Jump to content

Photo

Kreme za sončenje

• Please log in to reply
698 replies to this topic

#661 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 03 August 2024 - 03:11 PM

Kaj pa Afrodita? Ne vem sicer glede škodljivih sestavin. Naravna itak ni nobena.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#662 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 05 May 2025 - 07:11 AM

Kaj boste letos uporabljale?
Ima katera kdaj tezave da jo opeče po lasiscu, kaj uporabljate tam? Mene je zdaj ocitno nasmodilo, ker me precej pece. 🫣
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#663 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 05 May 2025 - 07:21 AM

Pokrivala?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#664 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 05 May 2025 - 08:03 AM

Mi imamo kape in uv majcke, pa Rilastil kremo,ki je primerna tudi za obraz. Po sili razmer sem eno Garnier kupila zdaj,ki je tudi ok,ampak se je porabi ful več kot Rilastilove.
  • 0

#665 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86375 posts

Posted 05 May 2025 - 08:18 AM

Do mojega lasisca sonce sploh ne pride. 😂 Sem pa razmisljala, kaksno pokrivalo bi si kupila, da bi imela kam lase dat in nimam ideje, razen kape s siltom pa cop ven, kar mi ni. Vedno hitreje me na soncu zaboli glava.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#666 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 05 May 2025 - 08:19 AM

Ma jaz nisem nek ljubitelj kap. 🫣
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#667 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 05 May 2025 - 08:20 AM

Ja jaz tudi ne, pa še majhno glavo imam, pa mastne lase. Pa mela bi slamnik ampak kam bi to pospravila??
  • 0

#668 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 05 May 2025 - 08:25 AM

Jaz bom isto kot prejšnja leta, LRP in Eucerin. Za telo bom Eucerin Dry touch kremo za odrasle in Kids, pa sigurno en Eucerin Dry touch sprej, ki mi je super za na pot, za vsak dan. Mogoče tudi LRP dermo pediatrics sprej. Za ustnice pa Rilastil stik. Aja pa za reaplikacijo, ko imam mejkap, imam LRP matirajoč sprej.

Tudi mene opeče po prečki. Tudi jaz nisem ljubitelj kap in klobukov, ampak poleti, če sem dlje zunaj, si dam gor kapo s šiltom, ali pa klobuk. Enkrat sem kupila v H&M enega, ki izgleda kot slamnik, ampak je iz blaga, in se ga lahko zvije in pospravi v torbo, mi je praktično. Plavat tudi grem s kapo ali pa si un buff dam gor. Se mi včasih fant smeje, ampak me ne briga.

• 0

#669 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32505 posts

Posted 05 May 2025 - 08:26 AM

Jina, slamnik ali manjši klobuk, sicer pa kapa s šiltom ja in zadaj čop ven, tako imam jaz največkrat. 

• 0

#670 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86375 posts

Posted 05 May 2025 - 08:28 AM

Ma jaz imam lase do pasu pa ful goste. Spenjal si jih visoko, za v vodo itd.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#671 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 05 May 2025 - 10:14 PM

Kapa, slamnik tudi jaz, redko sicer, ker se držim v zaprtih prostorih v ekstremnih vremenskih razmerah. : )) Če je pa kriza in moram biti kje zunaj, se pa znam zaviti v karkoli mi pride pod roke, samo da ne žge sonce name. Običajno v kakšno vetrovko s kapuco. Izgledam kot Kenny iz South Parka.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#672 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12012 posts

Posted 06 May 2025 - 06:25 AM

Jaz tudi nosim slamnik, če že moram biti na soncu. Sicer ne maram pokrival, ampak se s tem izognem migreni, ko mi buta sonce v čelo, to kar znorim.

Kar se tiče krem, pa vzamem kar kakšno, samo da je 50 faktor.

• 0

#673 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29870 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 June 2025 - 08:40 AM

Jaz tudi vedno vzamem 50 faktor, imam Hawaiian Tropic in Bilboa. 

Mi je pa zanimivo, kako folk še kar govori, da potem, ko si rjav (ponavadi od opečene kože, ker se itak ne mažejo), se pa ni treba nič mazat.  Jaz sem samo takole:  :mad2: 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#674 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 10 June 2025 - 09:12 AM

Ma ja, eni imajo res še vedno ta stara prepričanja, niso ozaveščeni ali pa ne verjamejo. Fant mi je pred kratkim poslal video nekega Američana, ki razlaga, da sonce ne povzroča melanoma, ker če bi ga, bi bilo logično, da bi se pojavil na obrazu, ki je vlnajvec na soncu, ampak se ponavadi pojavi drugje na telesu. On zame misli, da itak pretiravam. Jaz bi pomoje težko pustila npr. da bi šla I. s kom na morje brez mene, ker ne bi zaupala, da jo bo kdo tako mazal kot jaz.:D
  • 0

#675 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17407 posts

Posted 10 June 2025 - 12:27 PM

No, moja mama je imela m.m. direkt na obrazu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#676 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19317 posts

Posted 10 June 2025 - 01:27 PM

Pa kako se stara koža, izpostavljena soncu in tista, ki se ne... že to je velik razlog. 

• 0

#677 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3366 posts

Posted 12 June 2025 - 05:33 PM

Jaz sem zopet vzela od Lidla, ker je dobro ocenjena, lani mi otrok niti malo ni nikoli sonce opeklo.
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#678 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 23 June 2025 - 09:55 PM

Eucerin Dry touch kremo za odrasle in Kids, pa sigurno en Eucerin Dry touch sprej, ki mi je super za na pot, za vsak dan.

Marmelada, pušča katera izmed teh madeže na oblačilih? Danes sem M. za na kopališče namazala z LRP Anthelios in je prišel s čisto rumeno majico nazaj. Bzvz.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#679 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 24 June 2025 - 04:19 AM

Vse puščajo madeže, zadnjič sem gledala, da edino neke avstralske naredijo kot nek film, sicer pa tud decu težim naj ne oblaci belih majic za na kopališče.
  • 0

#680 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 June 2025 - 06:55 AM

Planet, ne jih oprat s praškom/gelom za perilo, ampak nujno za en dan namoči v mešanico vode in detergenta za posodo, operi z detergentom in poglej, če je šlo ven, šele nato peri s praškom (ta v tekstil zafiksira kemične uv filtre).
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users