Jump to content

Photo

Plan za vikend!

• Please log in to reply
1130 replies to this topic

• Guests

Posted 06 June 2007 - 11:06 PM

Juuuhej, velik piknik s prijatelji jutri, v soboto upam da v Celovec malo po trgovinah posnofat, sicer pa study, study study smile.gif
  • 0

#662 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 June 2007 - 12:05 AM

Coco kam pa šibaš da kufre pakiraš?
Aha, prasička coco gre v BERLIN!!!! Ich habe ein štrudl gemacht!! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#663 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 June 2007 - 06:10 AM

Jaz imam pa v planu v soboto najprej tržnico, popoldne pa imava kozmetičarko. V nedeljo pa počivanje.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#664 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 June 2007 - 05:38 PM

sobota: dopoldne delam, domov, mal učenja, kak film, branje, zvečer BB
nedelja: učenje, učenje, učenje, mogoč zvečer kak film al pa branje, če bo čas
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#665 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 June 2007 - 04:34 PM

Jutr dopoldne delam, popoldne bom doma zabušavala in počela nič. smile.gif
V nedeljo še zadnje, ampak res zadnje učenje biggrin.gif Drgač pa bolj kot ne poležavanje... smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#666 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 15 June 2007 - 05:04 PM

Učenje, učenje, učenje, če bom mela preveč učenja bom pa jutr pogledala Ko jagenjčki obmolknejo zvečer.

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#667 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 18 June 2007 - 09:50 AM

Gremo v Medulin za podaljšan vikend ... upam, da nam bo vreme naklonjeno
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#668 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 June 2007 - 10:05 AM

Midva pa v uliko.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#669 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 June 2007 - 11:50 AM

Bohinj. Tut jaz upam, da bo vreme naklonjeno in jezero primerne temperature za notri se vreč.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#670 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 June 2007 - 11:55 AM

U, ŠpelaMarela, ziher se bota mela noro fajn, meni je Bohinj totalno všeč (se za moje pojme npr. kaki Bled nikakor ne more kosati z njim - ker se mi zdi, da se ju nasplošno rado primerja) - jezero, pa okolica. Super v glavnem in odlična lokacija za vikendaško počitnikovanje! Jezero bo pa najbrž mrzlo (je skos kr malo premrzlo), ampak se navadiš, ko čez nekaj cajta preživiš šok. :-)
Jaz pa še ne vem, kaj bom čez vikend... upam, da se bova vidla s fantom. Kje pa bova, pa še ne vem. Morda jo celo mahneva v Lj.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#671 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 June 2007 - 12:16 PM

U, ŠpelaMarela, ziher se bota mela noro fajn, meni je Bohinj totalno všeč (se za moje pojme npr. kaki Bled nikakor ne more kosati z njim - ker se mi zdi, da se ju nasplošno rado primerja) - jezero, pa okolica.

JennaBrez Korena smile.gif, hja, se strinjam. ampak se nisem pritoževala, ko sem lahko zastonj bla tut na bledu. smile.gif zdaj sicer ne bo zastonj, ker mava lastne peneze. smile.gif mi je pa od nekdaj bohinj ljubši kot bled.

Jezero bo pa najbrž mrzlo (je skos kr malo premrzlo), ampak se navadiš, ko čez nekaj cajta preživiš šok. :-)

za noge namočit bo ziher dovolj toplo. sicer me bo pa dečko morebiti končno zvlekelmalo v hribovje pokukat. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#672 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 June 2007 - 12:19 PM

v soboto grem na poroko, nedelja pa počivanje
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#673 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 June 2007 - 12:25 PM

QUOTE(Špela @ 18. 6. 2007 - 13:16) View Post

JennaBrez Korena smile.gif, hja, se strinjam. ampak se nisem pritoževala, ko sem lahko zastonj bla tut na bledu. smile.gif zdaj sicer ne bo zastonj, ker mava lastne peneze. smile.gif mi je pa od nekdaj bohinj ljubši kot bled.

