Jump to content

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

• Please log in to reply
1401 replies to this topic

#661 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 20 June 2010 - 10:57 AM

QUOTE(bellini @ 20. 6. 2010 - 9:53) View Post

Zdaj so se ameriški in angleški navijači združli češ da si le oni zaslužijo napredovanje.

Kje si to zasledila? Pritisk Angležev na tekmi bo tako velik, da pomoje naši fantje ne bodo zdržali.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#662 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 June 2010 - 11:20 AM

Meni tista Silvija sicer ni slaba, obenem pa mi ni nek uau. Mi pa na momente mal na Brigito Šuler potegne, lol. Nasmeh predvsem. Je pa vsekakor waaaay lepša verzija.
  • 0

#663 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 20 June 2010 - 12:08 PM

QUOTE(Brokoli @ 20. 6. 2010 - 11:57) View Post

Kje si to zasledila? Pritisk Angležev na tekmi bo tako velik, da pomoje naši fantje ne bodo zdržali.

Komentarji na espn-u in enih ameriških forumih, ki jih obiskujem (ampak niso povezani z nogometom, imajo pa odprto temo o SP).

Upam, da bo ravno pritisk na obe ekipi ENG in USA tako velik, da bodo napake delali.
  • 0

#664 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 June 2010 - 12:11 PM

QUOTE(Ana @ 11. 6. 2010 - 14:09) View Post

Jaz ne bom gledala, razen, če bom šla malo s fantom na kako pijačo. Doma pa ziher ne. biggrin.gif

Mhm, to se je spremenilo. Vsak dan gledam najmanj eno tekmo, zdaj ko sem se mogla učit nisem tolko. Ko pa neham z maturo, pa bom itak gledala vse tekme. oops.gif

Pa ful navijam za naše, res upam, da premagajo angleže, predvsem, da zdržijo pritisk. No saj Kek jih bo znal motivirat, v to vrjamem!
  • 0
Viens, reste ici!

#665 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 20 June 2010 - 12:59 PM

Kek je car. Jaz sem ga z občudovanjem gledal kako miren je bil na tekmi. Tist Bradley je skakal okoli, naš Kek pa miren kot ena ninđa. R.E.S.T.E.C.P!

Verjamem v naše, kakršnakoli napovedovanja o zlomu naših so bluzenja brez podlage! Howgh!
  • 0

#666 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 20 June 2010 - 01:09 PM

Moja prijateljica je podobna Samirju biggrin.gif Ker imata podobno čupo (ona ima lepšo )

Jaz tudi zaupam v naše fante, kot je Piquet omenil, Kek je kot en ledeni človek, jih bo že motiviral.
Sploh pa, kaj se angleški navijači bunijo, da si bolj zaslužijo osmino? Po videnem že ne, oni najmanj.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#667 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 20 June 2010 - 03:07 PM

Jeeeee, bravo NZ. Juhuhu!!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#668 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 20 June 2010 - 03:10 PM

Uau, to je pa res presenečenje, bravo! ohmy.gif thumbup.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#669 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 20 June 2010 - 03:29 PM

OMG 11 metrovka. ermm.gif

1:1 biggrin.gif

• 0

#670 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 June 2010 - 03:30 PM

Bljak, so mi Italijanari nagnusni. Skos se nekak prišlepajo naprej.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#671 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 20 June 2010 - 03:32 PM

Hja, jst navijam za njih sam zato, ker rabjo zmago, da pridejo naprej. Drgač ful bl prvoščm v tej tekmi NZ, sam Italjani morjo naprej pridt. ermm.gif
  • 0

#672 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 June 2010 - 03:32 PM

Zakaj pa morajo?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#673 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 June 2010 - 03:36 PM

Men je smešno, kako so vse ta dobre ekipe popušile, recimo Francija, Anglija itak ne blesti, Nemce so zadnjič Srbi premagal... biggrin.gif
Glede Italijanov, aja sem sem že povedala, da so nadodvratni. laugh.gif
  • 0

#674 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 20 June 2010 - 03:38 PM

Meni tudi Italijani niso všeč. Privoščim NZL vsaj remi, če ne že zmage. Naj malo utišajo te prepotentne reprezentance. Francozi so se že sami, Angleže pa upam, da bomo mi smile.gif
  • 0

#675 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 20 June 2010 - 03:43 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 20. 6. 2010 - 16:32) View Post

Zakaj pa morajo?

Zato, ker so zame dobri nogometaši.

• 0

#676 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 20 June 2010 - 03:45 PM

Ma te Italijani pa res niso dobri nogometaši, VEDNO se jim neki userje no, ampak prou USERJE na pouno. Pa vedno se jim rata prišlepat naprej nekako, pff, meni so tut ful antipatični biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#677 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 20 June 2010 - 03:50 PM

Meni so.
So pa grdi, to se pa strinjam. laugh.gif Sam to je že drugo poglavje. smile.gif

France squad refuse to train

Oni majo pa res probleme. Prvo je en igralec j*** m**** selektorju, potem je Ribery soigralca zasmehoval, zdej pa še to. blink.gif

• 0

#678 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 June 2010 - 03:52 PM

QUOTE(Nincha @ 20. 6. 2010 - 16:45) View Post

Ma te Italijani pa res niso dobri nogometaši, VEDNO se jim neki userje no, ampak prou USERJE na pouno. Pa vedno se jim rata prišlepat naprej nekako, pff, meni so tut ful antipatični biggrin.gif

Točno to, ja.

• 0

#679 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 20 June 2010 - 03:56 PM

Anelka je rekel, da sicer se je skregal s selektorjem, ampak da NI rekel tega, kar objavljajo v medijih. Pa vsi so zdej ful zaskrbljeni, kdo je kao ta njihov "izdajalec" iz garderobe, ki je to sploh šel posredovati v javnost.

http://www.rtvslo.si...i-karton/232894
  • 0

After all this time?

Always.

#680 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5203 posts

Posted 20 June 2010 - 03:58 PM

QUOTE(Piquet @ 19. 6. 2010 - 23:37) View Post

Piklca je zakon! smile.gif
Ups, zamenju PJ z Brokoli. Nevermind. Ampak Piklca je še vedno zakon! smile.gif

QUOTE(Brokoli @ 19. 6. 2010 - 23:39) View Post

^Jaaa. biggrin.gif

A vidva sta na Vič hodila? Kok nazaj? smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users