Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#661 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 30 December 2008 - 11:14 PM

Kokič, saj ti nimaš čisto nič preveč kil. huh.gif Če bi jaz tok pojedla kot ti, ne bi mogla čez vrata. closedeyes.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#662 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 December 2008 - 11:29 PM

Uhm, ohm, khm. Sej če bom tako nadaljevala, niti jaz ne bom mogla skozi. laugh.gif
Želodec imam čisto preveč uničen, predaleč sem šla in ga totalno razširila. Pa fora je, ker se mi vse nabere v boke in noge in rit. Že tako me pol šole kliče Boki (ne, to ni ljubkovalno Bojan, temveč -pri meni zelo izrazit- del telesa), pa sošolec je moje mere proglasil kot 90-60-900. butl.gif Pa res si grem že na živce. Včasih sem pri malo manjši višini (178) imela 56 kg (ok, to sicer ni bilo pretirano zdravo), zdej jih imam praktično 20 več. Blaaaah. In vsako leto se zredim kake 4kg, pol pa nikoli ne gre dol. Sej folk okoli mene niti ne opazi neke velikanske razlike, ker se to nabira sproti, ampak ko pogledaš starejše slike, je razlika več kot očitna.

Skratka, 18 kg to go. Ne, ne, joke dej. 10 pa res. Sej če grem vsak mesec 2 kg dol, je to čisto zdravo. Vprašanje pa je, kako mi bo to uspelo. Ampak mi bo! laugh.gif Začnem s 1.1. (za božič se bomo malo pregrešili, hoho, je enkrat na leto, ee), pol pa nadaljujem.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#663 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 30 December 2008 - 11:39 PM

Iz tistih slik, ki si jih lepila, se mi zdi tvoja postava suha do normalna, niti boki mi sploh ne padejo v oči. ermm.gif Se mi zdi čist skladna postava, sploh pa za tvojo višino. Če bi mela 20cm manj, bi blo drugače, itak.

Jaz mam pa totalno skrčen želodec, in se zaradi tega sploh ne morem zredit več kot za kakšno kilo (je pa zanimivo, da še vedno rastem biggrin.gif ). Enostavno me začne bolet želodec in ne morem več jest, lačna pa ne ratam prej kot po štirih urah, tudi če pojem samo eno malenkost. Bedno. down.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#664 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 30 December 2008 - 11:57 PM

QUOTE(Jinadaze @ 30. 12. 2008 - 23:39) View Post

Iz tistih slik, ki si jih lepila, se mi zdi tvoja postava suha do normalna, niti boki mi sploh ne padejo v oči. ermm.gif

To pa zato, ker odlično izbiram svoja oblačila, ki poudarijo prednosti in skrijejo pomankljivosti, hahah. cool.gif
Pa nosim pravo številko oblek, to ful vpliva na to, kako bo oblačilo izpadlo na telesu. Enkrat sem bila slučajno v trgovini s teto - obup! Čeprav ima ženska super postavo, ji srajčka velikosti 36 ni bila prav, ona pa se je kar tlačila vanjo, tako da je na koncu izpadlo, kot da ima 10 kil več. Mislim, neumnost. Gremo se tlačit v kavbojke št. 34, čeprav rabim 40, juhej! Je izpod časti imet hlače 40 ali bog ne daj - 42! Čim manjše, tem boljše.

• 0
Pablo Picasso

#665 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 31 December 2008 - 12:15 AM

To je res, ja, pa večina je takih. huh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#666 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 31 December 2008 - 10:55 AM

Ratalo mi jeee!!!
Če 1 teden nisem jedla sladkarij, mastne hrane, nezdrave hrane, čisto se držim jedilnika na koliko časa je treba jest in woho počutim se odličnooo biggrin.gif Čeprou niso kile šle dol, se je pa obseg zmanjšou. Mislm da gre zahvala predvsem fantu, ker me podi naokrog biggrin.gif
3 dni nazaj sva šla smučat, 2 dni nazaj sva šla drsat, včeraj sva šla na Bistrško planino se sankat, zraven pa še pridna vsak dan gonim orbija biggrin.gif
Tako zelo sm ponosna nase, da že kr preveč tongue.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#667 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 20 January 2009 - 12:21 PM

