Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#661 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 December 2006 - 11:37 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 12. 2006 - 13:29) View Post

Tonik uporabljam Garnierjev zeleni, ker sem ga imela že prej in ga hočem do konca porabit. Sicer se mi pa zdi pametno, da če kupuješ eno linijo, kupiš vse - gel, tonik, losjon/kremo.

No to ni lih nujno. Meni je sama prodajalka v L'occitane rekla, da mi najbolj priporoča kombinacijo sivkinega čistilnega gela in pa oljčnega tonika. Pa še zmer nisem nič sprobala, ker še ni božiček prišel!! twisted.gif laugh.gif

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#662 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 26 December 2006 - 09:04 PM

QUOTE(MateYa @ 22. 12. 2006 - 13:37) View Post
Pa kolko stane?
IPB Image

Vsaj približno mi povejte, da si lahko predstavljam. Dva jurja, tri jurje?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#663 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 December 2006 - 09:12 PM

QUOTE(MateYa @ 26. 12. 2006 - 21:04) View Post

Vsaj približno mi povejte, da si lahko predstavljam. Dva jurja, tri jurje?

bi rekla, da prej tri. vem, da karitejeva vodica in oljčni tonik staneta 3600 - sklepam torej, da tale ne zaostaja dost za njima - vsaj cenovno ne.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#664 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 December 2006 - 09:16 PM

Tale sivkin čistilni gel je natanko 3600.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#665 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 26 December 2006 - 09:32 PM

QUOTE(Miss*69 @ 26. 12. 2006 - 21:16) View Post

Tale sivkin čistilni gel je natanko 3600.

ona sicer sprašuje za tonik, če se ne motim ... sam je pa vsaka info dobrodošla! smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

• Guests

Posted 27 December 2006 - 08:07 PM

Danes sm od tete za bozicka dobla loccitanov medeni gel za telo in lase. Matr.. skoz mi gre ze na zivce ta loccitane, ker v trgovini ful disi, ampak je vse tk drago, pa ene reci so tut precenjene, pa grem rajsi vedno kr praznih rok ven.. Zdaj sm pa povohala ta gel.. in ce bo njegova uporaba tut tk prijetna kot je vonj, pol sm spet dobla neki novga, brez cesar ne bom mogla vec. Prekleto, no.
  • 0

#667 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 27 December 2006 - 08:43 PM

Je v januarju mogoče kakšna akcija?
Hmm, bom kmalu šla v L v City Parku pa me zanima, če se moram česa še posebno pazit? biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#668 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 27 December 2006 - 09:14 PM

V L ni nikoli nekih blaznih akcij, razen v primeru, ko gre kaj ven iz prodaje in to potem prodajajo po znižani ceni. Ali pa reči z 'defektno' embalažo (scufana škatlica, ni deklaracije, itd ... ) ali šred iztekom roka uporabnosti. Zdej je pač sezona daril in majo že narejena darila, samo ne vem, če se kaj ceneje dobijo stvari, vključene v darila, kot če bi jih kupila posebej. Po mojem ne.
  • 0

#669 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 January 2007 - 10:04 PM

Danes kooončno nabavila tole Olive Radiance Moisturizing Cream, sem čist presrečna. Zraven mi je kr sama od sebe nadevala še v en lonček tisto olivno ekspresno masko, bom mela za ene 5x. Sem jo danes prvič uporabla in je super - sicer jo je treba ful hitr razmazat, ker takoj na faci postane taka gumijasta, torej namažeš na tanko na suho kožo, porabi se je izredno malo, potem počakaš 5 minut, temeljito izpereš in polt je enkratna, fuuuul mehka, napeta, gladka, očiščena, js sm res navdušena in jo bom verjetno kupila v polni velikosti. Stane nekje okoli 5k za zelo velikodušnih 100 ml, ki trajajo pomoje full dolgo. Tudi sestavinsko je zadeva med bolj kvalitetnimi in že zato veliko obeta.

