz grem komot samo enkrat ali dvakrat na leto.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#666 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 02 April 2013 - 08:27 PM

Ja saj vem. Zna biti zoprno to krajšanje fru fruja. Meni gre zelo na živce, ko mi začne iti čez oči. Ne bi nikoli mogla imeti frizure s ful dolgim fru frujem.

• 0

#667 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 April 2013 - 08:58 PM

Sem naročena naslednjo sredo. Prisežem, da nimam ene konice uničene, suhe ja, ampak to zaradi barvanja, cepijo se mi popolnoma nič. Zato ne hodim. :)

Frufru mi je že zdravnaj prerasel, sedaj pač nosim spete lase spredaj. :)

• 0

#668 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 April 2013 - 09:51 PM

Marmelada, WHAT, 3 meseci?! Meni frufru raste kot nor, skrajšam za 1cm-1.5cm, pa je čez 20 dni situacija taka, da nič ne vidim. Pa se mi pri ostalih laseh sploh ne zdi. da bi rastli tako hitro, kot da bi frufru živel svoje življenje. :D

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#669 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 02 April 2013 - 10:11 PM

Coco, kako kratko pa imaš ostrižen fru fru? Jaz imam ponavadi postrani postriženega in je na krajši strani recimo 1 cm nad obrvijo, na daljši strani pa 1 cm čez obrv. Danes sem bila pri frizerki, prejšnjič pa nekje sredi januarja. Kakšna 2 tedna bi še lahko zdržala, potem bi bil res že za skrajšat.

No, pa tudi cepijo se mi, zato si redno skrajšam konice. Pa tudi sicer ne vem, če bi zdržala ravno eno leto brez striženja, ker se mi zdi, da je frizura po tolikšnem času že brez oblike.

• 0

#670 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 April 2013 - 10:14 PM

Moji lasje so v tako ogabni fazi, prav FUJ, po moje bom utegnila it do frizerke šele čez 2 tedna, nazadnje sem se konkretno postrigla novembra (sredi decembra še kak cm), od takrat pa nič in izgledam, kot da imam crknjeno metlo na glavi, fuuul do dolgi in ful gosti. Frufru pa imam drugače ene pol cm nad obrvjo.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#671 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 02 April 2013 - 10:55 PM

Meni pa zmanjkuje Joicota, ki se mi sploh ne zdi več tako dober, kot ko sem ga začela uporabljat in mi je glede na to malo predrag.

Za spremembo sem vzela Tommy Guns z žajbljem in baziliko, ki kao uravnava izločanje sebuma in je hkrati dober še za razdraženo lasišče, s tem imam kar probleme zadnje čase.

image1xl.jpg

• 0

― V. Van Gogh

#672 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 May 2013 - 08:02 AM

mandelj in argan (na konice pa njihovo maslo za lase avokado in karite).

Mandelj in argan ni slab, ni pa nič posebnega tudi, po drugi strani. :) Sem si pa včeraj dala prvič maslo na oprane lase in nisem spirala,

ponavadi sperem, na embalaži piše, da lahko tudi pustiš na laseh. In je obup, kot da si jih sploh ne bi prala, pa sem dala minimalno gor. 

• 0

#673 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 20 May 2013 - 02:13 PM

Meni je bil vsec od alverde kostanj (se mi zdi? v rjavi plasticni embalazi pac), ob redni uporabi naredi tak lep rdeckast lesk na laseh. Trenutno imam marelico, mi je tudi ok. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#674 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 May 2013 - 05:07 PM

ob redni uporabi naredi tak lep rdeckast lesk na laseh. 

A res? No, ravno proti temu se bojujem, haha, ker imam še ogromno pigmenta v laseh od črne barve. :) Bom pa probala marelico naslednjič. ;)

• 0

#675 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 May 2013 - 08:02 AM

Jina kako si zadovoljna s tem samponom?

Jaz imam tudi zadnje case probleme z razdrazenim in srbecim lasiscem in sumim, da uporabljam prevec agresivne sampone. Bi naslednjic poskusila kaj bolj neznega od lavere ali pa kar od alverde.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#676 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 May 2013 - 12:01 PM

Anouk - najbrz mislis Alverde oreh - za rjave lase, tega sem jaz uporabljala, ker mi je bil najboljsi. Zaenkrat ga ni vec v prodaji, samo se balzam.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#677 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 21 May 2013 - 01:50 PM

Jina kako si zadovoljna s tem samponom?

Nisem, izsuši mi lase in težko so razčesljivi (od šampona pričakujem, da bodo, ker ne uporabljam balzama). Imam zdaj spet Balein Vitamin šampon, ki mi je fajn.

• 0

― V. Van Gogh

#678 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 May 2013 - 08:10 AM

Komaj čakam, da porabim zaloge in si kupim Garnierjevo Ultra Doux novost Heritage de Provence s sivko in vrtnico.

Meh. Naredi mi sicer full lepe lase, poleg tega pa tudi prhljaj.  :tongue1: Šaltam nazaj na Alverde šampone. 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#679 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 22 May 2013 - 08:26 AM

Anouk - najbrz mislis Alverde oreh - za rjave lase, tega sem jaz uporabljala, ker mi je bil najboljsi. Zaenkrat ga ni vec v prodaji, samo se balzam.

Ja, cisto mogoce ;) Skoda, ce ga ni vec :/ Tle sicer itak nimamo DM-a, tako da sem si prinesla take stvari na zalogo sabo.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#680 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 23 May 2013 - 11:41 AM

Ta šampon sem našla v kopalnici nekaj tednov nazaj in mi je dober .

2ka3e06ba9d7.jpg

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users