Posted 03 January 2007 - 10:04 PM
Danes kooončno nabavila tole Olive Radiance Moisturizing Cream, sem čist presrečna. Zraven mi je kr sama od sebe nadevala še v en lonček tisto olivno ekspresno masko, bom mela za ene 5x. Sem jo danes prvič uporabla in je super - sicer jo je treba ful hitr razmazat, ker takoj na faci postane taka gumijasta, torej namažeš na tanko na suho kožo, porabi se je izredno malo, potem počakaš 5 minut, temeljito izpereš in polt je enkratna, fuuuul mehka, napeta, gladka, očiščena, js sm res navdušena in jo bom verjetno kupila v polni velikosti. Stane nekje okoli 5k za zelo velikodušnih 100 ml, ki trajajo pomoje full dolgo. Tudi sestavinsko je zadeva med bolj kvalitetnimi in že zato veliko obeta.
Pa še tole, če katero zanima - prenovili bodo medeno kolekcijo in namesto tistega mleka za obraz, bodo dali ven medeni tonik. Bi moral že biti v prodaji, pa se jim je nekaj zalomilo pri proizvodnji in bo zdej enkrat v kratkem ...
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.