Jaz sem čakala tri tedne se mi zdi, je pa bil december.

Anti-aging nega
Posted 19 February 2017 - 08:55 PM
Posted 19 February 2017 - 09:03 PM
Jaz sem dvakrat dolgo čakala. Enkrat je bil Black Friday in so imeli norišnico, drugič pa december. Nekatere dobijo v roku enega tedna.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2017 - 09:17 PM
Posted 19 February 2017 - 10:49 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 20 February 2017 - 12:39 AM

― V. Van Gogh
Posted 20 February 2017 - 02:08 PM
Jaz sem ful hitro dobila, misli da v roku enega tedna.
[Napoleon]
Posted 20 February 2017 - 03:10 PM
Hvala. Upam, da bom dokaj hitro dobila. Se mi gre zaradi kreme, da bi čim prej dobila, ker mi bo sedanje kmalu zmanjkalo in nimam rezervne.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 21 February 2017 - 12:49 PM
Končno je moj order bil dispatched
Posted 22 February 2017 - 07:58 AM

Posted 22 February 2017 - 06:39 PM
Tole bo moj naslednji nakup, ko porabim The Ordinary C-vitamin in The Chemistry Brand hialuronsko.
Purified Water, Sodium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C, Stay-C® 50), Glycerin (Vegetable Derived) , Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid; Actimoist® Bio-1), Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Propanediol (Vegetable Derived), Microcrystalline Cellulose (Plant Derived), Cellulose Gum (Plant Derived), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Vegetable Derived), Polymnia Sonchifolia (Yacón) Root Juice, Maltodextrin, Lactobacillus (Probiotic), Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Gel Extract *, Allantoin, Panthenol (Provitamin B5), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Caprylic/Capric Triglyceride (Plant Derived), Ethylhexyl Palmitate, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylgylcerin, Natural Fragrance Oils.
― V. Van Gogh
Posted 22 February 2017 - 06:43 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 February 2017 - 07:02 PM
Jina, a ti The Ordinary vitamin C ni všeč?
Posted 22 February 2017 - 07:18 PM
Nisem navdušena. Preveč mi je agresiven (hialuronska spodaj je zame še vedno obvezna) in premasten. Kljub temu, da ga namažem čisto na tanko, se zlepa ne absorbira. Tudi svaljka se rad in ne vem, če mi ne zapira por. V zadnjem času se mi je naredilo par majhnih mozoljev na licih, kjer ponavadi niso hormonski ali od hrane.
Podgana, ta je nov, ja. Cela kolekcija izgleda huda.
To je stara verzija, ki nima tako dobrih sestavin, ampak je vseeno zelo pohvaljena.
― V. Van Gogh
Posted 22 February 2017 - 07:49 PM

Posted 22 February 2017 - 08:18 PM
Meni se pa vitamin c takoj vpije, nič me ne peče. Tale od derma-e ni zame, ima alojo not
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 February 2017 - 08:24 PM
Moji mami je tudi super pa ima zelo suho kožo. Samo sem jo že navdušila za zgornji serum. Pravi, da ima ful lepšo in bolj mladostno kožo, odkar ji jaz svetujem izdelke.
― V. Van Gogh
Posted 23 February 2017 - 06:17 PM
Ugotovila sem, da nova forumacija Derma E kreme vsebuje Glyceryl Stearate SE na 4. mestu, ki je potencialno zelo K. :S Če so jo pokvarili, bom znorela. Bi prej rekla, da mi to maši, kot C-vit, ki ga uporabljam že dlje.
― V. Van Gogh
Posted 24 February 2017 - 09:21 AM
Po mojih izkušnjah je večja možnost, da ti maši vitamin C, kot pa nova Derma E. Kako dolgo že uporabljaš vit C? Jaz uporabljam oboje, prej sem staro Derma E, zdaj pa že skoraj mesec novo in nimam nobenih problemov. Sem pa na začetku uporabe vitamina C imela kar manjši izbruh nepravilnosti in sem brala, da je to lahko vzrok vit C, da se koža čisti. Trajalo pa je nekje 2-3 tedne, da se je čisto umirlio.
Posted 24 February 2017 - 04:23 PM
3 tedne, novo kremo pa kakšen teden. Nisem imela prav izbruha, delajo se mi posamezni mozolji, kar se mi prej niso. Upam, da ni krema, ker je res ne bi rada menjala, to uporabljam že leto in pol.
― V. Van Gogh
Posted 24 February 2017 - 08:52 PM
Ne vem, zadnje case imam obcutek, da ni dovolj, ali pa bi mogla nehat uporabljat aha vsak dan...
Vcasih se mi zdi da so se, odkar uporabljam aha, dolocene gubice se bolj izrazile. A je to mozno? Ta losjon jih sicer popravi ampak to je trenutni ucinek...realnost je drugacna.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users