Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#661 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46020 posts

Posted 16 August 2007 - 07:49 PM

Podpis pod Eli. Moj je enakega mnenja.
  • 0

#662 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19980 posts

Posted 25 August 2007 - 08:06 AM

Jaz nevem, če se bom lahko kdaj v prihodnosti normalno pobrila spodi, ker imam po tem vse vraščeno in mozolčkasto, čeprav si vsak dan naredim piling in si v ečkrat namažem s kremo za po britju ermm.gif

V prihodnosti bom začela hodit še dlakava okol, ker so to v mojem primeru nasprotno pobritem, nebesa cry.gif

Meni je čist šit
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#663 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 August 2007 - 02:28 PM

Brij se z brivnikom. Pa ne bo več problemov.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#664 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 25 August 2007 - 03:07 PM

Mladoletna, ko sem bila jaz v tvojih letih sem imela natančno enake probleme. Pa so odšli...še sama ne vem kdaj... Mogoče z rednim britjem - 2x na teden.
  • 0

• Guests

Posted 25 August 2007 - 04:25 PM

Prepričaj se, da imaš res dobro britev.
  • 0

#666 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 August 2007 - 08:56 PM

danes sem se po sili razmer po nogah obrila z navadno niveino peno za britje za moške - horror! res obupno, sploh mi ni jasno, kako sem par let zdržala na običajnih penah/gelih za britje, preden sem odkrila razorantium in kasneje še ambrosio, ki je itak moja moja. smile.gif

absolutno priporočam venus britve, ker se kar ne znucajo - tut že precejkrat uporabljena brez problema zdrsi po koži kot nova in posname kocine takisto dobro. res so dobre.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#667 scarlett n

scarlett n

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 25 August 2007 - 11:01 PM

ja, jst tud britvico, pa moško peno .. pa je polom .. sploh ne vem kaj bi .. se mi zdi, da bi me tok bolel z brivnikom .. sad.gif
  • 0

#668 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 26 August 2007 - 07:32 AM

Jst pa sploh pene ne uporabljam, kr mal namilim z dušgelom in je.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#669 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 26 August 2007 - 07:36 AM

jz tut, mi pena sploh ne paše.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#670 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19980 posts

Posted 26 August 2007 - 08:00 AM

Sonchika, saj se brijem z brivnikom wink.gif

Mogoče bo res bolje po večkratnem britju spodaj cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#671 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85906 posts

Posted 28 August 2007 - 09:26 PM

Jaz sem si pred morjem z voskom (listi) skinila, in se je res splačalo. Cca. 3 tedne imam že mir, me happy. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#672 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 29 August 2007 - 11:44 AM

Ok mene pa zanima kaj naj nardim. Moje dlake ko nogah (od kolen navzdol) so iste kotp ri dečkotu na bradi cry.gif Sj ne da me to moti,itak jih brijem, ampak rabim eno alternativo za navadne poceni britvice iz štacune in moško peno za britje...Kak brivnik?In če,kateri?Dvomim da bi jaz epilirala, to pomojem preveč boli,pa če že bi si prej izposodila kje,pa nepoznam nobene ki ima epilator. Kateri brivnik bi priporočile da kupim in kje se ga dobi?
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#673 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 29 August 2007 - 09:58 PM

Če boš probala z epilatorjem, se ti bodo dlake sigurno stanjšale, tko da se splača potrpet. Če pa si boš brila z brivnikom bodo pa iste kot pri britju z britvico (če so tudi kakšne prednosti, ne vem, ker ne poznam britja z brivnikom).
  • 0

• Guests

Posted 29 August 2007 - 11:00 PM

QUOTE(Dragica @ 26. 8. 2007 - 8:32) View Post

Jst pa sploh pene ne uporabljam, kr mal namilim z dušgelom in je.

Jaz pa kar peno za umivanje obraza uporabim (Buebchen), pa moram rečt, da pusti za sabo najboljši učinek (boljši od vseh pen, gelov, mil ipd.).

• 0

#675 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 August 2007 - 11:05 PM

Minnie, epilator ti bo dlačice stanjšal in manj bodo rasle, je pa res, da te bo bolelo, sploh če maš ful močne dlake. Ampak prvič najbolj boli, naslednjič je že malo boljše itd smile.gif
Drugače si pa kupi kšn ženski brivnik in peno za britje za ženske. Brivnik bo sigurno boljše pobril kot poceni britvice, pa še bolj dolgo traja. Poglej si malo po Milerju al pa čemu podobnemu, boš vidla izbiro. Jst mam tega in sm zadovoljna.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#676 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 April 2008 - 04:57 PM

Malo obujam temo.

Zdaj majo pri Mercatorju eno akcijo in sicer EPILATOR EP3000 Remington imajo 48% bolj poceni. Zdaj je cena 20€. Zanima pa me, če je ta epilator ok ? Nisem še nikoli imela nobenega in se bliža poletje pa bi si nabavla kerega.
klik - to je ta. Je ok?

• 0
Viens, reste ici!

#677 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 April 2008 - 06:07 PM

Fajn je. Meni je všeč, ker ima 15 vrtečih diskov, zato tudi manj boli. smile.gif Ful je podoben temu mojemu, le ta ima pač manj diskov. Vglavnem, meni je všeč.

Naj ti še kera pove, ko se malo bolj spozna na to.
  • 0

#678 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 April 2008 - 06:17 PM

Kakega pa maš ti?
  • 0
Viens, reste ici!

#679 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 April 2008 - 01:48 PM

Jaz imam tega: Klik
5 vrtečih diskov več ima, samo mislim, da to ne igra neke vloge. Pač manj dlak naenkrat populi in posledično manj boli.

Sicer pa vse te nastavke dol poberem in je pol čisto običajen. Ker me ful moti to, pomaga pa itak ne oz. je bolečina enaka.
  • 0

#680 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 April 2008 - 01:56 PM

Spet se malo oglašam (po daljši absenci iz te teme):

- depilirala sem se več kot dve leti, dlake se kljub temu niso čisto nič stanjšale, tudi manj jih ni bilo, le vraščale so se "k pr norcih"
- tamalo in pajske sem le parkrat depilirala in se mi je koža tako gadno vnela, da je bolelo ko sam hudič, pa še na pajskah sem par mesecev imela izredno občutljivo kožo, ki se je rada vnemala (stvar je rešil Vichyjev deo)

^^ depilator (al epilator, sej je vseeno, pač neka mašinca ki ti puli ven kucine) pride iz predala zgolj še pred poletjem, sicer sploh ne več

- z britjem nimam večjih problemov, se je koža teklom let kar navadila, le prepogosto se ne smem (nekje 2x tedensko, če bi se vsak dan, bi mi tamala stran padla)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users