Bom rabla vso podporo v teh težkih trenutkih,lol.

Posted 09 January 2011 - 06:27 PM

Posted 09 January 2011 - 06:31 PM
 to se je pa slišalo, kot da si ravno izvedela, da imaš raka or something
 to se je pa slišalo, kot da si ravno izvedela, da imaš raka or something  saj ni tako hudo, brez panike
 saj ni tako hudo, brez panike  

Posted 09 January 2011 - 06:54 PM

Posted 09 January 2011 - 06:59 PM

Posted 09 January 2011 - 07:10 PM
 ).
). 

Posted 09 January 2011 - 07:14 PM

Posted 09 January 2011 - 07:17 PM
 od prehranskih dodatkov pa vitamine VEG1 od VeganSociety  (B2, B6, B12, folna kislina, vitamin D, I, Se). Občasno od QuestExcellence Vegan super once a day.
 od prehranskih dodatkov pa vitamine VEG1 od VeganSociety  (B2, B6, B12, folna kislina, vitamin D, I, Se). Občasno od QuestExcellence Vegan super once a day.

Posted 09 January 2011 - 10:12 PM

Posted 09 January 2011 - 10:39 PM

Posted 10 January 2011 - 08:09 AM

Posted 10 January 2011 - 10:22 AM

Posted 10 January 2011 - 10:43 AM

Posted 10 January 2011 - 10:50 AM

Posted 10 January 2011 - 11:08 AM

Posted 10 January 2011 - 11:47 AM

pogled, potem pa ji je mami odgovorila, da krava
 pogled, potem pa ji je mami odgovorila, da krava   :/), za krompir pa prosim, če mi ga posebaj prepražijo (še babica to avtomatsko naredi (tudi pri ajdovih žgancih recimo), ko pridem na obisk, pa ne razume ravno moje odločitve in je precej konzervativna sicer.
  :/), za krompir pa prosim, če mi ga posebaj prepražijo (še babica to avtomatsko naredi (tudi pri ajdovih žgancih recimo), ko pridem na obisk, pa ne razume ravno moje odločitve in je precej konzervativna sicer. 

Posted 10 January 2011 - 11:47 AM

Posted 10 January 2011 - 12:06 PM
 ). Moram pa reči, da ljudje velikokrat ne komentirajo in ne dajejo pikrih pripomb iz razloga, ker bi radi poznali tvoje mnenje/razloge/.../, ampak se prav izživljajo nad tabo. Če si temu bolj pogosto izpostavljen, ni ravno prijetno ("bullies" niso ostali v vrtcu, žal).
). Moram pa reči, da ljudje velikokrat ne komentirajo in ne dajejo pikrih pripomb iz razloga, ker bi radi poznali tvoje mnenje/razloge/.../, ampak se prav izživljajo nad tabo. Če si temu bolj pogosto izpostavljen, ni ravno prijetno ("bullies" niso ostali v vrtcu, žal).

Posted 10 January 2011 - 12:06 PM

Posted 10 January 2011 - 12:07 PM

Posted 10 January 2011 - 12:12 PM

Pač . . . ljudje imajo neka prepričanja, je pa res 'mesojedstvo' del kulture, in predvsem ljudje ne vedo/razumejo, da lahko tudi tisti, ki pač ne je mesa, zdravo in raznoliko, in dobro je!
 Pač . . . ljudje imajo neka prepričanja, je pa res 'mesojedstvo' del kulture, in predvsem ljudje ne vedo/razumejo, da lahko tudi tisti, ki pač ne je mesa, zdravo in raznoliko, in dobro je! (drugače meni ne teži nihče od bližnjih, mama ima zame v skrinji posebej zelenjavne zrezke, ampak jaz rečem, da ni potrebno zame posebej kuhat, pač bom krompir, pa solato, in ne bom kotleta; lačna nisem; fant niti malo ne teži, ker razume, sem pa tudi jaz šla od skoraj nič mesa na pač nič).
 (drugače meni ne teži nihče od bližnjih, mama ima zame v skrinji posebej zelenjavne zrezke, ampak jaz rečem, da ni potrebno zame posebej kuhat, pač bom krompir, pa solato, in ne bom kotleta; lačna nisem; fant niti malo ne teži, ker razume, sem pa tudi jaz šla od skoraj nič mesa na pač nič).

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users