Vaši novi parfumi
Posted 10 December 2010 - 11:10 AM
Posted 10 December 2010 - 11:12 AM

Nice! Bom pogledala, hvala ti res.

After all this time?
Always.
Posted 10 December 2010 - 12:39 PM
Sally, midve pa imava TOTALNO različna okusa glede parfumov. XD Točno tiste si prilepila, ki meni najbolj smrdijo.
Nincha, ti ni D&G The One najljubši?

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 December 2010 - 01:14 PM

Jina, kateri so pa tebi všeč?
Ne vem, jaz prov zlo sladkih ne maram (tale insolence je izjema)....CK ti smrdi?

Ampak najboljši mi je pa valentino. Niti ne vem kako bi opisala ta vonj, sam razne britney, christina in te vonji mi niso.....
Davidoff cool water vem da mi je bil zelo fajn.
Posted 10 December 2010 - 01:27 PM
Ta novi CK mi je tak brezzvezen, malo staromamski mogoče.

All time favourite mi je Dior Hypnotic Poison, potem Paco Rabanne Lady Million, Bvlgari Jasmin Noir, D&G The One, Chopard Cascade, Gucci Guilty (vsi precej močni in sladki),
za poleti pa Gucci II, Burberry Summer, Lancôme Ô d'Azur, CK In2U ...
Večina vsebuje jasmin, sem ugotovila.
― V. Van Gogh
Posted 10 December 2010 - 01:36 PM
Čeprav the one sem rekla da moram probat

Posted 10 December 2010 - 01:43 PM
Nincha, ti ni D&G The One najljubši?

Bil ja, ampak sem že na tretji ali četrti flaški in sem se ga preveč najedla. Mi sicer še vedno ful diši, samo malo sem ga naveličana ker vsak dan samo tega še uporabljam. Mava pa res dosti podoben okus- Hypnotic Poison tudi meni ful diši, pa Milllion tut

After all this time?
Always.
Posted 10 December 2010 - 01:45 PM
Aha, meni se tudi zdi, da se ga ful hitro naveličaš, itak skos malo menjam.
― V. Van Gogh
Posted 10 December 2010 - 02:36 PM
Jinadaze, kaki pa se ti zdi Chloe Love?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 December 2010 - 02:51 PM
Ko sem ga prvič vohala, mi je bil ogaben, drugič ne več tako zelo, na roki mi pa celo diši. Zelo neobičajen vonj se mi zdi, ampak ne zame.
― V. Van Gogh
Posted 10 December 2010 - 03:35 PM
Meni je pa zelo všeč, je na moji WL.
Dočim Gucci Guilty mi je pa postal popolnoma brezvezen.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 December 2010 - 03:46 PM
Sem videla. -)
GG je meni še vedno všeč, čisto zame.
― V. Van Gogh
Posted 11 December 2010 - 11:17 AM

Nincha, evo:
http://www.fragrance...l/invt/0015829/
Posted 11 December 2010 - 01:09 PM

Ampak ta popust je zdaj na naovo, 100%! Sem že gledala parkrat, pa nikoli ni bilo tako poceni! Potem sem pa pač mislila, da so cene prb. enake.
Ful sem vesela, res! HVALA!

After all this time?
Always.
Posted 12 December 2010 - 08:49 PM
To je isto bla ena finta v Milerju, ko so meli pač maskaro normalno za 12€ in pol en paket v katerem si polek identične maskare dobil še lipgloss za isti denar.
Posted 14 December 2010 - 04:12 PM
Pravkar naročila

50ml

Kak je ta baba na sliki nagnusna.
Posted 14 December 2010 - 04:15 PM

― V. Van Gogh
Posted 14 December 2010 - 04:17 PM
Ampak res.
Posted 14 December 2010 - 05:54 PM
Kak je ta baba na sliki nagnusna.
My thoughts exactly.

_M_, pa si ti ziher, da gre za originalne parfume? Piše namreč, da parfum nima ne certifikata proizvajalca, niti original škatle, meni je to malo sumljivo. Si pa Fantasy tudi jaz želim že ohoho dolgo.
Posted 18 December 2010 - 10:03 AM
Moj parfum je prišel v originalni škatli, za certifikat pa ne vem - kaj naj bi to sploh bilo?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users