Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#661 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 October 2007 - 09:16 PM

Ti da brez problema. smile.gif No, vsaj meni in še nekaterim je. wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 12 October 2007 - 09:26 PM

Hvala. smile.gif Bom res poskusla, ker me motijo ogrci.
  • 0

#663 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 October 2007 - 09:30 PM

Mene tudi ogrci najbolj motijo verymad.gif

Koliko časa se morem mazat s Skonorenom ?
  • 0

#664 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 13 October 2007 - 06:44 AM

Ne vem a na receptu kej piše, drugače pa tolk dolg, da se ti bo dobro izbolšalo... če se pa ne bo (po ene 2 mescih) pol pa nehaj.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#665 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 October 2007 - 10:09 PM

Mateya, hvala. smile.gif

Jaz pa imam sledeč problem. Skinoren zdaj uporabljam prbl. 1 tedn (mažem ga po T predelu - pač tam, kjer imam največ ogrcev in mozoljev). Na začetku uporabe me koža ni pekla, niti se ni luščila. Zdaj pa me tako peče, da se mi bo zmešalo (malo pretiravam oops.gif ) Vglavnem.. koža me peče tam kjer Skinoren mažem. Ampak ne samo v tistem trenutki, ko ga napocam gor, ampak večina cel dan (z majhnimi presledki). Najbolj grozno je, ko si hočem obraz umit s Schellerjevim mineralnim gelom pa me vseeno peče cry.gif Katerega mi priporočate ? (Zgleda, da je ta preveč agresivn, ali kaj jaz vem kaj huh.gif )
  • 0

#666 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 14 October 2007 - 06:28 AM

Hihi ni preagresiven-tako nežen je da ne spuca vsega (očitno) in si ga potem raznašaš med umivanjem po celem obraz.Dvakrat "našamponirat".Očitno maš bolj debelo kožo-oz precej poroženelo kožo in sedaj ko ti je skinoren odstranil tole na površini je prišla krema na novo kožo in seveda bolj peče.Kot že -vedno omenjeno-treba se navaditi.Ali pa zmešaj skinoren z kero drugo kremo da razredčiš.
  • 0

#667 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 October 2007 - 10:50 AM

Ok, bom probala 2x ''našamponirat''. Hvala Cali. smile.gif
  • 0

#668 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 15 October 2007 - 08:58 PM

kaj je bolj priporočljivo:
- 1. vlažilna krema + 2. Skinoren
ali
- 1. Skinoren + 2. vlažilna krema

pa katere so dobre vlažilne kreme, da niso K...za mastno kožo, s občasnimi mozoljčki in verjetno z suho povrhnjico

pa opravičujem se, ker postavljam taka vprašanja o katerih je blo že govora najbrž
  • 0

#669 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 16 October 2007 - 03:34 PM

Večina jih zelo hvali kremo Garnier TF (izpolnjuje vse kriterije). smile.gif

Mene pa nekaj zanima. Skinoren že uporabljam malo več, kot 1 tedn pa so se mi začeli ful podkožni mozolji delat. Tisti ''navadni'' in ogrci so se mi sčistili, zdaj pa imam podkožne. huh.gif Zadnjič sem dobila 2 po čelu, enega na licu in na bradi. Naslednji dan pa še na nosu. rolleyes.gif Zdaj so se mi malo sčistili, danes pa sem spet opazila enega na bradi in enega na čelu. Od česa je to, in kaj naj naredim ? huh.gif
  • 0

#670 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 October 2007 - 04:34 PM

Verjetno, ker se koža čisti. To se meni zgodi, ko uporabljam Avene Cleanance K.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#671 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 17 October 2007 - 08:21 PM

Jst cca 2 tedna uporabljala Differin in sm totalno dubla izsušeno kožo cry.gif . Cela se luščim pa sploh ne gre dol. Nardim piling pa me vse peče. Nobena krema ne pomaga. Ne vem kaj nej nardim. Zdej se kakšne 3 dni en mažem več, sam mam še useen tok suho kožo + mozolji cry.gif cry.gif . Zdej mi je mami prnesla tole kremo, sam ne vem če bo kej pomagala. Sm dala ocent. Kaj nej nardim? Grozno je, vse me 'veže', zateguje pa peče.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#672 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 17 October 2007 - 08:46 PM

