Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#661 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 17 December 2009 - 07:34 PM

a kozmetiko 100% pure prodajajo le v Orci ali še kej drugje?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#662 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 17 December 2009 - 07:35 PM

Bbnatura tud morajo met.
  • 0

#663 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 17 December 2009 - 07:45 PM

Hvala, ampak glih tistega kar bi mela pa nimajo....smola
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#664 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85906 posts

Posted 17 December 2009 - 09:23 PM

Imajo tudi trgovino, na Ilirski avtobusni (Komenskega, ali kaj je ta ulica).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#665 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 27 February 2010 - 10:28 PM

Na enem drugem forumu sem zasledila, da bo H&M v marcu lansiral svojo linijo naravnih izdelkov s certifikatom ECOCERT. Se pravi, da gre res za izdelke s super sestavinami. Na voljo (v dveh vonjih: malina-melona in sivka-mint) bodo gel za tuširanje, losjon za telo, piling za telo, krema za roke, balzam za ustnice in kozmetična ter toaletna torbica.

Samo pomoje tega ne bo pri nas? sad.gif Mogoče v Avstriji? rolleyes.gif

Cene:
Shower Gel €4,90

Body Lotion €4,90

Body Scrub €4,90

Hand Cream €3,90

Lip Balm €3,90

Toilet Bag €6,90

Make-up Bag €3,90
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#666 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85906 posts

Posted 27 February 2010 - 10:33 PM

Ja, pri nas itak ni kozmetike.

To je to:

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#667 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 February 2010 - 10:44 PM

Jao, s temi naravnimi, organskimi, veganskimi, travnatimi blablabla linijami se bo vsem počasi zmešalo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#668 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85906 posts

Posted 27 February 2010 - 10:52 PM

Ja, dobra tržna niša je, čeprav cene so pa (večinoma in neupravičeno) prav absurdne.

• 0

― V. Van Gogh

#669 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 February 2010 - 10:54 PM

Jaz pa samo pravim, da hvala bogu, da se tudi taka kozmetika ponudi in je dobro zastopana.
Še 10 let nazaj se ni dalo dobit praktično nič take bolj naravne kozmetike, zdej pa je že kar nekaj različnih znamk tudi pri nas na izbiro.
Čim več, tem bolje. Tiste bolj ''kemične'' pa bodo tudi še ostale, tako da no biggy.

Kot je pretirana gonja proti ''kemični'' kozmetiki, mi gre na živce tudi zavijanje z očmi, ko gre za naravno.
Več izbire kot je, boljše je to za nas, velika konkurenca pomeni vedno boljše proizvode in vedno večjo možnost izbire.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#670 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85906 posts

Posted 27 February 2010 - 10:56 PM

Jaz nasploh opažam, da mi kemične stvari bolj pašejo, kot naravne, sploh za lase. Izjema je ena krema in gel za obraz.
  • 0

― V. Van Gogh

#671 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 February 2010 - 10:57 PM

Ja sej vsakemu svoje, uporabljaš kar ti pač paše, ane. smile.gif Jaz samo pravim, da mi ni nič čudnega, da se dosti firm odloča izdat tudi naravno linijo, ker je tak pač trenutno trend in v tem ne vidim nič napačnega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#672 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85906 posts

Posted 27 February 2010 - 11:00 PM

Saj jaz tut ne, je edino logično, da je tako, to sem samo tako povedala. -)
  • 0

― V. Van Gogh

#673 LiL`curLy_girL

LiL`curLy_girL

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 274 posts

Posted 23 June 2010 - 08:41 PM

V milerju sem zadnjic videla,da ima "terra naturi" cisto nove linije izdelkov za obraz. (dnevne in nocne kreme,peelingi,toniki,pene za umivanje,serumi za okrog oci,maske itd.)

Arganovo olje+crni ribez (omamno disi)
Aloe vera+nepozebnik
Sezam+brusnica
Shea butter+se nekaj ampak se ne spomnim kaj.
Meni se zdi,da je se ena kolekcija...

Sicer nisem velika strokovnjakinja za sestavine kot ve ampak na prvi pogled mi niso delovale slabo. Kar precej naravnih,dobrih sestavin. Razen tonika za obraz,ki vsebuje alcohol denat ze na drugem mestu;kot skoraj vsi toniki.
Embalaze so kockaste oblike,fensy....cene,smesne od 2-4€

Ce bo katera zasledila te kolekcije naj prosim bolje pregleda sestavine in sporoci.
  • 0

#674 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 June 2010 - 06:50 AM

Kolikor sem gledala sestavo krem in tonikov, sem bila razočarana zaradi alkohola. Sem si pa kupila olje za telo - stalo je okoli 4€ in je kvalitetno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#675 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 November 2010 - 11:42 PM

Zanima me, če so Nuxe, Suki in Darphin naravne kozmetike ali ne?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#676 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 November 2010 - 11:46 PM

Nuxe ziher ni, za ostale dve pa nevem. Suki najbrž ja. Darphina pa ne poznam.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#677 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 November 2010 - 11:48 PM

Ahaaaa, ker za Nuxe skoz folk misli, da je naraven, Bio Beaute by Nuxe je pa naraven in še bio, ane?
Za Suki se pa tudi meni zdi, da je.

Aja, kaj pa una eko linija od Tigija, je naravna?
  • 0

#678 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 November 2010 - 11:54 PM

Tigi ni naraven, tudi tista Eko linija ne, če misliš ono tazeleno.
Bio Beaute by Nuxe pa prvič slišim.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#679 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 November 2010 - 12:01 AM

Sam a niso za to zeleno linijo govorili, da je naravna al organska al neki?

Sam a niso za to zeleno linijo govorili, da je naravna al organska al neki?
  • 0

#680 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 November 2010 - 12:19 AM

Ekološka verjetno. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic