Do 13 ih se pri nas na Silvestra itak dela tako, da nekih večjih planov ni. Večer bom pa preživela s kolegom (manjša varianta) ali pa pri sestrični(večja varianta), 5 korakov stran od doma. V bistvu mi je čisto vseeno kje sem, samo da sem na toplem pa da so živalce na varnem, da jih ne bo strah. Cel december bom delala tako, da komi čakam NL, da imam 2 in 3 dopust:D

Novo leto
Posted 09 December 2013 - 08:49 PM
Posted 09 December 2013 - 09:08 PM
Precej slično kot lani. Pri fantu z nekaj kolegi in kolegicami.
[Napoleon]
Posted 09 December 2013 - 09:50 PM
40€ za večerjo + šampanjec za nazdravit, 150€ flaša.
Zanimivo, sem mislila, da je hrana več. Vsekakor se mi zdi to dobra ideja, precej SATC stil, se ne bi branila takega praznovanja,
če bi bila v drugačni, hmmm ... psihični kondiciji. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 December 2013 - 09:58 PM
Mi tudi, večerja pri komu doma, potem pa malo v mesto.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 December 2013 - 11:17 PM
V Bohinju v koči.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 December 2013 - 09:26 AM
Jaz sem 31. v službi, potem pa grem domov na večerjo in mogoče malo na smučišče pogledat, tam bo zabava. Nobenih večjih planov nimam, itak sem rekla, da bom letos imela sedmino za Silvestrovo, ker se takrat veseli december konča.
Posted 10 December 2013 - 11:03 AM
Jaz bom spet delala nekje do sedmih, sedmih in pol, potem bom šla pa nekam dat noge v zrak, jest in pit šampanjec do polnoči.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 10 December 2013 - 11:36 AM
Samo Silvestrovo mi je še najmanj pomembno, se pa zelo veselim 21. decembra, ko ostanem doma na dopustu in razmišljam, da bi se vrnila šele 6. januarja.
na Silvestrovo bi bila najraje doma, ampak mogoče bomo skupaj s fantovim bratom & ženo (pri enih ali drugih doma)
Posted 23 December 2013 - 02:45 PM
Jaz grem v Budimpešto, 2 para in komaj čakam. 3 nočitve, upam, da nam bo uspelo veliko videt in da se bomo ob večerih na polno zabavali.
Posted 23 December 2013 - 03:15 PM
S kar veliko druščino bomo spet pri enem kolegu (oz. paru) doma.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 November 2016 - 11:19 PM
Ze kaj veste, kje boste za novo leto?
Posted 24 November 2016 - 11:55 PM
Za novo leto mi je za lokacijo ful manj mar kot to, s kom sem. Drugače pa mi je dokaj vseeno, planov pa še ni. Najraje bi bila notri na toplem in glavo pomolila ven
le toliko, da vidim ognjemet in nazdravimo :-)
Greva pa s fantom par dni pred božičem na Poljsko, kjer se snideva z eno prijateljico z Japonske, ki sva jo spoznala v Maroku.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 November 2016 - 09:54 AM
Cela družba je najela v Laškem en kmečki turizem in bomo uživali. Se že veselim.
Celo dve družini prideta, ki ju ne vidimo tako pogosto.
Lani smo bili prvič doma, gospodič je zbolel in je bilo vse skupaj bolj mehhhhh. Midva sva gledala TV in se stiskala.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 November 2016 - 10:03 AM
Menda na plaži.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 November 2016 - 10:46 AM
^^Zakon!!
Jaz še nimam pojma, najbrž bova samo z kolegico, tako da malo na trg pogledat ognjemet, potem pa prvi lokal na toplo.
[Napoleon]
Posted 06 December 2016 - 09:28 AM
Posted 08 December 2016 - 04:56 PM
Ker obe s kolegico 31. še delava smo se zmenili tako kot lani, samo da smo tokrat pri nama doma, jaz naredim večerjo, malo se ga napijemo in imamo game night Bila sem predlani v centru ljubljane in mi je bilo grozno, mrzlo kot strela, vsi so pijani in te polivajo in porivajo naokrog, tako da mi je tale varianta kar top
Posted 08 December 2016 - 05:34 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 December 2016 - 05:47 PM
Jaz sem tud bolj za notri bit, sploh glasno pokanje mi je odvec na ulici poslusat. Midva sva tudi povabila dva kolega za novo leto na druzenje, ampak ze imata plane (sva samo en mesec prej povabila, prav nama je ), tako da Matilda, ce imata voljo ... imava posteljo za goste frej!
Posted 08 December 2016 - 09:13 PM
Game night se fajn sliši!
Jaz/midva bova nekje not, definitivno, samo vprašanje kje/pri komu/s kom še zraven kot extras.
Takisto imam težave kako se zorganizirat okoli božiča. Prejšnja leta sem z bivšim fantom šla domov k našim na večerjo/zajtrk, zdaj pa ne vem, predstavila bi ga že (se še niso spoznali, ker niti ne vejo konkretno, kaj se dogaja, hm, haha), ampak si ne predstavljam večera z njim&našimi skupaj. In bolj rada bi bila z njim, samo nisem pa prepričana, kako bi to izpadlo pri nas doma, ker so vseeno vajeni, da smo skupaj. Eh. Kake skrbi.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users