Spovednica
Posted 21 October 2008 - 08:26 PM
Posted 21 October 2008 - 08:51 PM
Ko sem šla skozi podhod je mimo mene prišel en moški, ki je hodil čisto normalno, z eno roko v žepu, z drugo pa si ga je drkal.
Tega sm jaz že večkrat videla. Ponavadi stoji tam pri vhodu v Citiy-a. Sicko.
[Napoleon]
Posted 21 October 2008 - 09:28 PM
Posted 21 October 2008 - 09:29 PM
Zadnja leta pa ne več (no, sej hvalabogu).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 October 2008 - 09:30 PM
Pa ena sošolka je sedela na busu, pa je mela ful čudn feeling, da se neki za njo premika, pa je pogledala nazaj, in vidla enga, k jo je gledu v joške in si ga drkal.
Posted 21 October 2008 - 09:32 PM
vuelvo a vos,
Posted 21 October 2008 - 10:53 PM
Enkrat je v okolici moje bivše oš en tip laufal za mano in sošolko in si ga drkal, ko sem sem sprehajala tam pri drugi si ga je en drkal pri drevesu, enkrat sma šle s prijatlco zvečer iz kina, si ga je en drkal pri koloseju, enkrat sem šla v modno hišo, si ga je en drkal v tistem malem podhodčiču/pred izložbo, enkrat smo ble v parku s kolegicami in je en stal 20m od nas in si ga drkal, ... uf, naj še naštevam ?
Aja pa če smo že pri psihopatih v MB.. če se boste kaj sprehajale po MB, nikar ne zavijte v Betnavski gozd, ker se tam gibljejo izredno čudni ljudje in ogromno punc je blo tam posiljenih.
Posted 21 October 2008 - 11:15 PM
Enkrat me je pa en ata, star približno 70 let moril z vprašanji, če bi mu jo dala za polizat. Dobesedno to mi je prbil, pa še dodal zravn, da seksat ne more več, da to bi pa ful rad in da mi plača, kolikor želim. Ogabno!!!
Pa še par je takih, beda čist
Posted 21 October 2008 - 11:36 PM
pa še ful grdega luleka je imel.
Enkrat me je pa en ata, star približno 70 let moril z vprašanji, če bi mu jo dala za polizat.
Mislim, totalno nesprejemljivo in grozno, ampak obenem pa sem se zdaj ornk narežala, si tak smešno napisala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 October 2008 - 11:46 PM
Samo ok, meni se je recimo to zgodilo, po eni strani še sreča, nič hudega, sicer bedno, ampak ok.
L. je zadnjič prišla domov dobesedno v šoku, ker jo je en kreten, ki ga je uštopala udaril tako, da ji je prebil ustnico.
Joj, upam da kmalu nardim ta fuking izpit, da se konča ta štoparija, prov res!
Posted 22 October 2008 - 02:18 AM
K sm se obrnla in to vidla sm sam rekla ja fak model bolan si, pol se je pa zadrl za mano '' boš ti že vidla''
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 October 2008 - 05:27 AM
Posted 22 October 2008 - 03:13 PM
Posted 22 October 2008 - 03:34 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 October 2008 - 06:31 PM
vuelvo a vos,
Posted 22 October 2008 - 06:38 PM
Mene je že včasih strah zvečer iti od faksa do doma, ko imamo predavanja tako dolgo, da je že tema. In včasih kar rahlo panična ratam, ko kdo za mano hodi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 October 2008 - 06:39 PM
vuelvo a vos,
Posted 22 October 2008 - 06:40 PM
Morda ne bi bilo slabo nositi v torbici kakšnega nevarnega predmeta - npr. izvijača, kot ga nosi skos ona ta blont iz MakeUp2.
Posted 22 October 2008 - 06:44 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users