Lej, jaz bi rada plačala nek strošek, oz. nakazala denar nekomu na račun. Kako gre to? Nič ne mislim kupovat.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 10 January 2008 - 06:14 PM
Lej, jaz bi rada plačala nek strošek, oz. nakazala denar nekomu na račun. Kako gre to? Nič ne mislim kupovat.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 January 2008 - 06:17 PM
http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1002
Posted 10 January 2008 - 08:50 PM
Na netu našla:
za rdeče vino probaj, neumno se sliši gor z belim vinom (sicer praviš, da je že zasušeno, pri mokrem madežu kar gre), lahko probaš z radensko, namakanje v vodi-mrzli ko si prej dala na madež sol malo pustila delovat in podrgnila, najbolj pa priporočam vanish-daj fajn gor polij in operi na 60 v stroju.
vse tehnike oprobane
Madež rdečega vina odstranimo z radensko, če je svež, poskusi z detergentom za ročno pomivanje posode, recimo Pril.
Vir: http://www.kulinarik...?...5&offset=20
Proti rdečemu vinu pomaga belo vino. Tudi s šerijem ali cistim alkohol varno odstranimo madež. Ampak najboljše sredstvo proti plemenitemu vinskemu soku je in bo vedno velik šcepec soli. V vsakem primeru je priporočljivo, da se madežu posvetite čim prej. Preden boste vklopili pralni stroj priporocamo, da madež prepojite z limonim sokom. Ce po vsem tem madež še ni odstranjen, ga pred naslednjim pranjem namocite prek noci v pinjenec. Ce tudi to nic ne pomaga, poskusite za konec še z glicerinom. Žamet in svila ne prenašata obdelave s soljo in belim vinom ampak dovoljujeta le koruzno in krompirjevo moko. Proti ostalim ostankom rdečega vina pomaga razredčen salmiak, vinski cvet ali špiritna milnica.
Vir: http://www.c-and-a.s...dex.php/19/2417
hvala!
..teta nekaj probava..malo vanish, malo sol..bomo vidli..upam da bo
..ne vem če bi lahko to majico prala na 60
Posted 10 January 2008 - 09:07 PM
Do kdaj je Lancome v mestu odprt?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 January 2008 - 08:10 AM
Posted 11 January 2008 - 10:31 AM
Ne razumem sploh.
Crna, to je pa najboljše prek BankaNet-a. Na svoji banki izpolniš prijavo za BankaNet geslo, pol lahko vse delaš od doma (prek Interneta), plačuješ račune, delaš prenose, itd.
Edit: Aja, zdaj sem vidla, da bi rada izključno prek Monete plačala. Sem razumela, da te zanima nasplošno kako bi lahko plačala raćun od doma.
Posted 11 January 2008 - 10:56 AM
Posted 11 January 2008 - 12:22 PM
^^ Oz. je ta BankaNet samo za člane Nove KBM (takoj se spomnim na fris od tiste zobate žene iz reklame
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 11 January 2008 - 01:41 PM
Mene pa zanima, če je katera že slišala za tolo kozmetiko E.L.F. Klele je njihova stran. Vse stane po 1 dolar, gledala sem na youtube oceno njihovih izdelkov in so čopiči zelo pohvaljeni. Če bi katera kej naročala...naj še meni pove, prosim.
http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1002
Jaz imam sicer samo eno megnetno škatlico za senčila od E.L.F, pa je ful kvalitetna.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 January 2008 - 01:45 PM
Ja, baje so zelo dobra ličila in čopiči. Ampak, na žalost, ne pošiljajo v Evropo
Pa vse je po 1 dolar, no. Vsak čopič.
Sicer obstaja tudi spletna stran UK, ampak oni pa samo v Anglijo pošiljajo.
Posted 11 January 2008 - 06:07 PM
^^ Oz. je ta BankaNet samo za člane Nove KBM (takoj se spomnim na fris od tiste zobate žene iz reklame
crna, ampak vsa ta spletna bančništva so res zakooooon!!!
Jst mam pri SKB in lahko primerjam z b@nkanetom (imajo starši pa tip) in men je bolj praktičen tale od SKB.
Maš pa tud klik od NLB, ja.
Res ful ful ful priporočam, da si zrihtaš tole, maš skoz dostop do stanja na računu, vidiš ves promet, nakazuješ keš, plačuješ položnice itd....
Posted 11 January 2008 - 08:16 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 January 2008 - 05:13 PM
Posted 12 January 2008 - 05:26 PM
Posted 12 January 2008 - 05:32 PM
To je tak krč. Men dostkrat trzajo mišice. Nadlaket, največkrat v rokah no, včasih tud v nogi, včasih pa tud veke.
Hvala ti za odgovor. Tole se mi en mesec, kar pogosto pojavlja, pa me je mal zaskrbelo, če bo huje pa tko grem k zdravniku.
Posted 12 January 2008 - 05:33 PM
Posted 12 January 2008 - 06:03 PM
Veka pa itak ni mišica, tko da je verjetn živec kriv ja.
Posted 12 January 2008 - 06:37 PM
Posted 12 January 2008 - 07:32 PM
O delih telesa, ki povzročajo jezikovne težave
možgani možganov možganom ...
Nepravilno sklanjanje tega množinskega samostalnika moškega spola: možgani možgan možganom ... (po zgledu za ženski spol, npr. lipa, množina lipe lip). Drugi sklon/rodilnik možgan je napačen. Zgledovati se je treba po vzorcu korak, za moški spol, kjer je množina: koraki korakov korakom ... Torej če kdo tega nima, nima možganov; če kdo dela kaj brez pameti, dela brez možganov ...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users