Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#661 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 06 February 2013 - 12:47 PM

Predlagam, da se temo preimenuje v bolj splošen naslov 'Obdarovanje'. :)

Bliža se 14. februar, Valentinovo, potem marca pa je še Gregorjevo. Se s partnerjem kaj obdarujete za te praznike?

Jaz se strinjam, da si je treba s partnerjem skos izkazovat pozornost, pač z raznimi malenkostmi, ki lahko polepšajo dan, ne mislim tu materialnih pozornosti.

Vseeno pa bom izkoristila valentinovo, da se za fanta še bolj potrudim in mu nekaj podarim.

Dala pa mu bom knjigo, kupon za tortico in lepo zapakirane doma spečene muffine.

Razni pliškoti in plastik fantastik šara, ki se v ta namen prodaja, pa mi gre na živce.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#662 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2013 - 12:52 PM

Ja, se obdarujeva za Valentinovo, ampak bolj malenkostno + greva na večerjo, to je tradicija pa vsako leto :D

Jaz sem mu letos kupila nalivno pero Parker + spekla bom maffine in jih dala v darilno škatlo. Kaj dobim, ne vem :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#663 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46045 posts

Posted 06 February 2013 - 01:33 PM

Forumski temi: Valentinovo 1

Valentinovo 2

Se ne obdarujeva, oz. če se si podariva kakšno malenkost. Letos bom verjetno šla v čokoladnico po kaj sladkega ali pa bom sama spekla kaj kar ima rad.

• 0

#664 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 February 2013 - 01:40 PM

Midva se tudi obdarujeva, ampak tako, bolj nekaj za oba. Torej se greva kam kopat, na večerjo...

Letos spet nisva skupaj in zato mu bom poslala samo eno lušno kartico. Meni je pomembno da se spomniš in da pač nardiš ta dan "nekaj posebnega". Pač ja, saj je ameriški praznik, ampak meni je všeč.

Ne maram pa nekih plastičnih srčkov, ali pa raznih glupih plišastih igrač.

• 0
Viens, reste ici!

#665 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 06 February 2013 - 01:52 PM

:yes: Spet se moram strinjati z Michelle. Jaz se spomnem, kako sem se razveselila, ko so prišli obiski in smo dobili čokolado ali kinder jajček ali kako drugo malenkost, najbolj se pa spomnem enih daljnih sorodnikov, ki so delali v Italiji in so tu pa tam prišli na obisk in so nam, otrokom, vedno prinesli ogromno čokolado z lešniki ali mandlji. Še zdaj imam te ljudi v ful lepem spominu, otrok si take pozornosti ful zapomni.

Ja, kaj sladkega, to že. Eni pa kupujejo prav igrače tudi za drugega otroka, ki nima rojstnega dne. Ali pa gre eden h krstu in še drugemu kupijo igrače. Meni je to malo nepotrebno.

Za Valentinovo si midva ne kupujeva strogo vsako leto. Enkrat ali dvakrat sva šla na večerjo, enkrat pa mi je kupil modrc. Letos bi mogoče združila Valentinovo še z eno drugo priliko in šla v bazen in savno. Ampak to ne bi šla prav na Valentinovo, ker so toplice takrat sigurno preplavljene s pari.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#666 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2013 - 01:56 PM

Predlagam, da se temo preimenuje v bolj splošen naslov 'Obdarovanje'. :)

Predlog upoštevan!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#667 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 February 2013 - 01:57 PM

Bojkotiram valentinovo. :D

Greva pa kdaj drugič s fantom na večerjo, v kino, toplice ... si privoščiva in uživava skupaj, ampak pač ne na ta dan. Mi grejo pa na živce razne reklame in akcije, v stilu: vožnja z ladjico po Ljubljanici v dvoje, bla bla.

Če te mora valentinovo spomniti na to, da se spomiš na partnerja, imaš problem. 

Pa ne mislim nič slabega, me tudi ne moti, če ga drugi praznujejo, kot božič. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#668 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25915 posts

Posted 06 February 2013 - 02:11 PM

Se 100% podpisem pod zgornji post.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#669 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85978 posts

Posted 06 February 2013 - 02:23 PM

Tudi jaz!

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#670 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 February 2013 - 02:23 PM

Ne maram pa nekih plastičnih srčkov, ali pa raznih glupih plišastih igrač.

Ja! Jaz v trgovinah v času valentinovega skoraj bruham, žal mene srčki spravljajo v takem številu v obup. :D

Meni valentinovo ni nikoli nič pomenilo in na ta dan nič kaj bolj posebnega ne počnem kot ponavadi, se ne obdarujem.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#671 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 February 2013 - 04:14 PM

Meni je 99% stvari preveč kičastih in klišejskih, zato se izdelav kakega mini darilca lotim sama (lani je dobil geoball za suho sadje in orescke za na mizo)

cartboard3.jpg

Letos najbrz dobi(va) tole, ce se imajo. V vsakem primeru bi rada imela tale print. Okvir pa imam, masiven kovinski. :-)

559969_425173617568360_1952407463_n.jpg

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#672 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2013 - 04:23 PM

Olivija, kaka lepa geoball, me want! Svaka čast :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#673 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27707 posts

Posted 06 February 2013 - 04:36 PM

Tudi jaz!

+1

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#674 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 February 2013 - 04:42 PM

Sarah, klik ;-)

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#675 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2013 - 04:55 PM

Hvala! Ne vem sicer, če upam lotiti se podviga :butl:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#676 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 06 February 2013 - 06:24 PM

O, kul zadeva tale papirnata posodica. Bom probala kdaj.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#677 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 February 2013 - 06:24 PM

Te čokolade sem ravnokar zasledila v Hoferju, od jutri naprej bodo imeli (2eur). Meni je ful všeč, ne samo za Valentinovo, ampak tudi za kake druge priložnosti (glede na to, da imajo tudi z napiso m"Vse najboljše").

kw06_do_34_d(1).jpg

• 0

#678 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 06 February 2013 - 07:19 PM

Jih bom kupila nekaj na zalogo, luštne embalaže so. Upam, da so tudi po okusu dobre. :D

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#679 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 06 February 2013 - 07:51 PM

Z možekom si bova vzela fraj vikend, šla v savno, kino, se podružila s prijatelji, združila bova moj rojstni dan in valentinovo. Čeprav slednjega niti ne praznujeva drugače.

• 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

• Guests

Posted 21 February 2013 - 06:52 PM

A je tole bivša tema "darila - ideje čimprej"? Ker ne najdem tiste teme, niti z iskalnikom.

S fantom sva vabljena na krst in praznovanje 2. rojstnega dne (združeno). Obe sta punčki. Kakšne ideje za darilo? U bistvu za krst mislim, da že približno veva kaj bova (mogoče darilno kartico "gram zlata", odvisno od cene, ali pa kakšne zlate uhane, nekaj v tem smislu pač). Glede na to, da bova za prvo darilo dala nekoliko več (tako je v navadi za krst), bova za rojstnodnevno darilo dala malo manj, ampak ne vem kaj? 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users