Mozolji
Posted 03 June 2007 - 12:52 PM
Posted 03 June 2007 - 02:15 PM
Posted 03 June 2007 - 03:54 PM
Tiste tablete so ali Clinofug ali pa Roacuttane. Oboje imajo precej agresivne stranske učinke.
Roaccutane že, za Clinofug pa še nisem slišala, da bi komu povzročal težave. So pa to precej mile tablete, pomagajo bolj tistim s "sezonskimi" mozolji, tu pa tam kakšen. Za trdovratne, podkožne itd. je edina možnost Roaccutane, ki v primerni dozi in pod nadzorom zdravnika ne povzroča prav nobenih težav (razen suhih ustnic) - razen če človek ni ekstra občutljiv.
Posted 04 June 2007 - 04:36 PM
Asja, po treh mesecih jemanja Diane 35 še ni izboljšanja na koži. Meni se je koža spravila na super stanje brez mozoljčka po 7 mesecih. In ko nehaš jemat, se stanje povrne na prvotno in pridejo mozolji žal nazaj.
ja nevem meni je rekla moja osebna zdravnica da bom nardila kuro za 3 mesece...zdej ne vem če so točno te diane 35 ki mi jih bo dala...nevem...
sam kaj ki pol mozolji spet pridejo..sej mene ne briga da pridejo nazaj kr itak enkrat mi bojo zginli(upam) kot usakemu mladoletniku...zaradi mene naj pridejo nazaj sm ne tako stanje ko je zdej..kr nikoli še nisem imela take..pa jih imam js mozolje od 12 leta..tko da sm že navajena..
ena moja soldelauka...jih je tudi useh vrst probala od differeina do skinorena do tablet itd..in tudi porabljala nevem kolko u tujini za kreme itd..
je mela hujše stanje kot js...in zdej ki ima 32 let nima več enega mozoljčka..samo ima full uničeno kožo mislim ne prau katastrofa ampak od blizu se po celem obrazu vidijo luknjice..
kaj pol ko nehaš s to kuro...lahko greš spet zdravniku da ti da kaj kakšne tabletke al kaj?mislim če je stanje spet katastrofalno!
Če drugače ne grejo ti mozoljčki, lahko še probaš z Differinom, samo dvomim, da bo kakšen vidnejši uspeh. Samo ne uporabljaj ga poleti.
js sm usako poletje že 4 leta uporabljala differin in dalacin poleti...in mi ni nikoli nič naredilo...sam js kreme za mozolje in to si dam samo zvečer preden grem spat zjutraj nič...kr itak si dam kremo pol pa puder...samo kaj si lahko dam tudi kremo za mozolje zjutraj pa pol čez kremo pa puder?!nisem nikoli preiskusila...zato me zanima...

Posted 04 June 2007 - 04:49 PM
Te kreme, ki jih naštevaš pa rajši uporabljaj samo ponoči, zaradi kislin.
Posted 04 June 2007 - 05:11 PM
ja ja se mi zdi da mi je rekla da mi bo dala te KT pa še ene nvem kako se kličpejo...
kaj mogoče veš kakšne so te KT, mislim če kaj pomagajo pa kakšne stranske učinke imajo?!
ki vem da pri nekaterih so rekli da tudi lasje izpadajo...že tko mi izpadajo...in to precej...in še da te tablete uzamem...pol pa ajoj...
Edina stvar, ki mi je pomagala, so prav te Diane 35. Zato jih jemljem že tretje leto. Za raznorazne kreme sem pa le denar zapravljala, brez kakšnih vidnih učinkov.
Posted 05 June 2007 - 08:05 AM
Posted 06 June 2007 - 04:53 PM
Asja87, vidno ni bilo nič, da bi bile kakšne poškodbe s strani sonca. Pa so bile - verjemi. Koža se je bistveno bolj poškodovala, kar bo vidno šele v starosti, ko se bo koža hitreje postarala.
full tenxxx za tvoje nasvete

Posted 08 June 2007 - 05:12 PM
Mene pa nekaj zanima glede teh tablet Roaccutane, kot rečeno so to tablete za hujše oblike mozoljev, kaj pa v primeru, da ti ne pomaga ne skinoren ne differin ali ti dermatolog predpiše te tablete glede na telesno težo(tako sem prebral, da se jih dozira) ali je mogoče, da ti dermatolog predpiše manjšo količino, da si odstraniš tiste določene trdovratne mozolje, ki se vedno znova in znova pojavijo? Sam sem namreč sprobal skinoren kot tudi differin, pa mi nista pomagala skoraj 0, mozoljev ni veliko ampak tisti ki so, me zelo motijo.
Lp
Posted 08 June 2007 - 06:38 PM
Posted 09 June 2007 - 10:25 AM
Jz sem tko nesrečna zarad teh mozoljev

Hvala
Posted 09 June 2007 - 02:22 PM
Živjo!!!
Jz sem tko nesrečna zarad teh mozoljev

Hvala
torej js differin pa dalacin rabim že enih 4 let...in to tudi poleti...
samo namesto da si ga dam 2 x na dan zjutraj in zvečer si ga dam samo zvečer...
tko itak drugi dan ubraz umiješ in se to že itak prej upije...
in tudi ko hodim na plažo...in mi ni nikoli naredilo nobene reakcije al pa kaj podobnega...
samo ga uporabljaj samo zvečer preden greš spat!

Posted 10 June 2007 - 01:06 PM
Poškodovale si boste kožo. Ni lepo biti pri 30 je čisto zguban. Potem bo pa jok, kako se znebiti gub.
S pametjo. Uporabljaj ga edino v primeru,da čez dan STRIKTNO uporabljaš kremo z UV zaščito. Čim višja je zaščita, bolje je.
Posted 10 June 2007 - 06:30 PM
Posted 10 June 2007 - 07:09 PM
Posted 11 June 2007 - 08:35 AM
Posted 11 June 2007 - 09:45 AM
Posted 11 June 2007 - 06:38 PM

Jaz sem probala že veliko reči, ampak nikoli nobenih tablet, ker sem proti njim. Zdaj sem vsa presrečna, ker se res opazi, da postajam lepša.

Ravno danes je Katja eni, ki se tam uči, pripovedovala, kako ta laser deluje. In povedala, da se da tako kožo, kot jo imam jaz, res lepo pozdravit, da je skoraj popolna. Pa fajn mi je, ko je CAT samo pet minut s kolesom stran.

Posted 12 June 2007 - 02:01 PM
Posted 12 June 2007 - 04:20 PM
ufff........ js pa lih ne bi to z laserjem...k se slis kr precej tko grozliwo...
js na splosno nimam tezaw s kozo...sam a nubena krema ne pumaga??...
mogoce, pa bi mogl mal licila zamenat...nwm...js neki od mtke...isadora pa te fore...puder je od juvene...in je fuuul prjazn do koze....tak zlt je....
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users