Brokoli, jaz mislim, da je to samo začasna stvar. Komot narediš pavzo in se mažeš s hranilnimi kremami. Potem pa spet Differin uporabi.
  • 0

#673 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 17 October 2007 - 09:04 PM

Ja jaz tut mislim tko. Ampak zdej ne vem kjero kremo nej uporabim. Sm probala Vichy Oligo 25 pa Nutrilogie 2, pa Cosmerbo. Nč, še zmer suha - luskasta koža ermm.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#674 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 17 October 2007 - 09:16 PM

Brokoli, ko sem se jaz mazala z Diferinom, je bilo isto. Koža je postala tako čudna, sploj ne morem opisat. Pa sem se čez dan mazala s Cosmerbo in ni bilo nič drugače. Šele ko sem se nehala mazat z D, se je normaliziralo. Poskusi res narest malo pavze, potem se pa začni mazat (upam, da te ne bo skoz peklo) in vztrajaj VSAJ en mesec; priporočljivo je 3-mesečno mazanje, šele takrat ti nekako obljubljajo izboljšanje. Ni dobra tolažba, ampak tko je. smile.gif
  • 0

#675 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 October 2007 - 04:01 PM

Jaz imam zadnje čase popizditično kožo. cry.gif Odkar sem nehala pred enim mesecem jemat KT, se je moja koža iz popolne spremenila v totalno krneki. Mislim, sej lica pa čelo ni problematično, ampak brada je pa ojej. Sem dobila ogromen (ampak res ogromen) gnojni mozolj točno sredi brade, totalno napihnjen je, boli me za znoret, že en teden ga vsak dan stiskam, pa je ko en neusahljivi vulkan, prav za bruhat ogabno izgleda. Pa poln enih pikic mam po bradi, res mi je grozno, no.

Pa sem misla zdej, ko se ne da več dobit Differina, a Skinoren bi bil kul? Sej vem, da ste že pisale o tem, ampak bi rada eno celovito oceno zadeve. Pomaga pri ogrcih, zamašenih lojnicah, gnojnih mozoljih? Se mi ga splača vzet? Mazala bi se pa samo po celotnem predelu brade, ostalo ne.

Pa še tole ... a Differina res ni NIKJER pri nas več za dobit? Niti kreme, niti gela?

Pa ne vem zdej, mal se tudi nagibam k Diacnealu, čeprav ne vem ... bi mogoče raje Skinoren.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#676 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 29 October 2007 - 04:37 PM

Dilema, koža se ti bo pomoje uredila, ko se bo hormonsko stanje normaliziralo. Ampak pred menstruacijo lohk še vedno pričakuješ mozolje.
Jaz bi na tvojem mestu probala rajši s Skinorenom, men je bil Diacneal za en k.
Differin majo pa na Hrvaškem brez recepta.
  • 0

#677 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 October 2007 - 04:57 PM

Jaz sem ugotovila, da sem si verjetno prej dala preveč kreme Differin na faco naenkrat, tak da dam zdej čist malo in zaenkrat še ni nič suha-se ne lušči. Trkam na les smile.gif .
  • 0

#678 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 29 October 2007 - 05:05 PM

Ja cvetača wannabe, tenko plast je treba namazat.
  • 0

#679 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 29 October 2007 - 05:24 PM

Za kaj pa je Dalacin T ? A je to podobno Differinu ali kako ?
  • 0

#680 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 29 October 2007 - 05:30 PM

QUOTE(laLa° @ 29. 10. 2007 - 17:24) View Post

Za kaj pa je Dalacin T ? A je to podobno Differinu ali kako ?

nop. dalacin je zeeelo podobna zadeva klimicinu - oba mata not klindamicin
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users