Jump to content

Menstrualne skodelice

• Please log in to reply
1014 replies to this topic

#661 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 November 2010 - 07:03 PM

Eej kinky don't worry, lunetka se sčasoma malo zmehča, pa tudi zverziraš se v vstavljanju po par tednih uporabe.

Pa prijetno čofotanje! laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#662 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 November 2010 - 03:05 PM

Evo me nazaj, in seveda sledi obsežno poročilo.

Z eno besedo: NAVDUŠENA!!!! thumbup.gif

Že prvi dan toplic, sem dobila M, ki so pri meni sicer zadnja leta neboleče, in šibke.

Vstavljanje mi ni povzročalo nobenih problemov, skodelico sem vstavila (imam pa večjo), sem slišala, kako je naredila vakum LOL biggrin.gif , in sem še malo preverila, če se je res razprla, in je vse tako kot mora biti. In je bilo.

Malo me je panika zagrabila preden sem jo prvič praznila, oz. dala ven, ker sem imela v mislih Ančkin grozen scenarij, in posredovanje ginekologinje. ohmy.gif Ampak vse ok, prijela sem jo, sprostila vakum, ter jo malo stisnila, ko sem jo dala ven. In to vajo sem potem ponavljala 2 krat na dan, praznila sem jo recimo na 8 ali 10 ur, in jo tudi prala - pač po navodilih.

Res sem navdušena, predvsem pa nad tem, da sem en teden toplic plavala, se savnala, brez da bi sploh vedela, da imam M.

Najprej sem bila malo skeptična, in me ni zagrabila 'skodelica manija' pred 2 leti, ampak sedaj sem pa bila nekako postavljena v položaj, ko sem si jo nekako morala nabaviti. Ker si ne predstavljam, da bi mi M 'uničila' teden dopusta.

Res super, priporočam vsem, če ste uporabnice tamponov, sploh ne vidim, zakaj tudi skodelice ne bi uporabljale. Razen če se vam mogoče gabi, da jo je pač potrebno prati - meni se ne. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#663 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 20 November 2010 - 03:35 PM

Moram priznati, da me je tvoj opis ganil : D, ce bom kdaj v podobni situaciji I shall consider skodelica.

P.s.: WB; najbrz si po tednu toplic kot nova? ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#664 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 November 2010 - 03:39 PM

biggrin.gif Hvala.

Skoraj. Sicer te ta termalna voda full izčrpa, moram napisati. Sem bila ob 10h zvečer direkt za v cunje. Pa še fitnes vsako jutro, pa savne . . . k.o.m.a. blink.gif

Ja, če ne bi bila jaz sedaj v taki situaciji, da sem si jo skoraj morala nabaviti, ne vem, če bi si sploh jo. Sem pa zelo vesela, da sem se spustila v to. wink.gif smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#665 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 20 November 2010 - 05:45 PM

dobrodošla v klubu zadovoljnih uporabnic thumbup.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#666 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 20 November 2010 - 06:53 PM

QUOTE(Kinky @ 20. 11. 2010 - 15:39) View Post

biggrin.gif Hvala.

Skoraj. Sicer te ta termalna voda full izčrpa, moram napisati. Sem bila ob 10h zvečer direkt za v cunje. Pa še fitnes vsako jutro, pa savne . . . k.o.m.a. blink.gif

Ja, če ne bi bila jaz sedaj v taki situaciji, da sem si jo skoraj morala nabaviti, ne vem, če bi si sploh jo. Sem pa zelo vesela, da sem se spustila v to. wink.gif smile.gif

;)

Si predstavljam toplice nekako tako kot jih opisujes (never been to any toplice) - ker imas tako ali tako ves cas na voljo za to, da se posvecas skrbi zase - v smislu, ni se ti treba ukvarjati s sluzbo, s pijankami : D ipd., zato si lahko utrujen, kadar ti pase in gres spat, kadar ti pase (ce je to ob 10h zvecer je pac ob 10h zvecer ;)).

