Tudi on bo na poroki, častni gost. ˆ-ˆ
Se razume!

Posted 18 August 2015 - 10:38 PM
Tudi on bo na poroki, častni gost. ˆ-ˆ
Posted 19 August 2015 - 08:21 AM
Ja, enako, jaz niti slucajno ne bi hotela, da mi kdo kaj placuje, niti starsa ne. O tem sem ze veckrat govorila, da se sploh ne bi porocila, ce si poroke po lastnih zeljah ne bi mogla privosciti in bi racunala na bliznje. Prica mi bo pa najboljsa prijateljica, ki je se studentka, tako da je logicno, da nima viska denarja.
Ja! Meni se zdi kar malo ogabno, ko nekateri ženini in neveste zelo taktično izbirajo priče, pa tudi povabljence na poroko, glede na njihovo finančno situacijo. Pa dosti je enega preračunavanja (sem bila nedavno na kar nekaj porokah in marsikaj slišiš).
Posted 19 August 2015 - 08:50 AM
Pri nama imam samo jaz prstan. Vsak je plačal zanj pol pol.
Posted 19 August 2015 - 08:56 AM
ananas, zanimivo in pozdravljam racionalno odločitev za nakup samo enega, če njemu ni do tega. Kako sta pa pri samem obredu to uredila?
Posted 19 August 2015 - 09:05 AM
Matičarja sva seznanila, da imam samo jaz prstan. Ko je prišlo do trenutka je samo rekel, da naj ženin poda prstan nevesti. In potem je sledil že poljub. Ni bilo nič nenavadno. So tudi že vsi svatje vedeli, da ga ne bo imel. Edino tašča je upala do zadnjega
Sem si pa na ta račun omislila malo dražji prstan. Nekateri dajo za oba 200 evrov, moj je bil 600 evrov.
Posted 19 August 2015 - 09:11 AM
a se dejansko da poročit brez prstana? ... good to know, če bi slučajno kdaj prišlo do poroke.
Sem vedno mislila, da mora bit, potem ga pa pač ne nosiš.
Obema so prstani brezvezni (meni še posebej; mojega bi celo mogoče zvilo in bi ga nosil). Ampak mislim, da smo to temo zaprli, ko sem mu rekla, da se lahko poročim, če ima res tako željo, ampak priimka pa ne bom menjala, niti dodajala. Da si pa lahko on spremeni priimek, če ima željo, da se vsi enako pišemo .... po moje je stvar zaključena
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 August 2015 - 09:19 AM
Ja, itak, konec koncev steje samo podpisana pogodba v prisotnosti pric in maticarja, ostalo je pac nekaj x (prstani, poljub, sopek, torta, sampanjec, plesanje ob rackah ... ).
Posted 19 August 2015 - 09:30 AM
^Res je
Posted 19 August 2015 - 09:46 AM
Ananas, kul. Nisem vedela, da se to da, bova mi2 tudi tako naredila. Ker moj fant mi je že obelodanil, da prstana ne bo nosil. Potem ga je itak brezveze kupovati.
Posted 19 August 2015 - 09:47 AM
a se dejansko da poročit brez prstana? ... good to know, če bi slučajno kdaj prišlo do poroke.
Sem vedno mislila, da mora bit, potem ga pa pač ne nosiš.
Obema so prstani brezvezni (meni še posebej; mojega bi celo mogoče zvilo in bi ga nosil). Ampak mislim, da smo to temo zaprli, ko sem mu rekla, da se lahko poročim, če ima res tako željo, ampak priimka pa ne bom menjala, niti dodajala. Da si pa lahko on spremeni priimek, če ima željo, da se vsi enako pišemo .... po moje je stvar zaključena![]()
Posted 19 August 2015 - 09:50 AM
Posted 19 August 2015 - 09:59 AM
Meni je fant zadnjič rekel, da kaj če bi imela samo prstane in se sploh ne bi poročila. Pa sem rekla, da si bom šla pa sama na UE spremenit priimek, če že ne bova šla s pričami tja.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 August 2015 - 10:04 AM
^^ kolegica je šla tako na UE, ker se njen noče poročit.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 August 2015 - 10:28 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 August 2015 - 11:16 AM
Meni je tut ful lepo, da oba nosita prstan, mi pač kaže neko medsebojno pripadnost. In isto je komenitral, da naj se ve, . Če pride do tega, bova šla pomojem kar k Zlatarstvu Skušek, da nama nardijo kaj odpičenega, ne nujno matching, iz belega zlata.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 August 2015 - 11:22 AM
A bo morala priča plačat? Da vem...
Posted 19 August 2015 - 11:26 AM
Midva ne bova ekstravagantna, nic ne skrbi
Posted 19 August 2015 - 11:35 AM
Posted 19 August 2015 - 11:47 AM
Kobjeglava mi je ful všeč!
Lahko prideš na obisk
Posted 19 August 2015 - 01:03 PM
Ti si v Kobjeglavi??? Jaz imam tam eno prijateljico, sošolko s faksa...je tudi lani rodila sinčka, čisto na koncu leta
0 members, 0 guests, 0 anonymous users