Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6721 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 October 2008 - 08:24 PM

Bi ga pa še s palco po kurčiču frcnila. Takrat bi mu verjetno blo kaj bolj jasno biggrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6722 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46316 posts

Posted 21 October 2008 - 08:26 PM

Ko je moja babica bila mlada je enega, ki si ga je pred njo drkal z marelo začela tepst.
  • 0

#6723 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17347 posts

Posted 21 October 2008 - 08:51 PM

QUOTE(Ana @ 21. 10. 2008 - 19:47) View Post

Ko sem šla skozi podhod je mimo mene prišel en moški, ki je hodil čisto normalno, z eno roko v žepu, z drugo pa si ga je drkal. ohmy.gif

Tega sm jaz že večkrat videla. Ponavadi stoji tam pri vhodu v Citiy-a. Sicko.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#6724 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20042 posts

Posted 21 October 2008 - 09:28 PM

Pismo; se to čist resno dogaja?! huh.gif huh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6725 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 October 2008 - 09:29 PM

Tega je ful. En cajt sem same take bolane desce srečavala. Pa to v parkih, okoli železniške, ful jih je resno.

Zadnja leta pa ne več (no, sej hvalabogu).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6726 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 21 October 2008 - 09:30 PM

Js sm sedela na avtobusu, pa sm slučajno pogledala dol v avtomobil, pa si ga je en model tud tam v avtu privoščil. Takrat sm bla čist fertik! Sam če pomislm, je vseen boljš če je v avtu, kot pa zraven mene blink.gif
Pa ena sošolka je sedela na busu, pa je mela ful čudn feeling, da se neki za njo premika, pa je pogledala nazaj, in vidla enga, k jo je gledu v joške in si ga drkal. ohmy.gif

• 0

#6727 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 October 2008 - 09:32 PM

Men je kolegica rekla, da se je enkrat en starejši (tko okol 50) mim nje pelju nag na biciklu biggrin.gif . Pa to v LJ, lepo prosim. thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6728 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 October 2008 - 10:53 PM

Uf, jaz mam z drkači že milijon izkušenj.. ampak me še vedno pretresejo.
Enkrat je v okolici moje bivše oš en tip laufal za mano in sošolko in si ga drkal, ko sem sem sprehajala tam pri drugi si ga je en drkal pri drevesu, enkrat sma šle s prijatlco zvečer iz kina, si ga je en drkal pri koloseju, enkrat sem šla v modno hišo, si ga je en drkal v tistem malem podhodčiču/pred izložbo, enkrat smo ble v parku s kolegicami in je en stal 20m od nas in si ga drkal, ... uf, naj še naštevam ?
Aja pa če smo že pri psihopatih v MB.. če se boste kaj sprehajale po MB, nikar ne zavijte v Betnavski gozd, ker se tam gibljejo izredno čudni ljudje in ogromno punc je blo tam posiljenih. down.gif

• 0
Viens, reste ici!

#6729 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 October 2008 - 11:15 PM

Joj, men je kr slabo, ko tole berem. Sama mam tud par bednih srečanj s čudnimi oz. prfuknjenimi deci. Kot veste js dost štopam in enkrat se mi je res ful mudilo na faks na izpit in mi ustavi tko en tip. Čez šipo je deloval normalen, ko sem pa odprla vrata od avtomobila, sem pa videla, da je bil spodaj popolnoma gol in da si ga je drkal. Joj me kr strese, ko se spomnim, pa še ful grdega luleka je imel.

Enkrat me je pa en ata, star približno 70 let moril z vprašanji, če bi mu jo dala za polizat. Dobesedno to mi je prbil, pa še dodal zravn, da seksat ne more več, da to bi pa ful rad in da mi plača, kolikor želim. Ogabno!!!
Pa še par je takih, beda čist down.gif
  • 0

#6730 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 October 2008 - 11:36 PM

QUOTE(luci @ 22. 10. 2008 - 0:15) View Post

pa še ful grdega luleka je imel.

Enkrat me je pa en ata, star približno 70 let moril z vprašanji, če bi mu jo dala za polizat.

Mislim, totalno nesprejemljivo in grozno, ampak obenem pa sem se zdaj ornk narežala, si tak smešno napisala. lol1.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6731 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 October 2008 - 11:46 PM

Ja sej, zdej je smešno. S frendi smo se okol tega že dost narežali. Samo dejansko, takrat v tistem momentu je blo pa vseprej kot smešno.
Samo ok, meni se je recimo to zgodilo, po eni strani še sreča, nič hudega, sicer bedno, ampak ok.
L. je zadnjič prišla domov dobesedno v šoku, ker jo je en kreten, ki ga je uštopala udaril tako, da ji je prebil ustnico.

Joj, upam da kmalu nardim ta fuking izpit, da se konča ta štoparija, prov res!
  • 0

#6732 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 October 2008 - 02:18 AM

Jz mam pa sam 1 drkalno izkušnjo, sm bla na busu in si ga je model TOTALNO bliz mene drkal.(še dotikal se me je z obleko) (sj je ful znan po LJ tak čudak, dost star ene 50-60, sključen, zabrit, grd, čuden v plašču) .
K sm se obrnla in to vidla sm sam rekla ja fak model bolan si, pol se je pa zadrl za mano '' boš ti že vidla'' laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6733 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26297 posts

Posted 22 October 2008 - 05:27 AM

Jao jst se pa spomnim, ko sem imela ene 10 let in sem čakala na avtobus za domov. Pa sedim tam na avtobusni in mimo hodi en klošar. Potem sem opazila, da ma tiča zunaj in ga obrača k meni (mi ga kaže).... Bljak
  • 0

• Guests

Posted 22 October 2008 - 03:13 PM

Zdaj se bom vrinila v en pošten off-topic, ampak moram. Joj, kako mi gre na živce, ker se stalno z drugimi primerjam in na vsakem področju posebej najdem ljudi, ki so tam boljši od mene, potem sem pa zafrustrirana. (Namesto, da bi mogoče kdaj videla tudi, da tistim pa kje drugje ne gre.)
  • 0

#6735 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30181 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 October 2008 - 03:34 PM

zmeraj bolj me peče in boli grlo .... huh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6736 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 October 2008 - 06:31 PM

No, kot Ana pravi zgoraj da je Betnavski gozd nevaren je pri nas nevaren Tivoli. Punce ne hodte čez same, jaz poznam ful punc, ki so jih tam same napadli, pa tudi posilili.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6737 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2008 - 06:38 PM

Mene je že včasih strah zvečer iti od faksa do doma, ko imamo predavanja tako dolgo, da je že tema. In včasih kar rahlo panična ratam, ko kdo za mano hodi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6738 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 October 2008 - 06:39 PM

Meni je zoprno ko grem od postaje do doma. Pa še gozdič je poleg ceste, hodim pa kar 10min.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#6739 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2008 - 06:40 PM

Morda ne bi bilo slabo nositi v torbici kakšnega nevarnega predmeta - npr. izvijača, kot ga nosi skos ona ta blont iz MakeUp2. sleep.gif Ga magari takrat, ko hodiš po delikatni lokaciji, držiš v rokah in ... hitro šturkneš kakšnega nepridiprava. Če pomislim, bi se res precej bolj varno počutla.

• 0

#6740 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26297 posts

Posted 22 October 2008 - 06:44 PM

pa ravno pri roki je, če je kej za zašraufat ane wink.gif
  • 0