No, biti zastonj na Bledu sicer seveda tudi ni od muh :-), ampak tudi jaz Bohinj izberem pred Bledom.

za noge namočit bo ziher dovolj toplo. sicer me bo pa dečko morebiti končno zvlekelmalo v hribovje pokukat. smile.gif

Za noge namakat bo pa ziher blagodejno.
Ja, le pusti se prepričat, da te zvleče na pohajkovanje po hribovju... jaz se svojemu zaj skos pustim in neizmerno uživam! :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#674 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 18 June 2007 - 08:19 PM

V soboto z lubekom skup praznujeva RD. Sicer ga je on že mel 31.5. , jast ga bom pa 31.7., ampak, ker je tako težko ljudi skup sklamfat bova mela kr skupi. Že tak jih je 5 odpovedala, tako, da nas bo zdej 32. Kar pomeni mučos dela zame. Dilema mi bo pomagala it nabavlat u četrtek. U nedeljo pa gremo spet na piknik v Zg. Hlapje. Kje je to? Sestrična se je pred kratkim tja preselila, še nisem bila. Skratka cel vikend žrtje in pitje. Da bo le vreme OK.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#675 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 June 2007 - 08:29 PM

QUOTE(Dragica @ 18. 6. 2007 - 21:19) View Post

V soboto z lubekom skup praznujeva RD. Sicer ga je on že mel 31.5. , jast ga bom pa 31.7., ampak, ker je tako težko ljudi skup sklamfat bova mela kr skupi. Že tak jih je 5 odpovedala, tako, da nas bo zdej 32. Kar pomeni mučos dela zame. Dilema mi bo pomagala it nabavlat u četrtek. U nedeljo pa gremo spet na piknik v Zg. Hlapje. Kje je to? Sestrična se je pred kratkim tja preselila, še nisem bila. Skratka cel vikend žrtje in pitje. Da bo le vreme OK.

Če bo še kdo odpovedal, pa boš mela že nabavleno hrano in to, bom jz z veseljem pršla, sam da ti ne bo treba stran metat, tko da kr poklič biggrin.gif tongue.gif
Drugače pa me čaka še zadnji vikend učenja, če bo vreme lepo se bom mogoče kšn dan zapelala proti morju in se probala dol mal učit/spočit/naplavat/posončt/najdt dobrga tipa - ali izkoristt tega bivšega, ki se mi nonstop mota pod nogami/se mal znebit nadležnih ljudi, domačih, skrbi. Skratka, mela bi se rada lepo. Sam ne vem kdo mi bo bencin plaču hmm.gif
  • 0

#676 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 18 June 2007 - 09:02 PM

Buggy ti kr pridi, za enga več nafutrat se pa vedno najde. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#677 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 June 2007 - 10:16 PM

Hehe, resda mam trenutno velik premal kil in da sm tm nekje na 49,5kg ampak če bi me tlele kdo poznal in ti povedu kok jz povem, bi v trenutku preklicala, kar si rekla smile.gif Pojem za 3 100kilske dece, če je dobr. Pa ni treba, da sm kej ekstra lačna smile.gif (osebni rekord je 11 perutničk in par čevapov, čez 1,5 ure pa še pol vrečke tavelkega čipsa. pa sploh nism bla sita hmm.gif) biggrin.gif
  • 0

#678 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 18 June 2007 - 10:23 PM

Ja, kaj pa delas pol da ti kile pogrejo pa nisi napisala.

Za vikend pa... doma se bom dolgocasila, ne vem no, nimam nic extra splanirano.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#679 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 June 2007 - 10:32 PM

Nč tazga. Sam ne morm se zredit. In mi je totalno bedno k mi vsak dohtar že na deleč mori, da mam premal kil (velka sm 170 al pa mal več)
  • 0

#680 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 June 2007 - 07:44 AM

Dragica, a lahko tudi jaz pridem, ker nimam še nobenih planov za vikend? Ampak te opozarjam, jaz pa ogromno spijem. biggrin.gif

Sicer še ni fiksnih planov, si pa zelo želim iti v Trento čez vikend. Bomo videli kaj poreče moja slabša polovica! wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users