Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#661 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 October 2006 - 10:43 AM

Če jo uporabljaš 2x tedensko, ne bo storila škode.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#662 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 October 2006 - 12:49 PM

ok, hvala!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#663 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 08 October 2006 - 11:42 AM

Že slišale?

CHANEL SUBLIMAGE je nov negovalni izdelek proti staranju, narejen s pomočjo posebnega postopka, ki ga je razvil Chanel-polifrakcije. S pomočjo polifrakcije so pri Chanelu izločili samo srce aktivnih sestavin naravnega izvora in ga v izdelku Sublimage združili v učinkovito mešanico, ki vaši koži omogoči čvrstost, sijaj, vlaženje in enakomerno polt.

IPB Image

Me prav zanima, koliko je resnice v tem. hmm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#664 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 October 2006 - 01:11 PM

Nekaj je sigurno, nekaj je pa tudi opisano kot "grand", je pa v bistvu čisto vsakdanja stvar v kremah. (ko se hvalijo, koliko vitamina E je v kakšnem izdelku - že skoraj vsak izdelek vsebuje ta vitamin).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#665 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29907 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 October 2006 - 09:22 PM

na prvo poiskušanje pohvalim (sicer fantovo) Lushevo Cosmetic Lad kremo za obraz - neverjetno prijetna krema, ki se zlahka razmaže in hitro vpije, res odlično matira in lepo, faintly diši po pomarančkah (nekam spominja na vonj njihove Karma Kream, ampak je full bolj nežen in nosu prijazen). vsekakor v bodoče kupim namesto Celestiala. je pa tudi žepu prijazna, ena izmed cenejših: 2570 sit za 45 g. (podrobnejšo oceno podam v ustrezno temo po daljši uporabi.)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#666 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 October 2006 - 07:26 AM

To tudi sama uporabljam in jo moram pohvaliti. Super krema.
  • 0

#667 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 11 October 2006 - 03:04 PM

učer sm kupila alverde jojobo, in sm jo probala zvečer, in mi je bla supr, sj je mastna, ampak sploh ne tok preveč, če si jo dam na tanko, je lih prov za zvečer za po skinorenu thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#668 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 October 2006 - 03:36 PM

Super, da ti ustreza.
  • 0

#669 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 11 October 2006 - 03:50 PM

Spet sm našla eno kozmetko biggrin.gif ...Že slišale, vidle, karkoli za kozmetiko AINHOA?
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
Sem v Nami vidla tole.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#670 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 October 2006 - 04:06 PM

sonchika a mi lahko priporočiš kakšno kremo za obraz, ker se mi je koža začela 'sušit'. sicer imam mastno kožo, ampak levo in desno od ust- na licih se mi pa skorajda lušči cry.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#671 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 October 2006 - 04:51 PM

Verjetno imaš dehidrirano kožo. Jaz ti lahko svetujem kakšne zelo vlažilne kreme - Avon M 24 ali moj favorit zadnje čase - Lush Cosmetic Lad. Morda si omisliš tudi jojobo in jo nanašaš čisto na tanko na suhe predele.
  • 0

#672 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 October 2006 - 06:29 PM

ok, hvala bom probala smile.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#673 Pegica

Pegica

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 11 October 2006 - 09:28 PM

Jaz uporablam samo izdelke Nivea (predvsem za obraz - krema, mleko za čiščenje make-upa) ..druge so mi nekak tko-tko..
  • 0
I'm everything you think I'm not and nothing you think I am

#674 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 October 2006 - 06:37 AM

Nivea je pa žal sestavinsko čisto zanič. Pa sama kemija jo je.
  • 0

#675 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 12 October 2006 - 02:44 PM

laugh.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#676 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 12 October 2006 - 07:56 PM

Sem v Nami pogledala, kake so kaj sestavine od AINHOA zadev...Pa je edino vlažilna maska za obraz vredna nakupa. Ali pa tudi ne. Ma ko sem ceno pogledala, me je skori od tal dvignilo...4k blink.gif
IPB Image
Ta maska je ta največja tubica na sredini.

Drgač pa človek kr ne more verjet...Dans sm mela cajt pa mal pregledala kozmetko v Nami...In res našla SAMO NEKAJ IZJEM vrednih nakupa (sodeč po sestavinah). sad.gif
  • 0

Bill Bullard

#677 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 October 2006 - 09:47 PM

Kolegica ima ful dobre izkušnje z L'Occitanovim sivkinim losjonom (al je mogoče tonik...), se lepo vpija in dobro matira kožo.

Sicer pa me zanima, ali je možno, da se koža v slabem letu spremeni iz popolnoma suhe (celo jojoba mi na nekaterih mestih ni dovolj nahranila kože, predvsem okoli oči) do normalne z mastnejšim T predelom in dekoltejem? Opažam, da sta mi Garnierjevi kremi (TF dnevna in TC nočna, obe za suho kožo) premastni, ker mi obraz od poletja naprej nonstop sije, na čelu in dekolteju klijejo mozoljčki (jih je sicer malo, pa so vseeno nezaželjeni). Tak, da se zdaj odločam za nakup neke vlažilne kreme, z AOK, ki ne maši por.
Kolikor vem je taka Schellerjeva z korenčkom (če se ne motim ima celo spf, kar je vsekakor super), pa tudi ostale Garnier (za normalno kožo) naj bi bile ok, za tele Lusheve si pa ne predstavljam kako je s hranjenjem, nerodne so mi, L'Occitane je pa skoraj preveč za moj (obubožan) študenstki žep...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#678 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 October 2006 - 07:24 AM

Seveda je možno. Isti problem sem imela jaz. Prej okstremno suha koža, da sem jo mazala z mandljevim oljem in je bilo komaj dovolj. Do danes, ko imam čisto normalno kožo - morda malo vleče na mešano.

Meni zelo ustreza Lush Cosmetic Lad. Samo jih najprej prosi za tester, ker ti utegne biti preveč.
  • 0

#679 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 October 2006 - 09:12 AM

Aha, ok, bom malo pošnjofala, ampak verjetno šele naslednji teden, danes se mi ne da po celi LJ iskati parkplaca da pridem do Lusha...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#680 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 13 October 2006 - 09:13 AM

Sonchika - a ta lusheva Cosmetic Lad maši pore?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users