težave..
Posted 31 March 2010 - 01:49 PM
After all this time?
Always.
Posted 31 March 2010 - 02:19 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 March 2010 - 02:23 PM
EDIT: Ah kurc. Vrgl me je na prvi neprebran post pa nisem videl da je ravno na prelomu strani.
Posted 01 April 2010 - 12:57 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 April 2010 - 01:29 PM
Posted 01 April 2010 - 01:46 PM

kul, hvala!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 April 2010 - 02:31 PM
LOL, hvala za vprasanje Olivija, jaz sem tudi pri 5.000 objavah iskala, kje se to ureja in se mi je sele sedaj, ko si izpostavila razliko med "izberi si sam" in "uredi si sam" posvetilo, kaj in kako. Besede, lepo se je igrati z njimi. : )
Probi dodat še ta filter:
*.naveza.si*
Dodala tudi jaz, obcasno mi zasteka forum, upam, da bo sedaj mir.
Posted 01 April 2010 - 07:06 PM

Posted 02 April 2010 - 01:31 AM
Nekaj pridevnikov, ki mi najprej padejo na misel: nezna, pozorna, domiselna, ...

Posted 02 April 2010 - 08:28 AM
^^
Nekaj pridevnikov, ki mi najprej padejo na misel: nezna, pozorna, domiselna, ...

But thats just my forum alterego, muahahashahhaha!

Posted 02 April 2010 - 05:40 PM
Najprej se lepo prijavim na google in posledično na blogspot, ampak mi sploh ne pokaže bloga, ki sem ga ustvarila. Napiše mi samo: ustvarite svoj dnevnik zdaj. Dnevnik pa je že bil ustvarjen in sem že prej objavila nekaj. Potem ko dam pomoč predlaga da pošljem novo zahtevo za geslo (kar tudi naredim), spremenim geslo, bloga pa še vedno ni.
Ima kdo kakšno idejo?
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 02 April 2010 - 07:39 PM
Zdaj je malo brez veze, prej bi dodala.

Ja, to mi je jasno. : D Prej nisem videla/vedela. : )
Drugace pa sedaj ni vec strani "domov", samo se "forum" pokaze. Sej vecje skode ni. > : )
Pa tvojega avatarja ne vidim, Fluffyinega tudi ne. : )
Posted 03 April 2010 - 01:09 PM
Mene pa zanima, zakaj ma Fluffy večji avatar od vseh drugih. Pisses me off. ˘-˘
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 April 2010 - 01:10 PM
Oba sta hostana na navezi.
Posted 04 April 2010 - 02:36 PM
Mene pa Blogspot heca.
Najprej se lepo prijavim na google in posledično na blogspot, ampak mi sploh ne pokaže bloga, ki sem ga ustvarila. Napiše mi samo: ustvarite svoj dnevnik zdaj. Dnevnik pa je že bil ustvarjen in sem že prej objavila nekaj. Potem ko dam pomoč predlaga da pošljem novo zahtevo za geslo (kar tudi naredim), spremenim geslo, bloga pa še vedno ni.
Ima kdo kakšno idejo?
anyone?
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 06 April 2010 - 05:46 PM
Kako ne vidiš?

To je zaradi filtrov, ki si jih vnesla. Jaz sem pravkar izklopil moje in viola avatarja sta nazaj.
Oba sta hostana na navezi.
Drzi.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users