Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35937 replies to this topic

#661 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 25 April 2006 - 09:47 PM

QUOTE(DiLeMa)
Sem ti že zgoraj odgovorila, ni treba ponavljat posta.

Joooj pardon no, 2x mi je napisalo da ni poslalo a je ocitno poslalo.Smetanca - saj sem napisala da se ne gibljem v tej sceni smile.gif Hvala,ste zelo prirocne wink.gif
  • 0

#662 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 26 April 2006 - 11:02 AM

Kje bi človek dobil kovinski tok/etui za špegle? En ray-ban primerek ki ni bil kovinski se mi je v torbici dobesedno ogulil ... tko da bi kaj kovinskega imel. Alu po možnosti. biggrin.gif

Aja ... v Clarusu so to svoj čas imeli, ko sem to hotel met so rekli da majo samo še enega in da je malo skrivljen zaklop in da mi tega raje ne dajo,d a dobijo nove. In novih pohtem nikoli ni bilo ... ermm.gif
  • 0

#663 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 April 2006 - 11:13 AM

QUOTE(sajk)
Kje bi človek dobil kovinki tok/etui za špegle?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#664 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 26 April 2006 - 11:18 AM

sori sajk k se vrivam, ampak k smo že lih pr pesmcah. mene tut zanima en komad, k ga poje en tip, pa taka balada prijetna je, refren pa mislm da se konča: " and the reason is you".
nikol mi še ni uspel slišat izvajalca pa naslov komada. pa čist mi je všeč, čeprov sm v drugih vodah. tko da če kera ve...
  • 0

#665 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 April 2006 - 11:35 AM

Hoobastank - The Reason
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#666 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 26 April 2006 - 11:45 AM

hvala, dilema! :cheers:
  • 0

#667 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 26 April 2006 - 01:03 PM

Ej Dilema, ti si pravi glasbeni ekspert...a vse muske poznaš a kva? biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#668 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 April 2006 - 01:27 PM

Ma ne ... sam ful si zapomnim take zadeve. wink.gif
  • 0

#669 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 26 April 2006 - 02:22 PM

juhuuuuuu že poslušam!!!!!1 biggrin.gif
  • 0

#670 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 April 2006 - 02:26 PM

zakaj me DiLeMa zmerja s terminatorjem?! blink.gif blink.gif biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#671 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 April 2006 - 02:34 PM

Hahaha Špelčica moja ... to je bila le neznatna šala ... včasih me tvoj presunljivi pristop tako fascinira, da moram kej rečt. biggrin.gif Je pa res, da zelo vestno skrbiš za red na forumu in zdej vsi veliko bolj pridno citiramo!! biggrin.gif wink.gif
  • 0

#672 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts

Posted 26 April 2006 - 02:39 PM

QUOTE(DiLeMa)
Hahaha Špelčica moja ... to je bila le neznatna šala ... včasih me tvoj presunljivi pristop tako fascinira, da moram kej rečt. biggrin.gif Je pa res, da zelo vestno skrbiš za red na forumu in zdej vsi veliko bolj pridno citiramo!! biggrin.gif wink.gif

a morm nick spremenit v groza&strah?! biggrin.gif ah, ne, bom raj kr terminator! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#673 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 April 2006 - 02:40 PM

Tako kot je, je super. Zakaj bi še z nickom opozarjala na svojo terminatorsko naravo! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Joke!! =))
  • 0

#674 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 April 2006 - 02:44 PM

.
Ko iščete besedila pesmi in poznate nekaj besed - to vtipkate v Gugl in pripišete zraven lyrics, pa velikokrat najde.

Špela bi lahko bla Terrmy. ohohoho biggrin.gif:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#675 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 April 2006 - 02:57 PM

[quote=Špela]

a morm nick spremenit v groza&strah?! biggrin.gif ah, ne, bom raj kr terminator! biggrin.gif

ŠPELMINATOR!! biggrin.gif
  • 0

#676 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 April 2006 - 03:03 PM

.
Terrmysphelattor.

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#677 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts

Posted 26 April 2006 - 03:13 PM

QUOTE(Jenna)
Terrmysphelattor.

IPB Image komi čakam! biggrin.gif
  • 0

#678 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 26 April 2006 - 03:30 PM

biggrin.gif

You guys are useless twisted.gif
  • 0

#679 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 April 2006 - 03:35 PM

Ok, malo resnosti! 8)
Kovinki etui? biggrin.gif

Moj bivši je imel kovinskega od Bolle znamke. Sam se mi zdi, da je zraven ga dobil, ko je očala kupu.
  • 0

#680 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 26 April 2006 - 10:03 PM

uf, uf, mene pa zanima kaj naredite, kadar/če vaš/a partner/ka smrči tako naglas, da ne morete zaspati?

Jest sm že vsega boga probala...pa nič ne zaleže... a nej ga na kavč pošljem biggrin.gif ?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users