Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#661 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 01:56 PM

Aha uroš, ker mi je rekel naj grem bolj na levo..in je zgleda avtomaticno dal postrani, ker ni videl.Ko sem dala pirs ven sem primerjala koliko je ravno.Od prsi navzdol je na sredini malo vidla ravna crta ki gre proti popeku in spodnja luknja je 2mm bek od crte,zgornja pa 5mm.Mislim...halo?ce bi si še 1x delala sploh nebi piknil v rano ampak cist novo luknjo bi naredil.
  • 0

#662 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 01:58 PM

groza! pa mu nisi rekla takoj, ko ti je naredo? to ti mora zdaj zastonj popravit!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#663 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 02:02 PM

Seveda sem rekla in mi je rekel da ce dam manjsi pirs bo ravno in take bedarije.Saj se ne mora luknja premaknit da bo ravna.Luknja je luknja in ostane tako kot je nareta.No zmenla pa sma se da mi bo novo naredu,drugi pirs dal in se enega si bom izbrala iz kataloga(brezplacno).Izjavil je pa da dela 10x na dat in da nikoli ni imel pritozb.In p.s.: ce bi si kdo v obrvi dal pirs nebi doben zivec pocim ker kao v obrvi ni zivcev noter ampak samo koza.To so samo govorice..tako kot pred leti kadar je postal pirs v popek zelo popularen..so rekli da ce si naredis v pirs,bos dobil raka.
  • 0

#664 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 29 April 2006 - 05:20 PM

jz bi si dala pirs v bradavičko,ampak si ne upam.....a ma ktera tuki ga, a ful boli?? sad.gif

Drgač sm ga pa mela v bradi sam sem ga mogla dat ven ker mi je palčka z notranje strani ful dlesen zdrgnila....
  • 0

#665 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 05:23 PM

QUOTE(shayla)
jz bi si dala pirs v bradavičko,ampak si ne upam.....a ma ktera tuki ga, a ful boli?? sad.gif  

Drgač sm ga pa mela v bradi sam sem ga mogla dat ven ker mi je palčka z notranje strani ful dlesen zdrgnila....

dlesn ti je zdrgnila?kako dolgo pa si ga imela not? mene je tudi na začetku motilo ampak sem se potem navadila.

v bradavički ga ima nihrida.
  • 0

#666 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 29 April 2006 - 05:24 PM

js bi mela pirs v nosu, ampak me mal skrbi, ker mi skos teče iz nosa. ok, zlo pogosto. no kokrkol, a bi lahk mela kake težave?
  • 0

#667 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 05:29 PM

QUOTE(pinga)
js bi mela pirs v nosu, ampak me mal skrbi, ker mi skos teče iz nosa. ok, zlo pogosto. no kokrkol, a bi lahk mela kake težave?

no, v nosu sem ga tudi imela oops.gif

mislim, da zaradi tega ne bi smelo biti nobenih težav.tudi, ko si oring prehlajen ni problema z brisanjem nosu.

vendar jaz nisem mela od notranje strani zadelan uhan (tako, kot je to pri uhanu v ušesu), ampak samo not porinjenega. ker drugače, če te nešče bolj od spodaj pogleda se vidi, kot da bi ti šmrkelj iz nosa gledal. smile.gif

pa bodi brez skrbi, da ti ne bo ven padel, ker se nekak koža oprime jekla.
  • 0

#668 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 29 April 2006 - 06:12 PM

jz imam pa v nosu zapeto z tistim metuljckom...al kako se ze rece rolleyes.gif ...pa sem tako brez skrbi da mi ne pade ponoci ven:)
  • 0
I am falling between dreams and reality

#669 *SaBinChYkA*

*SaBinChYkA*

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 29 April 2006 - 06:16 PM

jz si grem menda dati uhan w popek w petek(če bodo starši pri wolji da podpišejo=), upam da), in sedaj me zanima če to zelo boli-samo prediranje, kako je to potem če kaj moti( kai pa wem med telowadbo,..),kdai po kolker času lahko zamenjam uhan, če je gnojenje pogosto?

p.s: wem da ste najbrž že 1oox odgoworil na wse to sam je malo welik za brat, tak če bi lahka ena odg. na moja wprašanja! tnxx wink.gif
  • 0

#670 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 April 2006 - 06:30 PM

QUOTE(shayla)

Kot sem že napisala, ti bo znal vsak, ki dela piercing povedat, da piercanje bradavičk boli najbolj od vseh... Če te bo to zmotilo... rolleyes.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#671 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 06:32 PM

