Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6761 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29864 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 October 2008 - 11:19 AM

včeraj sem se prijavila na nek zaposlitveni oglas. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6762 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 23 October 2008 - 11:33 AM

Ne da se mi it v službo. Danes bi raje cel dan prespala in nič drugega. blush3.gif
  • 0

#6763 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 23 October 2008 - 04:18 PM

Kašljam, grlo me boli, na jeziku se mi je naredil izpuščaj, ki blazno peče... ni fajn.
  • 0

#6764 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 October 2008 - 04:31 PM

Tečno mi je, ker nisem šla ta teden v MB. Me doma niso pustili, ker sem bla res boga, ampak srčno upam, da imam zdej za eno leto dovolj bolovanja (kakšen manjši prehlad si še dovolim). Tečno mi je cel teden poležavat doma, medtem ko drugi hodijo na fax, ga žurajo in uživajo študentsko življenje. Ta teden je bil verjetno najmanj produktiven v mojem celotnem življenju ... spim, jem, berem, visim na forumu, spim, jem, berem, visim na forumu ... počutim se skrajno bedno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#6765 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29864 posts

Posted 23 October 2008 - 04:50 PM

jaz sem tudi povsem iz ritma padla in sem trmoglavila danes, naj mi zaključi bolniško, pa ni hotla. no, sej, glede na pogostost viroz pri meni, je bolje, da zdrava še kak dan odležim, samo mi je že smotano.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#6766 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 October 2008 - 05:58 PM

QUOTE(DiLeMa @ 23. 10. 2008 - 17:31) View Post

spim, jem, berem, visim na forumu, spim, jem, berem, visim na forumu ...

Dude,to je moj vsakdanjik biggrin.gif Občasno veselje mi dajeta še pospravljanje in učenje,sicer je pa to vse kar počnem vsak dan. No še kak film kdaj pa tko.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6767 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 October 2008 - 06:03 PM

Jaz bi pomrla od dolgočasja. Popizdim če dlje časa nič ne delam.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6768 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 October 2008 - 06:06 PM

Ja pa sj sally ti ful študiraš pa pridna si, sj skoz hodš tud vn na predavanja a ni res?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6769 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4250 posts

Posted 23 October 2008 - 06:35 PM

Zdaj, ko sem absolventka in ne hodim na predavanja sem čisto ven iz ritma padla. Sploh se mi ne da učit več za te 3 zadnje izpite...Že vidim, da bom zabluzla na veliko. Plus nič več ne pazim nase, niti glede hrane, še manj pa glede gibanja. Samo hodim še v službo, ki mi posrka vso energijo, tako da popoldan samo čepim pred TV-jem in čakam kdaj grem spat. Katastrofa verymad.gif
  • 0

#6770 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29864 posts

Posted 23 October 2008 - 07:11 PM

minimalno sem se ozoprnila, pa sploh ne vem zakaj. preveč časa in samote mi očitno škoduje, haha. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 23 October 2008 - 07:22 PM

Danes sem se namenila v knjigarno, da bi v miru malo prebrala, pa je bila predstavitev knjige in se je trlo ljudi, točili so šampanjec in jedli suši ... Jao, pa glih danes, no! Sem bila prav huda, ker so me iz ene druge knjigarne, ki se zapre ob 19:30 spodili z ugašanjem luči ... ermm.gif
  • 0

#6772 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15244 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 October 2008 - 08:09 PM

^včeraj sem iskala eno knjigo v knjigarni in je nimajo. sem ful razočarana. kje na netu bi si lahko potegnila knjige dol? (:

Pobu že ful časa nisem odpisala mejla. Sem ga ravnokar odpislala. Res sem izbrala lepo barvo pisave. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6773 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 23 October 2008 - 08:18 PM

kaj iščeš, cvetka?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#6774 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15244 posts

Posted 23 October 2008 - 08:23 PM

Te tri v bistvu. oops.gif

Paul Arden, Whatever You Think, Think The Opposite.
Paul Arden, God Explained in a Taxi Ride.
Stephanie Meyer, Twilight.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6775 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 October 2008 - 08:47 PM

Jaz mam od Meyer celi komplet, no, razen zadnje. Preko Amazona si naroči. happy.gif

Kaj naj se izpovem?

da mi gre malo na živce, ker mi je fant pokvaril načrt za jutri. Oziroma njegov brat (v nadaljevanju bizgec), ker si kr neki zmišljuje. rolleyes.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6776 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 23 October 2008 - 08:48 PM

twilighta nisi našla? sm skoraj prepričana da je v Konzorciju
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#6777 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 October 2008 - 08:49 PM

Edit: Twilight je v konzorciju na vrhu tam na koncu, kjer je veliko veliko ang knjig.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6778 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 23 October 2008 - 08:57 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 10. 2008 - 19:40) View Post

Morda ne bi bilo slabo nositi v torbici kakšnega nevarnega predmeta - npr. izvijača, kot ga nosi skos ona ta blont iz MakeUp2. sleep.gif

Jst vedno nosim s samo en mali izvijač, pa še švicarski nož in železno vilico (za praktične namene in obrambo, če bo kdaj potrebno). Kkšn sprejček tud ni slaba ideja, hmmmm

Brat je dubu nov comp z 22' monitorjem. Taaaaaak se mi zdi ogromen, prejšnji je bil čist mali. Se bomo navadli.

Moram se učit, pa se mi ne da. Raje fantaziram o seksi sošolcu. Danes sem se pred predavanji skoraj zaletela v vrata, ker sem se malo preveč razgledovala, kje v predavalnici sedi. Moram gledat kje hodim, jebote. Ni čudno, da sem že vsa pohabljena.

• 0

#6779 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15244 posts

Posted 23 October 2008 - 09:08 PM

Tvajlajta nisem našla (sem pa iskala samo po policah, kjer imajo Eclipse in Breaking Dawn), počekirala je po računalniku, pa šla v sobo kjer imajo ekstra knjige, pa mi ni prinesla.
Jst imam vse razen prvega, zadnjega zdejle berem, ou pležr happy.gif . Naročala pa preko neta, razen če bo nujno potrebno, ne bi.

• 0

#6780 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 23 October 2008 - 09:20 PM

Paul Arden, God Explained in a Taxi Ride. - vale novak v btcju.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users