Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#661 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 14 February 2007 - 12:11 PM

Sanjala sem, da smo bili na dopustu nekje kjer je bila prekrasna peščena plaža z belim peskom in da smo s sabo na plažo peljali tudi našo mačko, ki je ko ji je voda na plaži zalila tačke, kot vedno kadar je kaj mokro stresala tačke.
  • 0

#662 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 15 February 2007 - 02:11 PM

Da sem se pogovarjala z otrokom iz nadaljevanjke Začnimo znova in mu rekla, kok fajn zna oponašati Anžeja??? blink.gif blink.gif blink.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#663 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 February 2007 - 03:40 PM

Da sem hodla po Pločnku slavnih, ki jih je pretem nekdo premazal z maslom, zato sem padala kot hlod. huh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#664 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 February 2007 - 03:56 PM

No you didn't laugh.gif biggrin.gif

Woo jšt sem mela ene naughty dreams danes. biggrin.gif Resno pomanjkanje lupčkanja vodi do tega, da svoje fantazije izživljam v sanjah, hihi blush2.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#665 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 15 February 2007 - 04:00 PM

En me je hotu s puško ustrelit, drugega se ne spomnim - razen da sem se živa zbudila biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#666 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2007 - 04:25 PM

Meni pa se je sanjalo, da me je fant (nisem ga poznala v sanjah) posilil, hahaha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#667 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 16 February 2007 - 12:57 PM

Zadnjič ko sva se s fantom neki drkala sem sanjala da pred mano kadi travo in prav tko strastno vleče da kr joj (skratka to sam zarad provokacije, ker sva se tudi drkala zarad stvari k me motjo in mu ne mislm 9458948x govort kaj me mot in kaj ne!) rolleyes.gif pa sanjala sem še da me je prjatlca (k sva trenutno v nekem 'hladnem' obdobju) klicala in ful neki nakladala .... skratka sanjam ponavadi o tem kar me muči tudi v realnosti...! Kr neki! laugh.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#668 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 16 February 2007 - 11:27 PM

Hodla sem s sinom od neke profesorce inpol, ko sem vidla da ne gre več naprej, smo končali. Zatem me je ta profesorca vrgla na popravni. blink.gif
  • 0
Pablo Picasso

#669 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 February 2007 - 01:05 AM

Zadnje čase mam skoz neke neumne nerazljožljive sanje. Zadnjič sem sanjala, da sem plavala v morju, voda je bila ful globoka okrog mene pa sami veliki kiti ( v sanjah me je blo prou strah), nekateri so bili tud kar mrtvi npr. brez kože taki krvavi...jaz pa sem ves čas poskušala priplavat na obalo pa mi čez celotne sanje ni uspelo dokler se nism zbudila.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#670 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 17 February 2007 - 12:23 PM

Sanjala sem, da je Anžej prišel k meni domov in sva se pogovarjala in pogovarjala in smejala. Vprašala sem ga lehko čisto vse, kaj bi dala, da bi bilo res oops.gif oops.gif oops.gif Zato bom še cel dan dobre volje! laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#671 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 17 February 2007 - 01:26 PM

po msnju sem se pogovarjala mislm da z mlajšim od treh bratov, ki hodijo na orkester, starim 16 let in mi je nekak omenil, da sta se oči in mami pred 8imi leti ložila in je ta oči zdej en drug blink.gif

pa neki smo čist na enem malem hribčku sredi Domžal smučal laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#672 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 18 February 2007 - 12:32 PM

jz sm pa sanjala da sm šla pospremt prjatlce v ameriko ker so se prjavle na ANTM, potem sm pa ugotovila tut jz kok je to fino pa da bi sodelovala pa sm šla do Tyre sam je bla ful nesramna in je rekla da je že use polno.. mi je pa potem zrihtala karto za njen lunapark k je biu na plaži in potem je vlakec smrti pelu tut nad morjem in je blo u glavnm ful dobr... pa vem da zvečer k sm se vračala domov sm srečala dva tipa k sta se pogovarjala po slovensk in en je reku d je iz fuužin, jz sm se pa ustavla in prou neumno bulla v njega.. sam.. pač naključje da glih v ameriki srečam nekoga k živi par blokov stran od mene... no in potem sm hodila in sm pršla do enga parkca in tm je biu tobogan... in ta tobogan sm vidla iz ene 10 različnih kotov..
mislm čiz zmedene sanje lol laugh.gif laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#673 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 18 February 2007 - 12:38 PM

