The good wife (zadnji deli pretekle sezone, da padeva not)

Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?
Posted 15 September 2015 - 09:12 PM
Posted 16 September 2015 - 06:25 AM
Pa je še fajn? Naju je minilo gledati kmalu potem ko Will umre.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 September 2015 - 06:52 AM
Ja, meni je to ena najboljsih serij se vedno. Vsec mi je, da je ful dodelana, od glasbe, zgodbe, igre, malih detajlov (recimo - vsakic, ko se zamenja ime firme, spremenijo tudi tiste male "LG" nalepke na steklenih vratih ipd.). Sem bila pa tudi jaz ful sokirana, ko so ga odpisali, ja.
Posted 16 September 2015 - 07:05 AM
Ok, hvala. Bova mogoče pogledala do konca, ko The Americans pogledava.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 September 2015 - 10:51 AM
45 years
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 September 2015 - 11:57 AM
Včeraj :
Downton Abbey S6 E1
The X Factor
Par delov Modern Family
Danes:
Project Runway s14 e7
Posted 21 September 2015 - 12:32 PM
45 years
Kakšen se ti je zdel?
The americans S03e07, včeraj
danes, Downton Abbey
Posted 21 September 2015 - 02:59 PM
Odličen. Ti si ga šla gledat potem?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 September 2015 - 06:22 PM
Ja, sem napisala oceno. Tudi meni je bil odličen.
Posted 30 September 2015 - 09:25 AM
slučajno sem naletela na par delov Suburgatory .... ma prvi deli so full posrečeni!
Ona mi je full luštna, očeta bi pa tako imela (ne za očeta, se razume)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 October 2015 - 09:12 PM
Narcos 3 dele.
Posted 05 October 2015 - 06:52 AM
Friends S01E23-24
Posted 12 October 2015 - 09:11 AM
Z mulci ob sobotah gledam Vse je mogoče ... sploh ni tako slaba oddaja, kot sem se bala
Put A Kilt On It!
Posted 12 October 2015 - 11:10 AM
Med vikendom:
The Martian
Homeland
Downton Abbey
X Factor
Posted 12 October 2015 - 11:42 AM
Čez vikend:
Laurel Canyon
Atonement, ponovno, še boljši se mi je zdel kot pred leti
Ne premikaj se
Posted 18 October 2015 - 10:21 AM
Posted 18 October 2015 - 03:36 PM
Southpaw
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 20 October 2015 - 10:49 AM
Put A Kilt On It!
Posted 20 October 2015 - 10:58 AM
Quantico, S01,E1,2,3
Posted 20 October 2015 - 01:30 PM
TBBT
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users