Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6761 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 05 July 2012 - 05:26 PM

To sem v zadnjem času videla že vsaj 3x. Ne sicer od svojih prijateljev, ampak pri prijateljih prijateljev (danes mi je brat pokazal eno tako objavo, je bil vidno šokiran, ko sem mu rekla, da je to polulano :D). Očitno je to ful moderno. Pa seveda napis: Noseča sva. A dej :hooray:

Meni so zadnjič v Ljubljani dali Pismo ljubezni. Pisalo je, da so zelo zaskrbljeni za mojo grešno dušo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6762 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 July 2012 - 05:41 PM

Ja meni tudi. Takoj sem ga vrgla v koš.
  • 0
Viens, reste ici!

#6763 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30024 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 July 2012 - 09:45 AM

nalepke. povsod. na jabolkih, npr. - wtf?!
danes sem kupila novo posodico za vodo za mačka in valda ma na notranji strani na dnu posodice ogromno okroglo nalepko, ki ne služi ničemur drugemu kot reklami. :roll: in zdej to nalepko namakam, da se jo bo dalo odstranit, da bo posodica sploh uporabna.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6764 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 06 July 2012 - 09:51 AM

:-O Kakšne "prijatle" imate to??

Meni pa gre na živce, da so me včeraj na našem faksu že drugič (!) ustavili pripadniki iz neke Jezusove skupnosti in me spraševali, kakšen je moj odnos do vere. Sicer je bila ena prijazna Američanka, ampak ne vidim smisla v tem prepričevanju ljudi, čeprav mi je trdila, da samo širijo dober glas o tem, kako jim vera pomaga in nimajo namena spreobračat. Par smešnih razlag mi je povedala o življenju, ampak sem ostala spoštljiva.

Nekaj podobnega se je zgodilo na Rakeku včeraj. Skupina Harekiršna-vcev se je šetala in promovirala svoja prepričanja po celem kraju. Da ne omenjam, da so konja privezali na košarkarski koš, ker je zraven ponesreči malo travice, da se je bošček lahko najedel. Svašta :confused:
  • 0

#6765 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 July 2012 - 09:57 AM

Kaj pa so mu s tem hudega naredili?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6766 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 06 July 2012 - 10:15 AM

Nič, nič. Bošček sem ga poimenovala zato, ker je cel dopoldan sameval tam.
  • 0

• Guests

Posted 06 July 2012 - 12:58 PM

K men so enkrat pršl Jehovci. Pa sm jim šnopc postregla, pa razložila svoje poglede na vero pa te stvari. Potem jih pa ni bilo nikoli več na obisk. (ne vem, zakaj....menim, da sem bila zelo prijazna)

Meni grejo pa objave ene znanke, ki ima najmanj 30 let, na živce. Če bi vam nalepla tule in ne bi povedala let, bi bile stoposto, da je to spisala kakšna najstnica. Objave v stilu, kako folk šimfa čez njo, pa da se ji jebe blabla. Če bi se ti jebalo, potem se ne bi niti tolko ubadala s tem, da bi spisala vse to....ali pač?
  • 0

#6768 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18583 posts

Posted 06 July 2012 - 01:24 PM

K men so enkrat pršl Jehovci. Pa sm jim šnopc postregla, pa razložila svoje poglede na vero pa te stvari. Potem jih pa ni bilo nikoli več na obisk. (ne vem, zakaj....menim, da sem bila zelo prijazna)

Če bi jim namesto s šnopsom postregla s sadnim sokom, bi se verjetno še kdaj vrnili. :lol:
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#6769 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28140 posts

Posted 06 July 2012 - 02:28 PM

K men so enkrat pršl Jehovci. Pa sm jim šnopc postregla

Potem jih pa ni bilo nikoli več na obisk. (ne vem, zakaj....menim, da sem bila zelo prijazna)

:lol: :thumbup:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 06 July 2012 - 03:30 PM

Sam so spili, Errol :) Zunaj je lilo, pa so bli mokri...in mi je na misel prišlo, da jih bo žganje ogrelo, hehehe.
  • 0

#6771 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 July 2012 - 05:28 PM

Meni pa gre na živce da pridem v restavracijo, se usedem, sedim, in moram žicat natakarja, da pobriše mizo. :AJEBEŠ:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6772 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 06 July 2012 - 05:52 PM

Meni pa, da si v trgovini najdem 3 lepe majce, ko grem probat mi pa 36 številke visijo čez pas kot da bi bile številka 42. V sredo sem skoraj znorela na ta račun. Potem sem šla pa še v S. Oliver probat ene platnene hlače in so mi še 34ka visele čez rit. A je folk res tako debel, da je treba delat take cifre, al kaj? Še malo, pa bom očitno kupovala na otroškem oddelku :/
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#6773 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 06 July 2012 - 07:01 PM

Tell me about it.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6774 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 06 July 2012 - 07:44 PM

Ja res no, pa nisem niti približek podhranjenosti (mam 170 cm pa 54 kg), potem imam pa vse majice skorajda premajhne v ramah, da mi vsaj približno pridejo oprijete do pasu, ker mi gre pač na živce, da zgledam kot vreča krompirja.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#6775 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27622 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 July 2012 - 12:06 AM

Ljudje, ki ne uporabljajo rokavic ob izbiranju sada in zelenjave. Mislim, da v Interšparu na Viču v dveh letih nisem videla še nikogar, ki bi uporabljal rokavice. POPIZD.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6776 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46190 posts

Posted 07 July 2012 - 09:18 AM

Jaz jih ne. :oops: Ampak razen če s sadjem/zelenjavo res ni kaj hudo narobe (beri je gnilo oz. na robu gnitja), to kar primem v roko tudi kupim.

Dodajam, da mi gre blazno na živce ignorantski odnos trgovcev. Če zgledam mlajša kot sem v resnici, to še ne pomeni, da se lahko medtem ko te sprašujem za določene informacije, ukvarjaš z drugo stranko ali še huje, klepetaš s soprodajalcem. Argh.
  • 0

#6777 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 July 2012 - 06:45 PM

Jaz jih tudi ne. Ampak treba opozoriti, da imam takorekoč sterilne roke zaradi pretirane/obsesivne uporabe razkužila. XD Kvečjemu sadje in zelenjavo malo 'umijem', ha ha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6778 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27622 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 July 2012 - 07:07 PM

Ok, če nekaj takneš in potem to tudi vzameš, ampak ko vidim tiste starce in kvazi gospe, ki glumijo finoče, da premetavajo tisto sadje, si takoj predstavljam, da so roke ful umazane (dvomim, da ima vsa Slovenija obsesijo neprestanega umivanja in razkuževanja rok). Meni gre to nenormalno na živce, potem to doma umivamin drgnem pol ure. Naslednjič bom natrgala rokavice in jih delila okoli.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6779 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 July 2012 - 07:08 PM

Jaz tud ne uporabljam rokavic. :lol:
  • 0