Pa še tole, če katero zanima - prenovili bodo medeno kolekcijo in namesto tistega mleka za obraz, bodo dali ven medeni tonik. Bi moral že biti v prodaji, pa se jim je nekaj zalomilo pri proizvodnji in bo zdej enkrat v kratkem ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#670 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2007 - 10:17 PM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 1. 2007 - 22:04) View Post
medeni tonik

Uau, to bo pa mene ful zanimalo, upam, da ne bo ves umeten in komedogen (boljše ne, kot ja).
Ej, DiLeMa, kaj pa je zaj s tem tvojim Cosmerba receptom, ki bi jo naj redno in samo njo uporabljala?! Jaz se tega še skos držim, ti ga pa zaj kr nekaj serješ. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#671 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 03 January 2007 - 10:18 PM

DiLeMka, iskreno čestitam za dober nakup! smile.gif mene sicer tale olivna hitra maska ni prepričala, me pa je (in še me bo, sumim) prepričal olivni piling/maska v enem.

sem pa res jezna na ono baburo v Cityju, ki mi ni hotla dat malo medenke v lonček. evil.gif cry.gif pa tko perfektno naivno in nevedno sem se delala in celo rekla, da imam namen v njihovi trgovini ponucat bon za bivših 5k tolarčkov. plus pošalila sem se, da bi blo fajn, če bi blo 5k evrov! pa nč! evil.gif laugh.gif

vsekakor bom sčekirala medeni tonik, ko pride ven.

• 0

#672 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 January 2007 - 10:31 PM

Kakšen je oni olivni piling/maska? Sklepam, da si že sprobala ... me zanima efekt in tudi način uporabe ... najprej naneseš, počakaš nekaj časa in potem masiraš al kako to gre? Ker če gre tle za masko+piling v enem, potem raje vzamem to, kot pa samo masko. tongue.gif

QUOTE(Jenna @ 3. 1. 2007 - 22:17) View Post

Uau, to bo pa mene ful zanimalo, upam, da ne bo ves umeten in komedogen (boljše ne, kot ja).
Ej, DiLeMa, kaj pa je zaj s tem tvojim Cosmerba receptom, ki bi jo naj redno in samo njo uporabljala?! Jaz se tega še skos držim, ti ga pa zaj kr nekaj serješ. twisted.gif

Ne, ne ... nič ga ne serjem. Še vedno imam 1x na dan Cosmerbo, pri tem bom tudi ostala. Samo zdej bom kombinirala še s to olivno od L'Occitane, ker se RES nisem mogla upret, pa sm se čist zares trudla. cry.gif Bomo vidl kok se bo obneslo, upam, da bo koža ostala takšna, kot sem si jo priborila z nekajmesečno uporabo Cosmerbe - torej lepa kot rož'ca. tongue.gif

Drugače pa tudi mene ful zanima ta medeni tonik, ker z onim medenim jellyjem za umivanje face sem res ful zadovoljna - upam, da bo tudi tonik sestavinsko kvaliteten ... bi blo zlo razveseljujoče.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#673 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 03 January 2007 - 10:33 PM

DiLeMa, h koncu mi gre druga pakunga, torej ga s pridom uporabljam že več kot eno leto. js si na umit in popivnan obraz nanesem kar izdatno količino tega pilinga, fajn razmažem in pustim tam do 15 minut na obrazu, da se posuši, nato pa zmočim prste in s krožnimi gibi dobim efekt pilinga in z mlačno vodo sperem.

efekt na koži identičen tvojemu navdušenemu poročilu po uporabi hitre maske. meni je ta 2v1 bolj všeč, cenovno je isto - 5.520 sit, oziroma nekaj čez € 20, če se ne motim.

