SOVRAŽIM svoje fukjene sosede v MB, ker so stari zateženci brez lastnega življenja, postrelila bi jih lahko. Blok skor samih starih ljudi, ki nimajo pod milim bogom nič za delat in potem cele dneve dežurajo na balkonu, tud zdej, ko kakšne dni lije kot iz škafa in je mrzlo. Zadnjič se spet pripeljeva s sošolko pred moj blok in ona ful lepo parkira, čisto na svoj plac. Pa se oglasi nek stari kurac z balkona, češ da bi lahko parkirala še ene 5 centimetrov naprej, da bi bil začetek avta čisto ob steni bloka. Mu reče sošolka prijazno, da se ji pač ne zdi potrebno, da se avto dobesedno stakne s steno, ker je zadaj še 3 metre prostora in lahko gre mimo tudi kamion. On pa ne odneha, pa reče
no daj, pa vseeno daj pikico naprej, kar prestavi, no punca in vse to se je drl iz menda četrtega štuka in to na osebo, ki jo vidi prvič v življenju in ji nima kaj govorit punca, ker ni stara 5 let in nista skupaj krave pasla. Na koncu ona popusti, ker se ji ni dalo prepirat in res zapelje avto še tistih 5 centimetrov naprej, da se je dobesedno dotikal stene. Tip pa potem ne bu, ne mu, ne hvala al karkol, samo notr v stanovanje in zaloputne vrata za sabo. JE TO NORMALNO?!?!
Nadalje sploh ne dovolijo, da se pozimi zrači stanovanje oz. sploh ne bi smeli odpirat oken, ker kao uhaja toplota. OK, to je vse lepo in prav, ampak za 10 minut na dan pa moraš prezračit, da pride frišn luft v stanovanje, to je menda vsaki normalni osebi jasno. In ker imajo očitno svojo obveščevalno agencijo, točno vejo, kolk kdo okna odpira in potem je ob vhodu v blok listek z obvestilom, da naj se sploh ne odpira več oken. In kako se podpišejo? Podpisali so se kot
stanovalci, ki upoštevajo pravila. Buahahahaha, sick old fucks.
Aja, pa ker včasih pride Dragica k men na obisk, so mojemu stanodajalcu zatežili, da sumijo, da v mojem stanovanju živita dve punci in ne ena, zato zahtevajo, da se prijavi še eno osebo (ker se posledično tudi več plačuje). Pa je treba povedat, da pride Dragica k men kvečjemu enkrat na 14 dni in nikdar ne ostane več, kot nekaj urc. Je povedal potem moj stanodajalec, da jim je jasno dal vedet, da to ni res in da imam tudi samo eno postlo v stanovanju, pa so baje še vedno skeptični.

Ko je prišel fant parkrat samo po mene, da bi me peljal domov, ga je nek tip na hodniku sumničavo vprašal
a vi tud zdej tle žvite? Da ne omenjam kako zavijajo z očmi in so ogorčeni, če fant parkira pred blokom. Torej po njihovi logiki jaz (verjetno zato, ker sem zgolj neka nepomembna študentka) sploh ne smem imet obiskov.
Poleg tega skos šimfajo eden druzga, jih čujem na hodniku, ko skos neki šušljajo in eden drugega po zobeh vlačijo, ko greš mimo, pa takoj utihnejo in se delajo, ko da nedolžno opazujejo prelepo barvo na stropu.

Res, they' re as low as it goes, pa na žalost je taka slovenska mentaliteta. Čim več vlačenja po zobeh, vtikovanja v tuje zadeve, teženja in nadlegovanja, vsesplošnega zdraharstva in še česa. Vse to samo zato, ker se očitno potem sami počutijo pomembne in poveličane. Meni gre na kozlanje ob takih ljudeh.