Posted Yesterday, 09:36 AM
Posted Yesterday, 11:00 AM
Jp, njega sem prepoznala v opisu. Nisem pa vedela, da spi, kjer ne bi smel.
Giorgia 💪🏻
Posted Yesterday, 11:36 AM
Posted Yesterday, 02:02 PM
https://www.instagra...WpjM243bzkzdQ==
Stvari se premikajo
Na naši šoli pa spet nova generacija čebelark ... ![]()
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Yesterday, 02:10 PM
Posted Yesterday, 02:26 PM
jaz imam zelo dvojno mnenje o tem. Po eni strani se bi mi absolutno prav zdelo, da se prepovejo vse te fore pokrivanja. Če si tukaj, se prilagodi, al pa se vrni nazaj. Tudi glede učenja jezika se zelo strinjam. Pridejo starši na govorilne in ne znajo 5 besed.
Po drugi se pa resno bojim, da pri teh norih očetih bodo te punce ostale popolnoma brez izobrazbe in bodo samo še bolj podrejene očetu/možu ... ,mogoče imajo z izobrazbo vsaj malo možnosti za življenje.
Pod črto bodo s takimi pravili kaznovane zgolj in samo te deklice/ženske....
In na drugi strani je potem to rezultat na "naši strani", ko se pa tudi vprašaš, kdo je tu nor: Mladi od 15. do 29. leta so najbolj religiozna skupina v Sloveniji, prevladujejo fantje - RTV SLO
Resno ... spet se bomo začel preštevat, katera punca je devica na dan poroke .... čist mi je zavrelo, ko sem to prebrala.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted Yesterday, 02:52 PM
Fiona, pomoje “zavite punce”, kot čebelarji v zaščitno opremo.
Posted Yesterday, 04:19 PM
Ja, to sem mislila.
Ne samo, da ni črno-belo, problem je veliko globlji od tega, kar imajo na sebi, res je.
O. je imel lani eno sošolko muslimanko, s katero se starši nič niso ukvarjali za šolo, zna sicer slovensko (za starše pa vprašanje) in je ponavljala. Ne vem, kam to pelje ... Tu okrog jih je polno in množijo se kot zajci, skoraj ni ženske, ki ne bi imela poleg parih otrok še enega v vozičku, to je njihovo edino poslanstvo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Yesterday, 05:28 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted Yesterday, 06:07 PM
Potem ni vec tega un ma te cevlje, jaz bi tudi take, ni vec ledvica in popki ven, ni vec hotk namest kratkih hlac....
Kupijo se tiste 2 uniformi in par srajc ter stumfov pa reseno.
Posted Yesterday, 07:16 PM
Tudi meni se uniforme ne zdijo slaba rešitev.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users