Jump to content

Photo

Iskanje zaposlitve

• Please log in to reply
1077 replies to this topic

#661 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 04 March 2014 - 09:48 AM

Nekateri delodajalci pri oglasu za prosto delovno mesto, napišejo, da je potrebno poslat izjavo o ustrezni izobrazbi, o izpolnjevanju pogojev, o izkušnjah itd. Zanima me, ali življenjepis in vloga zadostujeta ali je potrebno kaj več? Ali je potrebno napisat izjavo?

Hvala :)

• 0

#662 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 04 March 2014 - 09:51 AM

Jaz v takem primeru samo v motivacijskem pismu napišem svojo smer in stopnjo izobrazbe. Ne vem, kakšna druga izjava naj bi to bila.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#663 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 04 March 2014 - 10:44 AM

Jaz še nisem zasledila, da bi zahtevali izjavo, ampak potrdilo o izobrazbi. V tem primeru si jaz predstavljam, da pač pošlješ fotokopijo teh potrdil, čeprav jaz tega še nikoli nisem naredila, ker mi ni nekemu tujcu pošiljati vseh možnih dokumentov. Te stvari po mojem sodijo v naslednji krog, ko si že vsaj malo izbran. 

• 0

#664 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 04 March 2014 - 06:43 PM

Povsod v javni upravi se to zahteva!

• 0

#665 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 04 March 2014 - 06:51 PM

IZJAVA O IZPOLNJEVANJU POGOJEV

Podpisani/a:

Ime in priimek:

Datum rojstva:

Državljanstvo:

Stalno prebivališče:

Podatki o pridobljeni izobrazbi

Naziv in sedež šole:

Smer

Stopnja izobrazbe

Naziv izobrazbe:

Datum zaključka:

Št. zaključnega spričevala:

Podatki o sedanji zaposlitvi

Naziv delodajalca:

Delovno mesto

Stopnja izobrazbe

Datum začetka:

Datum zaključka:

Podatki o prejšnji zaposlitvi

Naziv delodajalca:

Delovno mesto

Stopnja izobrazbe

Datum začetka:

Datum zaključka:

skupaj:

Izjavljam, da:

- izpolnjujem vse formalne pogoje za zasedbo delovnega mesta za katerega kandidiram;

(končano imam …. stopnjo izobrazbe, … let delavnih izkušenj za delovno mesto, kjer se je zahtevala … st. izobrazbe, imam znanje uradnega jezika in imam opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv).

- imam izpit B kategorije in lasten prevoz;

- nisem bil/a pravnomočno obsojen/a zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in da nisem bil/a obsojen/a na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev;

- zoper mene ni vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti;

- sem državljanka Republike Slovenije;

-……………dovoljujem, da za namen tega natečajnega postopka pridobi podatke zgornje izjave iz centralne kadrovske evidence oz. iz kadrovske evidence organa pri katerem opravljam delo.

Kraj in datum:                                                                                                           podpis                         

če kateri pride prav:)

• 0

#666 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 04 March 2014 - 07:03 PM

Hvala Luci.

• 0

#667 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 March 2014 - 07:53 AM

Želite postati sodelavec/ka Novega tednika in Radia Celje? 

Ste ambiciozni, razgledani, prodorni, imate najmanj sedmo stopnjo izobrazbe ter ste vešči pisanja in nastopanja pred radijskim mikrofonom? Potem nas prepričajte s kratkim življenjepisom in z obrazložitvijo, zakaj želite postati naš sodelavec/sodelavka.
Novi tednik in Radio Celje vabita nove honorarne sodelavce za novinarsko delo na terenu in v uredništvu.
Prednost imajo kandidati z novinarskimi izkušnjami in prebivališčem v Savinjski statistični regiji. 
Pišite nam na e-naslova radio@nt-rc.si in tednik@nt-rc.si ali na Novi tednik in Radio Celje, Prešernova 19, 3000 Celje, s pripisom Vaš sodelavec.
Prijave bomo zbirali do 31. marca 2014.
Novi tednik in Radio Celje

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#668 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 05 March 2014 - 09:06 AM

Hvala! :)

• 0

#669 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 March 2014 - 06:46 PM

Razpis za prosto delovno mesto

ORGANIZATOR/KOORDINATOR/VODJA PROJEKTOV Z PODROČJA UMETNOSTI IN ORGANIZACIJE DOGODKOV

Opis delovnega mesta:
Pomoč pri organizaciji razstav in dogodkov, priprava tekstov in vlog za razpise, komunikacija z inštitucijami in posamezniki iz Slovenije in tujine, PR, priprava poročil, dokumentov, člankov... Večino dela se opravlja na sedežu firme z občasnimi potmi po Sloveniji ali v tujino.

Iščemo novega sodelavca/sodelavko ki:
-je samostojen, kreativen, inovativen, spreten in iznajdljiv
-je samoiniciativen, komunikativen in organiziran
-je sposoben analitičnega in strukturiranega mišljenja
-je sposoben organizirati razne dogodke
-je sposoben administrativno in finančno voditi projekte
-je sposoben pisati razna besedila in članke
-je sposoben samostojne priprave dokumentacije za razne razpise za pridobivanje nepovratnih sredstev
-obvlada MS Office
-pozna osnove računalnškega oblikovanja/osnove programov Adobe (zaželjeno, ni pogoj)
-ima izpit B kategorije in svoj avto
-aktivno obvlada angleški jezik, zaželjeno tudi znanje francoščine
-je pripravljen na občasne poti v tujino
-je pripravljen na daljši delovnik v času večjih projektov
-je odgovoren in se drži rokov 
-ima vsaj srednješolsko izobrazbo
-ima visoke moralne in etične standarde
-je lojalen in zvest!

