Big Brother
Posted 05 May 2007 - 08:56 PM

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 05 May 2007 - 09:05 PM

edit: se mi zdi da tina in ona koprčanka sam neki glavo gor držijo, ko pride kdo novi not. Kao ne bodo mogli oni bit največji carici, ne vem tak sta se mi zdaj zdeli, tini je šlo kr na jok
Posted 05 May 2007 - 09:21 PM

Tale novi Janez je pa ful vredu videt... Punci pa bol tko zadržane...

Posted 05 May 2007 - 09:21 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 May 2007 - 09:25 PM

Posted 05 May 2007 - 09:26 PM

Posted 05 May 2007 - 09:32 PM
Posted 05 May 2007 - 09:44 PM
Dans sm prvič gledala BB.

Ta novi so kar kul. Ata me je mal presenetil, sam bomo že vidl

Posted 05 May 2007 - 09:51 PM
Zgleda mi kot ena starejša ženska v tej frizuri. Drugač pa sam pozitivno vse.
Ja Tina je pokazala da si ji gre sam za čike. Boli njo za kakšno prijaznost, al pa dobrodošlico .
Ja ata je pa zakon

Posted 05 May 2007 - 10:01 PM
Zdej sem malo šarla po netu in omfg, tisti Janez

Pa tista nova Marina je ful lušna
Pablo Picasso
Posted 05 May 2007 - 10:15 PM

Posted 05 May 2007 - 10:18 PM

ALEN:

Posted 05 May 2007 - 10:25 PM

Posted 05 May 2007 - 10:34 PM

Posted 05 May 2007 - 10:58 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 May 2007 - 07:14 AM

tjašin striptiz: naj se izrazim v tininem slogu: ke gnjusno!

opazila sem, da mi ma jagoda dobre joške, odurno faco in nasploh slab geštel, ampak joški so mi pa v redu. pa kere scene z odhodom - ta bo verjetn rabla hospitalizacijo in ne sam psihiatra. mislim, igra pa bejba perfektno - z vidika šova in igre je njen odhod eden boljših. no, vsaj po nečem si jo bom zapomnila. pa po tem, da so se moje preroške besede o wanna be crkljanju uresničile - kako jo je robert prav nič elegantno odjebal.

hmmmm, alisa (dokler nisem prebrala, kolko je stara, sem mislila, da jih ma prek 30

se strinjam z bivšo stanovalko nino - tam notri so vsi ekshibicionisti - eni mal bolj očitni, drugi manj. vsekakor upam, da bo miha še kako puro zadavil.

pa full bedno mi je bilo, ko je nina prav poudarila, da je miha na eno noč tut s po tremi bejbikami spal - so fucking what ... mislim, ne razumem tega namigovalnega tona in neke kvazi provokacije, medtem ko sama celi sloveniji svoje joške prodaja .... dvojna merila? ah, kje pa ....
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 May 2007 - 08:41 AM
Jaz pa moram priznati, da se mi je Jagoda ob odhodu domov celo malo zasmilila, ker sem videla, da ima punca resne psihične težave in dejansko rabi pomoč (ko jo je oče tolažil, sem dobila občutek, da je deklica na robu živčnega zloma).
Glede Janeza pa - ok, mogoče se res dela frajerja in hoče ostati večno mlad, kakor mu pač paše - naj uživa, pa četudi bo začel pri 55-ih. Upam le, da bo prinesel nekaj svežine v hišo BB, malo več aktivnega preživljanja časa, enako tudi Alisa in Marina - se mi nista zdeli prav nič napačni punci, tak prvi vtis sem dobila.

Joker in photoshop - sem že 3 dni nazaj vse pregledala in sproti spremljam -

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 May 2007 - 08:55 AM

Nina ma pa res dobre joške, frizura še kar, ampak vodi pa za en k***c. Včeraj sem prvič gledala, pa sem je imela povhn kufr.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users