Sej tudi jaz dvomim, da si jo bom kar tako omislila, ker mi res ni do nje, ampak dobro je vedeti, da imas prijatelja v "nesreci". : )
  • 0

#667 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 November 2010 - 10:29 AM

Samo pripomba na toplice. Z M ni pametno iti v toplice, ker je možnost okužb večja. Sploh v prvih dnevih M.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#668 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 November 2010 - 10:54 AM

Kakšnih okužb pa? Gljivic ali kako? No, jaz sem šla, ker smo pač rezervirali, in me je presenetila, M je bila pa zelo šibka. Če kaj bo - bo, če ne pa tudi ok. Sicer pa lahko stakneš 'svega i svašta' tam v tisti vodi, glede na to, da se tam kopa staro, mlado, itd. Na trenutke sem se prav morala malo prepričati, da sem šla sploh noter. Mah . . . kar je, je . . . ne sekiram se zdaj. smile.gif
  • 0

#669 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 21 November 2010 - 02:51 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 11. 2010 - 10:54) View Post

Kakšnih okužb pa? Gljivic ali kako?

nono.gif rtfm.gif GLIVIC!

laugh.gif
  • 0

#670 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 21 November 2010 - 04:56 PM

sleep.gif
  • 0

#671 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 November 2010 - 04:56 PM

pinch.gif AJEBES.jpg

biggrin.gif
  • 0

#672 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 November 2010 - 05:31 PM

Off topic: fulkrat sem opazla da nekatere pišete "mašnja" (Jina tongue.gif), a je to enak primer kot tukaj in je dejansko prav mašna, ali ne? Jaz sem zmeraj rekla mašna. Mašnja mi je ful čudno.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#673 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 21 November 2010 - 08:30 PM

Tale ---> http://bos.zrc-sazu.si/sskj.html ne najde ustreznega pomena ne za "mašnjo", ne za "mašno", jaz recem pentlja pa je mir. : D
  • 0

#674 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 November 2010 - 12:05 PM

^^ Da, Planet ima prav, mašna je pogovorno za pentlja.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#675 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 22 November 2010 - 02:50 PM

QUOTE(Sarah @ 21. 11. 2010 - 17:31) View Post

Off topic: fulkrat sem opazla da nekatere pišete "mašnja" (Jina tongue.gif), a je to enak primer kot tukaj in je dejansko prav mašna, ali ne? Jaz sem zmeraj rekla mašna. Mašnja mi je ful čudno.

Jaz zanalašč, ker mi je smešna beseda. biggrin.gif Pa itak tudi mašna ni pravilno, kot sta rekli.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#676 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4159 posts

Posted 10 December 2010 - 12:35 PM

Jaz sem tako nesrečna sad.gif Po enem letu odkar imam tole skodelico, sem se spet odločila, da poskusim z uporabo in se mi je isto zgodilo kot pri prvi uporabi. Z vstavljanjem in odstranjevanjem nisem nikoli imela težav, me pa po tem ko vstavim tole zadevo strašansko boli cel spodnji del trebuha. Bolečine sploh ne znam drugače opisat, kot tako, da bi imela konstantne krče. Pa sem si mislila, da je to pač psiha itd in sem bolečino ignorirala ter delala normalno po hiši nakar je bolečina bila vedno večja in mi je danes potem celo slabo postalo. Jaz res ne vem kaj delam narobe. Ko skodelico vstavim je sploh ne čutim, tako da to ni problem. Zgleda, da mi to žal ni usojena.
  • 0

#677 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 December 2010 - 09:16 PM

sad.gif Joj bellini, to pa ne vem, kaj bi bilo, kot da bi ti pritiskalo na eno točko, škoda, no.
  • 0

#678 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 10 December 2010 - 09:24 PM

z uporabo tamponov pa nimaš težav? ali pa pri spolnih odnosih?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#679 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4159 posts

Posted 10 December 2010 - 09:44 PM

Ne, saj to je čudno pri vsem tem. Pa še manjšo velikost sem vzela. V glavnem kr nekaj. sad.gif
  • 0

#680 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 10 December 2010 - 09:58 PM

hmm.gif poskusi jo enkrat vstaviti v času, ko nimaš menstruacije - me zanima, če bi bilo takrat kaj drugače.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users