Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#661 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 February 2010 - 07:02 PM

Ta pesem od Gjurina je popolna. wub.gif Sory Kinky, jst sem pa velika fanica tongue.gif Vokal je mogoče malo težak.. Ma, mi ni treba nič drugega slišat (sploh po ogledu 'playliste'), pa lahko trdim z zagotovostjo, da bo to meni najboljša pesem od vseh. Mogoče celo glasujem.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#662 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 February 2010 - 07:06 PM

smile.gif

Ni panike, stvar okusa. Sem zdaj poslušala, je dokaj dober komad - ampak meni nič posebnega. happy.gif

edit: poslušala še od Nine Pušlar. Ona je zelo kul, komad je pa tudi posrečen.

No, bomo videli kmalu.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#663 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 20 February 2010 - 07:10 PM

Meni je škoda za Anastazijo, ker sem jo slišala v živo in noro dobro poje (takrat je pela drugo pesem, ne to Nežno za Emo), ampak ta komad je pa totalno ponesrečena izbira žanra pesmi za Evrovizijo down.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#664 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25909 posts

Posted 21 February 2010 - 04:37 AM

QUOTE(Olivija @ 20. 2. 2010 - 19:02) View Post

Ta pesem od Gjurina je popolna. wub.gif Sory Kinky, jst sem pa velika fanica tongue.gif Vokal je mogoče malo težak.. Ma, mi ni treba nič drugega slišat (sploh po ogledu 'playliste'), pa lahko trdim z zagotovostjo, da bo to meni najboljša pesem od vseh. Mogoče celo glasujem.

meni je tud fajn komad, sploh v primerjavi z ostalimi (je res, da nisem čisto vseh poslušala, pa vseeno).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#665 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 21 February 2010 - 10:53 AM

oo ful lep komad ja!!! od nine pa tut ni slab...
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#666 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46039 posts

Posted 21 February 2010 - 12:08 PM

Slike včerajšnjega predizbora...
Marko Vozelj
IPB Image
IPB Image
Meni on deluje vedno bolj plastičen. hmm.gif

Langa
IPB Image
IPB Image
Ravnokar poslušam njihovo pesem... sleepy.gif

Brigita Šuler
IPB Image
IPB Image

Nina Pušlar
IPB Image
IPB Image
Frizura.. wub.gif Me want.

Martina Šraj
IPB Image
IPB Image

Ansambel Roka Žlindre in Kalamari
IPB Image
IPB Image

Manca Špik
IPB Image
IPB Image

Petra Pečovnik
IPB Image

Martina Feri in Tomaž Nedoh
IPB Image

Zadnji taksi
IPB Image
Kaka oprava... lol1.gif lol1.gif

Ylenia Zlobec
IPB Image

Sara Kobold
IPB Image

Vaso & DJ Plejbeks
IPB Image

Saša Zamernik
IPB Image
  • 0

#667 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 21 February 2010 - 02:50 PM

Mater, tole je pa znalo marsikoga rešit zaprtja.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#668 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 21 February 2010 - 05:07 PM

Ylenia je bila taka, kot da bi šla na maturantski ples. 5 let nazaj. Butik Špela all over (če pozna katera biggrin.gif ).

Škoda besed twisted.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#669 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 February 2010 - 05:55 PM

^Ne, poznam pa butik Mia v BTCju. Isti šmorn predvidevam. biggrin.gif twisted.gif

Jst sm obupala nad Emo. Odločila sm se, da ne bom gledala več te p********.

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#670 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 21 February 2010 - 06:01 PM

QUOTE(Brokoli @ 21. 2. 2010 - 17:55) View Post

Jst sm obupala nad Emo. Odločila sm se, da ne bom gledala več te p********.

Dons me boš ubila. lol1.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#671 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6708 posts

Posted 21 February 2010 - 06:02 PM

Nina Pušlar je najlepša in najboljša sploh biggrin.gif
  • 0

#672 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 February 2010 - 07:16 PM

Meni pa za razliko od prejšnjih let - letos komadi niti niso bili tako slabi, kot sem prej pričakovala. Nina Pušlar mi je bila ok, fajn komad, pa ona je lušna, ampak še vedno - ne dovolj močna za zmago.

Bom gledala še danes finale, upam, da ne zmaga Langa. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#673 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 February 2010 - 07:33 PM

Jst pol izvajalcev sploh ne poznam. huh.gif Tud ne mislim spremljat finala, bom rajši šport gledala, mogoče če bom edino na hitro malo preklopila.

Itak se mi zdi ta Ema zadnja leta čisto mimo.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#674 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 21 February 2010 - 07:50 PM

ta ema je en wannabe šov pevskih talentov, v srenici je pa velik fail.

Najboljšo čupo ma Pušlarca.

Btw, a je ta petra bla kdaj v bepop, k me na uno črno od tm spominja?
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#675 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 February 2010 - 07:53 PM

Ne, tista je bila Alenka something.
  • 0

#676 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 February 2010 - 07:57 PM

QUOTE(Christianne @ 21. 2. 2010 - 18:02) View Post

Nina Pušlar je najlepša in najboljša sploh biggrin.gif

Prikimavam. Pa še res je super punca. Sam njenega stilista bi pa pred zid postavila.
  • 0

#677 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 February 2010 - 09:12 PM

Ojoj, ali gleda katera?

Voditelja. blink.gif

Črni konji v nebo je dober komad, sem ga sedaj 3 krat slišala, in mi je dober. Mi gre pa vseeno še vedno Gjurin zelo na živce, ma vse, način govora, kako kadi cigareto, njegov outfit danes. biggrin.gif tongue.gif
  • 0

#678 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 February 2010 - 10:04 PM

Jst sem malo kukala medtem, ko sem torto delala. Mami je bla rahlo živčna, je preklapljala vmes na olimpijske igre in nato malo nazaj and so on and so forth.

Zdi se mi, da se je malo poboljšalo glede na prejšnja leta in kere vse fore so se šli; važen je bil šov, ne pa pesem. No, kolikor sem pač pogledala.

In jaz tudi ne privoščim langi. Ker so se šli neke debiloze lani in niti pesem ni dobra.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#679 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 21 February 2010 - 10:16 PM

Mene je skupina Langa mal razočarala - zlo rada mam tist ciganski stil muske, tak mal poseben (no pa mora biti pravi komad), zdej se mi je pa zdela pesm čist neka povprečna. Aja pa samo za zanimivost: http://www.youtube.c...feature=related thumbup.gif

Navijam za Natalijo(če se ne motim) Šraj: Dovolj Ljubezni; zlo všečna pa ne čist običajna pesem... Če ne bo ta, pa upam, da bo tist narodnozabavni rock - zanimivo mi je, neobičajno in zna pritegnit pozornost.. Medtem ko vsi ostali mi pa niso nič pretirano posebnega; so sicer določeni komadi lepi, ampk ne tolk, da bi nek poseben vtis naredili na evroviziji (samo moje mnenje).

Ooo, glih Alexander je na odru... wub.gif

...no evo, rezultati: in je res narodnozabavni rock zmagal smile.gif)
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#680 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 21 February 2010 - 10:28 PM

Za crknt. Sem bila prepričana, da bo Nina zmagala, potem pa tole... Grozno wacko.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users