Jst sem sanjala, da je našo šolo stresal potres, bil pa je maturanstki ples. Vsi so bežali, samo Redkvica je mirno stala tam an vogalu in opazovala situacijo. Bla je pa oblečena v neko ful ful kratko rdečo oblekico, čez pa bel suknjič, pod vsem tem pa črne mrežaste žabe. blink.gif Jst pa sem bla vljudna in pridna in sem rekla samo, da izstopa v poplavi dolgih maturantskih kril? blink.gif laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#674 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 February 2007 - 12:45 PM

js sm pa sanjala da sm sla s prjatlco za pocitnice v sarajevo, in sva sle tm mem ljubljanske trznice ( hmm.gif ) pa sta bla na eni stojnci dva ful lusna tipa, in midve valda takoj ke. pol sva ugotovile da sta arabca in sm js mojga pelala na grad, prjatlca pa un sta pa sla po svoje. no in pol kr naenkrat se znajdemo pr mojmu doma, in nam je naredu palacinke z mesom, js nism jedla k ne maram tok mesa. pol sm se pa zbudila rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#675 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 February 2007 - 01:31 PM

Groza.

Jz sm pa sanju, da sm v neki ogromni bajti, velikosti ceuga BTCja. In da sm biu v eni sobi nekje, v kateri je bla sam ena omara...In neki
je blo v omari..Slisal se je dihanje. In k se je odprla ena stran omare sm sou jz na drug konc in k je tist stvor iz omare stou vn sm
sou jz v omaro. Ampak ocitno me je opazu ker se je obrnu in odpru oamro..Pol sm jz steku vn in on za mano...In pol me je loviu.
Zadna stvar k se je spomnm predn sm se zbudu je pa da sm prsu konc vn iz te bajte in se skriu za nek kontejner. Pol je se un
prsu vn in eni zenski k je tm stala odrezou glavo z rocno zago. Fucking sick. Pol sm se pa zbudu..

In se pol k sm se zbudu ob ene pol osmih, nism mogu nazaj zaspat ene par minut.
  • 0

#676 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 18 February 2007 - 01:39 PM

Najprej sem se skupaj z bratrancema peljala z enim velikim kombijem po cesti, in naenkrat smo dobii naročilo, da moremo poskrbet za sestrično-k je še dojenček, mi pa nismo mogl, k smo bli v avtomobilu. In se bližamo domu, pa ns je blo strah, kva bojo rekl, k nismomposkrbel zasestrično. In mi parkiramo pa pridemo iz kombija, pol p iz hiše pride stric pa se začne dret na nas, kje smo bli pa kva smo delal, naenkat pazaslišmo en velik bum. Pol smo spet vsi pohitel v kombi pa se pelal, d bio vidl kva se je zgodl. In k smo se prpelsl do enega ovinka smo vidl da se je zgodila prometna nesreča. Pridružili smo se reševalcem, ki jih je vodil Jure Ivanušič.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#677 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 19 February 2007 - 10:07 AM

Sanjala sem, da imam zelo zelo strogega očeta, k me je za vsko malenkost pretepu. In pol k sm mu enkrat ušla sm bila sužnja Gabrijlele Solis, ko pa nisem mogla več prenašati njene muhavosti sem dala odpoved laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#678 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 19 February 2007 - 04:32 PM

Sanjala sm, da sm bla v nekem gozdu in da sm sadila drevesa in potem sm enevm zakaj hotla met eno veverico ki je bla lih na grmu in ko sm prišla do nje, mi je veevrica rekla da nje ne morem emt, ampak da si lahko vzamem grm in potem sm vzela grm in sm bla kr nakekrat v eni cerkvi in tam so mi rekli da je vstop z grmom prepovedan in da naj ga rajši položim pred oltar in kr ga nisem hotla, smo me zaprli. ohmy.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#679 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 19 February 2007 - 07:05 PM

najprej je blo neki z ogromnimi količinami vode povezano, potem sta mi pa dva zoba vn padla in sem bla vsa zgrožena, kdaj bom šla že k zobozdravniku, da bi ju nekak nazaj prštelu, ker prej ne grem v šolo, poleg tega pa sm zaspala v sanjah do 11ih kao danes na opnedeljek in sem bla kr neki bolna, pa ful vesela, da mi ne bo treba fiske pisat, potem se pa zares zbudim vsa razočarana da me čez eno uro inpol čaka
down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#680 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 20 February 2007 - 02:19 PM

ene € kovance sm stela pa zgubljala. nikakor mi ni ratal iz avtomata dobit milkyway minute cokoladce laugh.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users