• 0

#674 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 January 2007 - 10:38 PM

Hvala lepa za tole poročilo!! kiss.gif Samo prosim povej mi še, če je sestavinsko zadeva vredi ...
  • 0

#675 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 04 January 2007 - 06:09 PM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 1. 2007 - 22:38) View Post

Hvala lepa za tole poročilo!! kiss.gif Samo prosim povej mi še, če je sestavinsko zadeva vredi ...

men se zdi dost fajn. WATER, MONTMORILLONITE, GLYCERIN, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, SORBITOL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) SEED POWDER, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT, BEESWAX, CETEARETH-33, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE, CHLORPHENESIN, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, GARDENIA FLORIDA EXTRACT, METHYLPARABEN, TETRASODIUM EDTA, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL stane pa € 23,03.
  • 0

#676 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 January 2007 - 07:36 PM

Super, hvala.
  • 0

#677 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 04 January 2007 - 10:50 PM

Toniki, ki so bli prej 3600sit, naj bi bli zdaj 15,02 evra. A so mogoče za dva centa na dol zaokrožili (upam)?
  • 0

Bill Bullard

#678 *bu*

*bu*

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 05 January 2007 - 08:07 PM

Imam lažjo obliko skolioze, delati morem vaje če ne mi grozi steznik (če ga bom dobila)- me skrbi, kako bodo to sprejeli drugi. Nisem še slišala za operacijo. Verjetno se to izvaja le v zelo hudih primerih.
Lp
  • 0

#679 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 January 2007 - 12:55 PM

Jaz sem si veliko prebrala na Wikipediii (angleški), imjajo res super članek tam.
Skolioza pomeni v večini primerov prirojeno ukrivljenje hrbtenice, sama drža tu ni tako pomemben faktor, oz. se zaradi nje težave s hrbtom pokažejo mnogo kasneje. Ukrivljenost hrbtenice je priporočljivo zdravit čimprej, v mladosti ko kosti in mišice še rastejo - tu zdravnik, ako prpozna skoliozo otroka pošlje na nadaljne preglede in mu postavi vaje za izboljšanje drže, včasih je potreben steznik (je pa baje zelo neprijeten za nosit, ker hrbtenico 24/7 sili v pravilno lego, kar zna bit tudi boleče in utrujajoče - nekje sem prebrala da večina "otrok" steznika ne nosi cel čas, čeprav bi ga morali).
Operacija se izvaja le v najtežjih primerih, ko zaradi ukrivljenosti trpijo ostale mišice in živci in predvsem samopodoba "pacienta"; kdaj na operacijo, jasno, določijo dohtarji (je pa operacija tudi boleča kot sam vrag).
Skoliozo ki se ne začne zdravit že v mladosti se težje popravi, v vsakem primeru se lahko ukrivljenje poveča.

http://en.wikipedia.org/wiki/Scoliosis
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#680 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 06 January 2007 - 01:32 PM

jz jo mam, sm hodila na fizioterapijo, delala vaje pa ni nč pomagal. pred pol leta sm šla pa k ortopedu pa mi j reku da ne more nič, ker sm že prestara, sam da nej kupm vložek za v čevelj, ker mam že eno nogo malo krajšo (zarad hrbtenice), da nej ne sedim več k 6 ur, da nej se ful gibam, je reku da je ful dobr da plešem, pa da nej nimam več k 6 cm pete. mal se držim tega, mal pa tut ne. sam boli me pa dostkrat, če preveč sedim (po eni uri nujno morm vstat, se pretegnit), tut če preveč stojim, mam pretežko torbo. iatak je pomoje pretežka torba celo mladost največji vzrok, da ma tok folka skoljozo. zgleda bom mogla žvet s temu, da me boli pa probala bom čimbolj upoštevat ortopeda.
drgač je pa moja sestrična ful dolg nosila steznik sam je pol tut mogla na operacijo (pomoje je bla ene 12 let stara, pomoje to delajo, dokler še rasteš), pa mislm da je ona mela probleme/skoljozo ker je ful prehitro zrasla, po operaciji je bla pa še ene 3,4 cm večja, ker so ji hrbtenico zravnal. sam je ta operacija baje ful ful ful boleča, tko da če kdo še raste, pa da ma probleme, naj nosi steznik, dela vaje, vse je bol k operacija. sam je pa res, po operaciji maš pa celo življenje mir
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users