Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6741 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26086 posts

Posted 04 July 2012 - 10:53 PM

Te teorije so meni malo iz trte zvite :D Pač kakor se navadiš v otroštvu, big whoop (čeprav znajo biti kakšni starši blazno sitni s tem, katera roka je 'prava' in je cel halo okrog tega) ;). Jaz sem tudi desničarka, pa bi težko rekla, da sem 'prilagojena večini' v svojih pogledih (oz. konsistentnosti/ravnanju) svetu okrog sebe ;).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

• Guests

Posted 04 July 2012 - 10:58 PM

Sej, če smo desničarke, še ne pomeni, da smo "prilagojene". Ker med njimo je pač tudi dovolj procentov desničarjev. Me smo zihar med njimi, brez skrbi :lol:

Drugače se pa strinjam, Anouk. Teorija samo, pač. Tako kot ogromno teorij....najbrž res samo iz trte zvita. :)
  • 0

#6743 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26086 posts

Posted 05 July 2012 - 07:46 AM

Ja saj, po tem kar se zadnje čase dogaja, me ne bi presenetilo, če bi prišla na plan kakšna teorija v stilu 'če je vaša leva košarica modrčka bolj napolnjena kot desna, potem ..., v nasprotnem primeru pa ...' :D
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

• Guests

Posted 05 July 2012 - 10:11 AM

Heheheh. Sam neki sem pa resno opazila. Igralci (v filmih, serijah) so po večili levičarji. Je še katera opazila to? Če se kateri, ki veliko gleda filme pa to, da, naj mal oko vrže na ta "fenomen". Me zanima, če bo opazila isto kot jaz. Ali si samo domišljam. (opazim pač samo, ko kaj pišejo....ne gledam ravno, katero roko uporabljajo za jest itd. samo za pisanje).
  • 0

#6745 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27622 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 July 2012 - 10:15 AM

JAAAAAA, jaz sem tudi to opazila, hahaha, vedno to pogledam, ko vidim, da nekaj pišejo, haha, sem mislila, da sem samo jaz tako prizadeta, da to opazujem. :butl:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6746 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26212 posts

Posted 05 July 2012 - 10:54 AM

pač smo sposobni ljudje -_-
  • 0

• Guests

Posted 05 July 2012 - 10:54 AM

Hahahaha, ja js sm pa za sebe mislila, da sem zmešana. Neki časa sem celo mislila, da je v USA več levičarjev. :butl: Iskreno....sm se prou obotavljala včeraj napisat svoja opažanja glede tega, LOL.
  • 0

• Guests

Posted 05 July 2012 - 10:56 AM

pač smo sposobni ljudje -_-

Levičarka? Zgleda, da je med umetniki veliko levičarjev... :hmm:
  • 0

#6749 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26212 posts

Posted 05 July 2012 - 10:56 AM

Pač nehali so nas spreobračat in to je to... Mojega brata so še (no...pri 6 se je itak sam odločil, da bo z desno vse delal), mene pa ne več. Stara mama nečaku še vedno rine žlico desno roko, ko pri njej jemo :down:
  • 0

#6750 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30023 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 July 2012 - 10:57 AM

men je to, da je tip levičar, full seksi. :oops: in zmeri vsem levičarjem buljim pod prste, ko kaj pišejo, ker pri sebi gledam z drugačnega zornega kota in mi je pač običajno, pri drugih mi je pa full lepo. moj foter je obojeročni pa sem mu zmeraj težila, naj piše/riše z levo. -_-
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 05 July 2012 - 10:59 AM

Fanta so tudi poskušali. Ko je bil mali. Pa še muslimani so (takrat je bil še v BIH) in oni imajo res predsodke. Ta leva roka je grda, ja.
Ni prav spreobračat, res ne.
Špela, pri mojem fantu je tudi mal čudno. Piše z levo. Drugače pa z desno dela ogromno stvari. Pa tudi desno roko ima močnejšo. Sam js vseeno kr rečem, da je levičar....zaradi pisanja.
  • 0

#6752 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26212 posts

Posted 05 July 2012 - 11:07 AM

Levičarka? Zgleda, da je med umetniki veliko levičarjev... :hmm:

ja to pa itak...pri levičarjih je desna stran možgan dominantna, ravno ta pa je tista "umetniška".
  • 0

#6753 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 05 July 2012 - 11:08 AM

Jaz pišem lahko z obema, rišem pa samo z desno, jem tudi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 05 July 2012 - 11:13 AM

Jst bi sicer spravla skupi skorpucalo napisano z levico. Kaj več pa ne. Sem čista desničarka. In se mi to tudi pozna. Ker npr. vizualizacije sploh nimam nobene. Ne zapomnem si obrazov, ne vidim razlik med obrazi.Nisem ustvarjalna... Najbrž bi se enkratno obnesla kot priča, ko bi bilo treba opisat osumljenca. :thumbup: :unsure:

ja to pa itak...pri levičarjih je desna stran možgan dominantna, ravno ta pa je tista "umetniška".

Potem lahko s tem pojasnimo velik odstotek levičarjev v filmih....najbrž :)
  • 0

#6755 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28139 posts

Posted 05 July 2012 - 12:59 PM

Moja mami je tudi obojerocna, sicer levicarka, ampak so jo v otrostvu silili pisati z desno. :/ Jaz sicer pisem z desno, marsikaj pa delam samo z levo.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6756 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 05 July 2012 - 04:09 PM

Objavljanje pozitivnih testov nosečnosti na FBju.

Marija, pomagaj...

:ninja:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6757 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 05 July 2012 - 04:19 PM

Ja kaj še. Komu sploh pride na misel to, fak.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6758 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 July 2012 - 04:23 PM

Kot že večkrat omenjeno - čakam na nazorno sliko vulve od ponosne mamice in lezenja otroka ven.
Enkrat se bo to sigurno zgodilo, menda kmalu. Nazorni prikazi rezanja popkovin in še česa sem že videla.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6759 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23528 posts

Posted 05 July 2012 - 04:32 PM

Heheheh. Sam neki sem pa resno opazila. Igralci (v filmih, serijah) so po večili levičarji. Je še katera opazila to? Če se kateri, ki veliko gleda filme pa to, da, naj mal oko vrže na ta "fenomen". Me zanima, če bo opazila isto kot jaz. Ali si samo domišljam. (opazim pač samo, ko kaj pišejo....ne gledam ravno, katero roko uporabljajo za jest itd. samo za pisanje).

Tudi jaz to opažam. :)

Meni gre pa npr. ful na živce to, da starši objavljajo slike svojih otrok in spodaj napišejo komentarje, kot da bi otrok to napisal: Jaz z mamico in očijem, danes sem star 6 mesecev, prvič se peljem s svojim novim triciklom, wiiii, kako je zabavno...... Tudi v domačih albumih mi grejo taki komentarji na jetra.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6760 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6810 posts

Posted 05 July 2012 - 05:03 PM

Objavljanje pozitivnih testov nosečnosti na FBju.

Marija, pomagaj...

:ninja:

:-O Kakšne "prijatle" imate to??

Meni pa gre na živce, da so me včeraj na našem faksu že drugič (!) ustavili pripadniki iz neke Jezusove skupnosti in me spraševali, kakšen je moj odnos do vere. Sicer je bila ena prijazna Američanka, ampak ne vidim smisla v tem prepričevanju ljudi, čeprav mi je trdila, da samo širijo dober glas o tem, kako jim vera pomaga in nimajo namena spreobračat. Par smešnih razlag mi je povedala o življenju, ampak sem ostala spoštljiva.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users