Ampak jaz sem res čiiiisti začetnik. Pa kolikšno razdaljo lahko realno pričakujem na maratonu, samo 10 ali tudi 21?

Tek
Posted 07 March 2013 - 12:04 PM
Posted 07 March 2013 - 12:34 PM
Ni problema, če si začetnik. Tudi vsak ultraš je nekje začel, iz nule.
Jaz sem se prijavila za 10, mogoče 21 naslednje leto, zaenkrat se mi zdi ta razdalja še precej nedosegljiva.
Tako da jaz ti priporočam 10.
Napišem več zvečer, ko bom doma.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 March 2013 - 06:48 PM
Ana, si našla kaj v Parizu?
Če bi se še katera rada prijavila, svetujem, da se čimprej. Nekako slutim, da bodo mesta hitro pošla. Jaz sem namreč že dobila za plačat, in imam
številko računa 49. Vsekakor bi pohitela, no.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 07 March 2013 - 06:49 PM
Ne še. Sem iskala, našla eno spletno stran kjer pišejo ljudje tako, amatersko in se zbirajo in tečejo, ampak bi rada našla nekaj takega, organiziranega. Bom iskala naprej, nekaj mora zagotovo obstajati.
Posted 07 March 2013 - 07:12 PM
Jaz sem se odločila, da bom zaenkrat sama tekla. Ne paše mi trenutno fiksen urnik, si bom sama prilagajala. Začela bom trenirat softball, pa še v fitnes hodim, tako da mi bo zaenkrat sprotno prilaganje bolj odgovarjalo.
Posted 07 March 2013 - 07:17 PM
Aha, OK. No, vseeno se lahko sama pripravljaš na Maraton.
Posted 07 March 2013 - 07:22 PM
Meni sicer udeležba na maratonu niti ne diši pretirano, bom pa videla, seveda:). Morda se srečava na 10-ki.
Posted 07 March 2013 - 07:23 PM
Nikoli ne veš. Sicer dvomim, da se bova srečali, ker bo 10 000 ljudi, ampak OK.
Posted 07 March 2013 - 08:49 PM
Kinky a mogoče veš, ali treningi potekajo dopoldne/popoldne? Sama razmišljam, da bi se prijavila, ker je res ugodno. Sem redno tekla dve leti, zadnje leto pa kar ne najdem časa. Izgovori pač . Aja pa še to, na spletni strani piše: "V prestolnici boste lahko izbirali med tremi treningi na teden". A to pomeni, da ti pripada en termin tedensko in si ga poljubno izbereš?
Posted 07 March 2013 - 10:13 PM
Peteršilj, žal ne vem nič še, na strani ni še informacij, zaenkrat, baje da bomo 1 teden aprila dobili mail, kjer bo vse razloženo. Javim.
Posted 07 March 2013 - 10:34 PM
Skoraj ziher bodo treningi popoldne, ponavadi so vedno na takšnih stvareh.
Mene pa interesirajo Nikeove tekaške priprave, na Nike konvenciji so nam nekaj omenjali in zdaj čakam, kaj bo s tem. Kinky, drugače se mi to zdi super ponudba in res ugodno, čeprav jaz bom pomoje vseeno letos hodila še naprej k Urbanim tekačem, mi je bilo res fajn. Pa 4€/obisk oz 25 mesečna ali kako je že bilo tut ni tok.
After all this time?
Always.
Posted 07 March 2013 - 11:00 PM
Kinky, hvala za odgovor in javi, ko te obvestiijo . Pa tudi potem kako bo
.
Nincha, prijateljica je bila na tej Nike konvenciji in je precej navdušena. Javi tudi ti, ko kaj izveš o njihovih tekaških pripravah . Sem preverila stran Urbanih tekačev in se mi prav tako zdi super. A si bila mogoče na kateri izmed delavnic? Na strani sem zasledila, da izvajajo treninge tudi dopoldne. Ali mogoče veš, če lahko menjavaš, torej da si enkrat v dopoldanski skupini, drugič v popoldanski? Zaradi predavanj in vaj na faksu bi mi to zelo ustrezalo.
Posted 08 March 2013 - 01:06 AM
Kinky, hvala za tole, sem posredovala fotru in je čisto navdušen.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 March 2013 - 08:46 AM
^^ Super. Naj se čimprej prijavi, čimprej.
Nincha, če ne bi tega zasledila, bi se tudi jaz prijavila k Urbanim tekačem. Sploh sedaj, ko sem ga videla na tistem Veganskem predavanju, in je
tip res simpatičen. Ampak sedaj sem se odločila za to, ponudba je tako zelo dobra, da sem se morala. Sem tudi že plačala včeraj
sedaj pa čakam nadaljna navodila. Poročam, se razume.
Posted 08 March 2013 - 02:37 PM
Se je že takoj včeraj prijavil.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 March 2013 - 02:59 PM
Posted 08 March 2013 - 03:18 PM
Jaz sem našla v Parizu nekaj podobnega, ampak mislim da se ne bom odločila za to, ker je bolano drago. En tek 19eur (ena ura).
Posted 08 March 2013 - 07:17 PM
To je ful. Jaz nikoli nisem in verjetno nikoli ne bom marala teka. In včasih mi je bilo zelo smešno to, zakaj bi kdo plačeval, da teče. Ali pa, če sem videla koga, ki sam teče, sem si vedno mislila, lej čudaka, laufa prostovoljno pač imam travme od športne v osnovni in srednji šoli
Sj zdaj razumem športne navdušence nad tekom in jih/vas ne gledam postrani
Posted 03 April 2013 - 06:56 PM
V torek začnemo Šolo teka. Bom videla kakšen bo prvi obisk, sicer mi hodi narobe, ker je ob 17h, jaz pa delam ob 19h, ampak bom že.
Moramo pa narediti sami Cooperjev test za prvič. Nočne more iz srednje šole se vračajo.
O ostalem poročam sproti.
Posted 03 April 2013 - 07:40 PM
Jutri se začnejo tudi priprave na DM tek, jaz kar grem, če ne bom mogla bom pa pač hodila. Komaj čakam. Spet ma Cankar, tako kot lani.
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users