Nudimo:
-delo na zanimivih projektih
-stimulativno in dinamično delovno okolje
-občasen stress
-občasno nemogoče deadline
-veliko črnega humorja

Delovni čas:
pon, tor, čet – 8h do 16h
sre – 8h do 19h
pet – 8h do 13h
v izjemnih primerih (zaklučki projektov itd) 00-24h/7dni
delovni čas je okviren in obstaja možnost dogovora
delovno mesto Radovljica-Bled

Vsebina vloge:
CV z fotografijo in s kratkim in jedernatim motivacijskim emailom, ki bo prepričal. 
Email in GSM kontakt
Opis izobrazbe, raznih znanj in znanja tujih jezikov. Vaše zadolžitve in naloge na prejšnjih delovnih mestih ( če ste bili že zaposleni ), osebne uspehe in neuspehe, hobije, reference in še kaj…
Vlogo pošljite izključno na: razpis.devapuri@gmail.com najkasneje do 10.3.2014.

Če imate vse zgoraj naštete sposobnosti, ki jih od novega sodelavca pričakujemo ste superjunak in se ne prijavljajte, ker iščemo realnega, živega človeka.
Če ste imeli že 20 različnih služb, se ne prijavljajte, saj iščemo sodelavca za daljše obdobje in ne za tri mesece oziroma do prvega stresnega dogodka.

Zaradi specifičnih znanj in podatkov, ki jih bo novi sodelavec pridobil bo pogodba, ki jo bomo sklenili vsebovala klavzulo o zaupnosti podatkov in konkurenčno klavzulo.

Pogodbo bomo po dogovoru sklenili za določen ali nedoločen čas s poskusnim delom.

O rezultatih bodo kandidati obveščeni po emailu.

DEVA PURI d.o.o.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#670 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 March 2014 - 07:17 PM

Zanimiv oglas ...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 11 March 2014 - 11:16 AM

Kinky, kje ti vse te oglase najdes?

• 0

#672 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 March 2014 - 11:29 AM

Na FB sem tega našla, je sheral prijatelj. 

https://www.facebook...202222219534826

• 0

#673 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 21 March 2014 - 12:47 PM

Ima katera izkušnje z usposabljanjem na delovnem mestu ali z delovnim preizkusom za mlade?

• 0

#674 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 31 March 2014 - 07:30 PM

Marmelada, jaz imam s tem kar precej izkušenj. Večinoma se delodajalci tega poslužujejo takrat, ko imajo že izbrano osebo, ker so ponavadi vprašanja taka, da na njih enostavno ne znaš odgovoriti oz bo znala odgovoriti oseba, ki to dela ali je delala. 

Tudi tu kjer sem jaz sedaj, so imeli izpit iz preverjanja znanja, ampak niso imeli nobenega v naprej že izbranega, tako da ni vedno nujno da je tako, kot sem zgoraj napisala. Imeli so pa vprašanja tipa splošnega znanja in tudi bolj specifičnega in zopet kandidatke, ki podobnih del še niso delale seveda niso znale odgovoriti. 

Delodajalec ima to po zakonu pravico, da preverja, ampak mislim, da je dolžan v vabilu tudi navesti, da se bo preverjalo znanje, da se kandidati lahko pripravijo. V mojem primeru v vabilu k... sploh tega niso navedli. Vse kandidatke smo bile vabljene ob isti urni in na mizi zagledale teste. Pisale smo približno 45 minut, nato pa dobile še uro (seveda istega dne), za osebni razgovor. 

Upam, da ti kaj pomaga. Glede vprašanj katere sem dobila ti pa lahko javim na ZS, če želiš.

• 0

#675 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 31 March 2014 - 10:53 PM

Hmm, ne vem, če si me prav razumela. Jaz nisem mislila na teste oziroma naloge v okviru razgovorov, če si to mislila. Usposabljanje na delovnem mestu in delovni preizkus za mlade sta dva programa za spodbujanje zaposlovanja mladih v okviru zavoda za zaposlovanje.

• 0

#676 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 April 2014 - 08:17 PM

Aja, ne pol pa ne bo to to.

• 0

#677 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 April 2014 - 01:47 AM

Sanje iščejo sanjske, tj. srčne, vestne in odgovorne honorarne in/ali redne sodelavce na področjih:

- prodaje
- administracija in razpisi
- programiranje (vzdrževanje in razvoj, spletne aplikacije)
- grafično oblikovanje
- knjigarništvo

Če bi želeli svoje sposobnosti, znanje in izkušnje deliti z nami, nam pošljite osebno predstavitev z opisom pričakovanj in izkušenj.

Naslov: Založba Sanje d.o.o, Alešovčeva 37, 1000 Ljubljana. 
Tel.: 01-5141629
Email: pr@sanje.si

• 1
Viens, reste ici!

#678 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 03 April 2014 - 01:04 PM

M4GFZvwo.png

http://www.sonce.net/o-nas/ekipa/

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#679 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 08 April 2014 - 11:50 AM

Vodja marketinga kulinarične revije Dober tek 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#680 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 10 April 2014 - 12:09 PM

A je kateri poznano podjetje Abival ali Amico Group na Groharjevi 11 v LJ?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users