Včeraj zvečer še 1,5h plesnih in 40min s kolesom do tja in nazaj.
Če katero zanima, marca razpisujejo nov tečaj za začetnike, lindy hop oziroma swing, studio Dansa.
Posted 16 February 2022 - 08:48 AM
Včeraj zvečer še 1,5h plesnih in 40min s kolesom do tja in nazaj.
Če katero zanima, marca razpisujejo nov tečaj za začetnike, lindy hop oziroma swing, studio Dansa.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 March 2022 - 11:56 AM
Posted 26 March 2022 - 04:59 PM
Olivija, to je moja zelja enkrat ... Upam, da mi uspe, ko bosta otroka malo samostojnejsa. Kar bo cez par let, ampak racunam, da je luc na koncu tunela.
Prvih 25 km letos oz ura in pol kolesa.
Noro brez kondicije sem, kljub temu, da na dan naredim cca 7km. Kaj bi sele bilo, ce ne bi
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 March 2022 - 07:07 PM
Ej, super je, tudi družba je taka, posebna, fajna, pa Dansa je meni res fajn - tako prostor (v starih halah na Vilharjevi, ni nič sterilno, fensi) kot tudi inštruktorji.
Bila sem na motorju na vožnji do Logatca danes, inštrukcije. To je za dušo. Roke me bolijo, ker sem še zakrčena. Ampak se premika(m), dobesedno
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 30 March 2022 - 06:30 PM
Posted 30 March 2022 - 07:17 PM
Sprehod po golovcu,
včeraj in predvčerajšnjim pa vsak dan cca 15km po mestu s kolesom
Posted 03 April 2022 - 08:06 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 April 2022 - 08:23 PM
Posted 05 April 2022 - 08:46 AM
Posted 05 April 2022 - 11:26 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 April 2022 - 01:19 PM
Posted 05 April 2022 - 01:25 PM
Posted 09 April 2022 - 08:19 PM
Posted 10 April 2022 - 07:49 AM
Posted 10 April 2022 - 11:27 AM
Posted 10 April 2022 - 11:33 AM
Posted 10 April 2022 - 11:39 AM
Posted 10 April 2022 - 04:16 PM
Posted 11 April 2022 - 01:55 PM
Posted 11 April 2022 - 01:59 PM
Kaj je mišljeno s tem, prehojena pot od doma v službo in nazaj?
0 members, 2 guests, 0 anonymous users