QUOTE(nihrida)
QUOTE(shayla)

Kot sem že napisala, ti bo znal vsak, ki dela piercing povedat, da piercanje bradavičk boli najbolj od vseh... Če te bo to zmotilo... rolleyes.gif

samo, ko berem me boli..auč
  • 0

#672 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 06:32 PM

Veliko govora o pirsu v popek je bilo 2-3strani nazaj.Ce sem na zacetku lahko jaz prebrala bos tudi ti lahko.
Boli kadar ti prebode in za tem se kakih 20minut.NI pa to neka grozna bolecina da bi recimo crkavala po malem.Po mojem ne bos mogla 3-4dni telovadit ker ti bo malo neprijetno(zmisli si da te noga boli?).Pazi da te majcke ne bodo motile.Pirs lahko das po dveh mescih ven,seveda ce je vse vredu.Ce ne pa po treh,štirih..celo šestih.Od 2-3x na dan bos morala cistit in se ti nebi smelo gnojit.
  • 0

#673 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 April 2006 - 06:34 PM

QUOTE(*SaBinChYkA*)
jz si grem menda dati uhan w popek w petek(če bodo starši pri wolji da podpišejo=), upam da), in sedaj me zanima če to zelo boli-samo prediranje, kako je to potem če kaj moti( kai pa wem med telowadbo,..),kdai po kolker času lahko zamenjam uhan, če je gnojenje pogosto?

p.s: wem da ste najbrž že 1oox odgoworil na wse to sam je malo welik za brat, tak če bi lahka ena odg. na moja wprašanja! tnxx wink.gif

Pozdravljena SaBinChYkA!

Kot prvo - poskusi pisati slovensko, ker se drugače vse preveč mučimo z branjem tvojega posta. smile.gif Naprej... vsako prebadanje boli, ker imaš v koži pač živčke in... veš kako gre naprej. Kako te boli je pa odvisno od tvojega pragu bolečine. Uhanček te ne bi smel motit (sama imam v popku takšnega ki ima špičaste izrastke in nimam problemov)... Gnojenje je pogosto, ampak ne, če si redno čistiš (vsaj jaz nisem imela problemov). Sicer pa, nič te ne stane, če se oglasiš pri nekomu, ki to dela in ti bo zagotovo vse razložil - ZASTONJ! biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#674 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 06:36 PM

QUOTE(*SaBinChYkA*)

boli nene, potrpi tisti trenutek pa bo. malo bolj kot v ušesu.
moti potem uhan nene (ko je enkrat zaceljen)
če se ti uhan gnoji, ga ne menjuj, šele ko je popolnoma zaceljen-saj boš vidla, kdaj je.ta točne informacije pa vprašaj tistega, ki ti bo uhan delal.
  • 0

#675 *SaBinChYkA*

*SaBinChYkA*

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 29 April 2006 - 06:38 PM

se bom potrudila pisat pravilno slovensko! hvala za nasvete. sedaj je še odvisno ali bo mami popustila in podpisala! upam da bo,...em če ne bo, ma kdo kakšen predlog kako jo naj prepričam?
  • 0

#676 *SaBinChYkA*

*SaBinChYkA*

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 29 April 2006 - 06:42 PM

ja sedaj če boli približno tak kot pa uhan v ušesu( v hrustancu) če zastopite kje mislim čist na vrhu! tam ga imam in me ni bolelo, razen pol, ampak takrat ko pa mi je predru pa ne smile.gif
  • 0

#677 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 06:43 PM

zakaj pa bi se trudla pisat pravilno slovensko?
kolko si pa stara, če smem vprašat?
  • 0

#678 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 06:44 PM

QUOTE(nihrida)

Kot sem že napisala, ti bo znal vsak, ki dela piercing povedat, da piercanje bradavičk boli najbolj od vseh... Če te bo to zmotilo...  :roll:

Mene zelo zanima s kod ti ideja, da bi ga imela?In ko si sla pirsat se..kako nisi trznila?Sram me naj bodi ko sem se tresla zarad popeka,to se primerjat ne mora. IPB Image
  • 0

#679 *SaBinChYkA*

*SaBinChYkA*

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 29 April 2006 - 06:45 PM

16 bom stara! ja zato ker je prej ena napisala če lahko pišem bolj pravilno slovensko da se ne boste mučili z branjem mojih postov smile.gif
  • 0

#680 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 06:47 PM

Brez zamere ..

sade-rea hihihihi
  • 0

0 user(s) are reading this topic