Sporočam, da sem od 23 decembra pa do danes zgubila 17! cm obsega po vsem telesu thumbup.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#668 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 20 January 2009 - 01:00 PM

Čestitam! Pa veliko volje želim še naprej wink.gif
  • 0

#669 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 20 January 2009 - 01:25 PM

Hvala biggrin.gif ob tem ko sem vidla svoje obsege mi je dalo zagon za naprej biggrin.gif
  • 0

#670 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 20 January 2009 - 01:34 PM

Kako ti to uspeva?! ohmy.gif
  • 0
Pablo Picasso

#671 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 20 January 2009 - 01:48 PM

S trmasto voljo, po majhnih korakih biggrin.gif začela s s 10 minut orbija na dan in počasi povečujem biggrin.gif zdj sm pršla že na 45 minut orbija na dan biggrin.gif
Pa počasi sm prehrano zamenjala, ne uno da bi jo kr kuj, ker pol ti itak voljo vzame smile.gif Tko da sm počasi vse skupaj zamenjala in tako smile.gif
Pa pomagal mi je k mi je mami vsako jutro rekla bajs biggrin.gif
  • 0

#672 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 20 January 2009 - 01:59 PM

Haha, a to je bla kakšna scena: mamiiii, dej reč mi da sm bajs nooo biggrin.gif.
Čestitke za izgubljene centimetre! ;)
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#673 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 20 January 2009 - 02:02 PM

Ja aveš da je bla res biggrin.gif In je z veseljem mi to govorila, ker jo je zaavalo biggrin.gif K sm pršla iz 34 na 38, zdj pa že lepo na 36 nazaj biggrin.gif
pa na omarico s sladkarijami sm enga prašiča nalimala biggrin.gif
In vsakič ko sm pršla do tja sem ga vidla in sm se rajš kr preč obrnila biggrin.gif
  • 0

#674 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 20 January 2009 - 09:39 PM

QUOTE(Coco* @ 30. 12. 2008 - 23:29) View Post

Že tako me pol šole kliče Boki (ne, to ni ljubkovalno Bojan, temveč -pri meni zelo izrazit- del telesa .

Coco, meni pa je, iskreno, veliko lepša postava, kakršno imaš ti - z boki, kot pa pri kakšni ženski, ki je brez bokov, z zobotrebčastimi nogicami, zgoraj pa en ogrooomen vamp. Res.
  • 0

#675 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 January 2009 - 10:16 PM

Joj ej ena moja sošolka je imela tako postavo - visoka, suha, suhcane suhcane nogice pa ozki boki, pol pa širok pas s pikico trebuščka. Zgoraj je pa imela malo B košarco pa spet ful dolge pa duhe roke. Lih danes sem razmišljala kako grozna postava je to.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#676 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 January 2009 - 10:28 PM

Jst začnem pa takoj po izpitih ohmy.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#677 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 21 January 2009 - 09:14 AM

a poznate stran 43things.com? za mal motivacije smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#678 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 21 January 2009 - 01:19 PM

QUOTE(Princeska @ 20. 1. 2009 - 22:28) View Post

Jst začnem pa takoj po izpitih ohmy.gif

Tut jaz. Boma se lahka spodbujale. biggrin.gif

Tile prazniki so bili wacko.gif huh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#679 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 January 2009 - 05:12 PM

Ja, enako smile.gif zmenjeno tongue.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#680 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 23 January 2009 - 02:45 PM

Jst morm tut začet hujšat. Zdej smo bli 5 dni v hotelu s polnim penzjonom in sem se nažirala kot še nikol v življenju, vseh 5 dni me je trebuh bolel od prenapolnjenosti, ampak je blo tok dobr da se nism mogla upret oops.gif Mam eno vprašanje- glede na to da ne jem sadja in zelenjave, kaj sploh naj jem da bom shujšala? oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users