Jump to content

Photo

Letalske karte - vsa vprašanja in informacije

• Please log in to reply
779 replies to this topic

#661 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 23 June 2023 - 08:48 PM

In potem pridemo ob 21h na letališče v Zurrichu, lačni....ena je glih zapirala nek razdelek s sendviči in je pred nami metala sendviče v smeti. Me ena uslužbenka letališča čelada, kako sem ...in sem rekla, da sem lačna 😂 pa smo dobili zastonj sendviče (tiste, ki še niso bili v smeteh 😂💪)
  • 0

#662 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 04 July 2023 - 02:19 PM

Super Ancka.
Kako pa je bilo potem s sedezi? Ste sedeli skupaj?

Mi smo zdaj leteli s Condorjem in je shit. Smo imeli zaradi poznega prihoda letala vec kot uro zamude. Sicer nas niso razsedli (smo imeli karte, ki omogocajo izbiro sedeza in prtljago), ampak na 3h40’ dolgem letu nismo dobili niti vode. :butl:
  • 0

#663 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 04 July 2023 - 02:29 PM

Ja, na vseh štirih letih smo dobili sedeže skupaj. V dolgih letih sta dekleti dobili tudi manjša darilca. Od Edelweiss air manjši nahrbtnik iz blaga, barvice in pobarvanko, od Swiss air pa bombone in majhno plišasto letalo. Na izbiro sta imeli tudi pobarvanke ampak ste izbrali pliškota.

Sem pa opazila, da bi lahko ob check-inu brezplačno zamenjala sedeže, če bi želela...
  • 0

#664 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 04 July 2023 - 02:34 PM

Super. Hehe, mi imamo tud vse to. 😀 Letala so luskana. Sicer dodatna navlaka, ampak jbg. So spomin. Mini je dobil pa ninici. Eno sem podarila naprej kolegici za njeno jazbecarko in je baje ful trpezna.
  • 0

#665 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 04 July 2023 - 02:37 PM

Kakšna razlika v primerjavi z Ryanair, kjer moraš baje na nekaterih letih še skret papir doplačat. :butl: Cene pa verjetno niso bistveno višje ... Ali pa še nižje, glede na to, da grejo pri nizkocenovnikih v nebo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#666 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 04 July 2023 - 03:01 PM

Jaz sem dala za povratne karte za vse 4 530€. Je pa res, da smo imeli prvi layover 9h in so bile karte zato cca 400€ cenejše. Smo pa dali 160€ za nočitev na letališču
  • 0

#667 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 04 July 2023 - 03:21 PM

Meni se zdi ful ugodno. Kar kepo dobim v zelodcu, ko pomislim, koliko bova midva dala samo za letalske … Za v faking sosednjo drzavo.
  • 0

― V. Van Gogh

#668 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 04 July 2023 - 03:34 PM

Ej samo zakaj pa ne kupiš takoj povratnih? A imaš izkušnje, da cene padejo čim bližje odhodu si?
  • 0

#669 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 04 July 2023 - 03:35 PM

Se je ze parkrat zgodilo pa tudi od drugih sem slisala, isto za Sardinijo.
  • 0

― V. Van Gogh

#670 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 04 July 2023 - 08:45 PM

Torej na kratko Ryanair odsvetujete? Jaz ze zelo dolgo nisem letela z njimi ampak smo imeli obicajno dobre izkusnje. Do zdaj top mi je bil Finair. Malo gledava kam bi sli novembra ce bo imel S se kaj dopusta ali ur.
  • 0

#671 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 04 July 2023 - 08:57 PM

Ma jaz ne odsvetujem, imam čisto ok izkušnje z njimi.
  • 0

#672 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 04 July 2023 - 09:07 PM

Jaz tudi ne, saj kaj dosti drugega ti ne drugega preostane z bližnjih letališč za evropske lete ... Samo cene so daleč od nizkih, razen če imaš srečo/si zelo prilagodljiv z datumi. Nam se je let za nazaj verjetno podražil tudi zato, ker je že tako poln, ker je v tistih dnevih edini let ob normalni uri.

• 0

― V. Van Gogh

#673 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 July 2023 - 09:13 PM

Tudi jaz nimam slabih izkušenj z Ryanairom. Je pa itak zadnji dve leti malo loterija z večino prevoznikov, ne samo nizkocenovnimi.

Jaz v praksi nisem še nikoli videla, da bi bile karte fuuul cenejše bližje kot si dnevu odhoda, po moje si niti ne bi upala čakat, da se slučajno let ne bi zafilal. But that's just me. 🤷‍♀️
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#674 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 04 July 2023 - 09:16 PM

Jaz sem pa že večkrat karte dobila ful poceni last minute (= manj kot en mesec prej). No, saj ponavadi niti dopusta ne planiram prej.

• 0

― V. Van Gogh

#675 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 July 2023 - 05:59 AM

Jaz v praksi nisem še nikoli videla, da bi bile karte fuuul cenejše bližje kot si dnevu odhoda, po moje si niti ne bi upala čakat, da se slučajno let ne bi zafilal. But that's just me. 🤷♀

Enako. Kvecjemu, blizje odhodu si bil, drazje so bile.
Sploh pa ne bi tvegala s popularno pocitnisko destinacijo.

Kolegoma so odpovedali let ravno iz Sardinije (jeej za stavko letaliskega osebja) in sta placala ohoh, da sta lahko sploh prisla domov.
  • 0

#676 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 05 July 2023 - 06:22 AM

To mi res ful pomaga zdaj, ker se ne sekiram ze dovolj … Je pa do odhoda domov se vec kot 2 meseca. Sploh se ne spomnim, da bi kdaj toliko prej kupila karte.
  • 0

― V. Van Gogh

#677 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 05 July 2023 - 06:42 AM

Če pa cena ne bo padla, pa pač jebiga. Zakaj bi se tolk presekirala zaradi tega, kot da imaš vpliv na ceno. Imam pa z Ryanair tudi jaz ok izkušnje, ni bilo nikoli kakšnih posebnih nevšečnosti.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#678 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 05 July 2023 - 07:04 AM

Midva tudi vedno povratne vzameva, se nama ni za hecat. Včasih grejo cene potem čez noč v nebo, tako da se mi zdi tistih nekaj 10 EUR brezpredmetnih. V zadnjih letih je bilo tudi večkrat govora o možnosti odpovedi letov zaradi tega ali onega (korona, vremenske razmere, stavke, preobremenjena letališča itd) in potem raje vidim, da sta leta vezana en na drugega, če slučajno prvega skenslajo, da ni potem zadnji trenutek panika ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#679 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 05 July 2023 - 07:16 AM

A pri drugih ponudnikih si kaj preverila? Alitalia?
  • 0

#680 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 05 July 2023 - 07:49 AM

Ja, pa Volotea, prvotno sva mislila it z njimi nazaj.

Anouk, kako mislis vezana leta? Saj ti lahko odpovejo za tja ali nazaj, nobene veze nima to.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users