Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36343 replies to this topic

#6721 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 January 2008 - 06:14 PM

Ne razumem sploh. biggrin.gif

Lej, jaz bi rada plačala nek strošek, oz. nakazala denar nekomu na račun. Kako gre to? Nič ne mislim kupovat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 10 January 2008 - 06:17 PM

Mene pa zanima, če je katera že slišala za tolo kozmetiko E.L.F. Klele je njihova stran. Vse stane po 1 dolar, gledala sem na youtube oceno njihovih izdelkov in so čopiči zelo pohvaljeni. Če bi katera kej naročala...naj še meni pove, prosim.

http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1002
  • 0

#6723 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 10 January 2008 - 08:50 PM

QUOTE(Adriane @ 9. 1. 2008 - 22:02) View Post

Na netu našla:

za rdeče vino probaj, neumno se sliši gor z belim vinom (sicer praviš, da je že zasušeno, pri mokrem madežu kar gre), lahko probaš z radensko, namakanje v vodi-mrzli ko si prej dala na madež sol malo pustila delovat in podrgnila, najbolj pa priporočam vanish-daj fajn gor polij in operi na 60 v stroju.
vse tehnike oprobane
Madež rdečega vina odstranimo z radensko, če je svež, poskusi z detergentom za ročno pomivanje posode, recimo Pril.

Vir: http://www.kulinarik...?...5&offset=20

Proti rdečemu vinu pomaga belo vino. Tudi s šerijem ali cistim alkohol varno odstranimo madež. Ampak najboljše sredstvo proti plemenitemu vinskemu soku je in bo vedno velik šcepec soli. V vsakem primeru je priporočljivo, da se madežu posvetite čim prej. Preden boste vklopili pralni stroj priporocamo, da madež prepojite z limonim sokom. Ce po vsem tem madež še ni odstranjen, ga pred naslednjim pranjem namocite prek noci v pinjenec. Ce tudi to nic ne pomaga, poskusite za konec še z glicerinom. Žamet in svila ne prenašata obdelave s soljo in belim vinom ampak dovoljujeta le koruzno in krompirjevo moko. Proti ostalim ostankom rdečega vina pomaga razredčen salmiak, vinski cvet ali špiritna milnica.

Vir: http://www.c-and-a.s...dex.php/19/2417

hvala! smile.gif sploh mi ni padlo na pamet da bi po netu kaj brskala oops.gif
..teta nekaj probava..malo vanish, malo sol..bomo vidli..upam da bo
..ne vem če bi lahko to majico prala na 60 hmm.gif

• 0

#6724 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 January 2008 - 09:07 PM

Do kdaj je Lancome v mestu odprt?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6725 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 January 2008 - 08:10 AM

Crna, preko monete ne gre plačevati na kar en TR. Kar enemu uporabniku. Ta mora imeti prijavljeno firmo, plačati za možnost plačila z Moneto in še kaj.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#6726 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 11 January 2008 - 10:31 AM

QUOTE(crna @ 10. 1. 2008 - 18:14) View Post

Ne razumem sploh. biggrin.gif

Lej, jaz bi rada plačala nek strošek, oz. nakazala denar nekomu na račun. Kako gre to? Nič ne mislim kupovat.

Crna, to je pa najboljše prek BankaNet-a. Na svoji banki izpolniš prijavo za BankaNet geslo, pol lahko vse delaš od doma (prek Interneta), plačuješ račune, delaš prenose, itd.

Edit: Aja, zdaj sem vidla, da bi rada izključno prek Monete plačala. Sem razumela, da te zanima nasplošno kako bi lahko plačala raćun od doma.
  • 0

#6727 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 11 January 2008 - 10:56 AM

Jenna, mislm da do 19.00, nisem pa prepričana.
  • 0
mačka figa.

#6728 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 January 2008 - 12:22 PM

Michelle, sploh ne, lahko je karkoli, samo da je prek neta! biggrin.gif Pač edino kar sem slišala je Moneta, za druge tovrstne reči ne vem, sploh, tko da bom poskusila, HVALA! smile.gif

^^ Oz. je ta BankaNet samo za člane Nove KBM (takoj se spomnim na fris od tiste zobate žene iz reklame rolleyes.gif), a ima tudi NLB nekaj takega - NLB Klik.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6729 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 January 2008 - 01:41 PM

QUOTE(ciara @ 10. 1. 2008 - 18:17) View Post

Mene pa zanima, če je katera že slišala za tolo kozmetiko E.L.F. Klele je njihova stran. Vse stane po 1 dolar, gledala sem na youtube oceno njihovih izdelkov in so čopiči zelo pohvaljeni. Če bi katera kej naročala...naj še meni pove, prosim.
http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1002

Jaz imam sicer samo eno megnetno škatlico za senčila od E.L.F, pa je ful kvalitetna. smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 11 January 2008 - 01:45 PM

Hvala Immortelle. smile.gif
Ja, baje so zelo dobra ličila in čopiči. Ampak, na žalost, ne pošiljajo v Evropo sad.gif
Pa vse je po 1 dolar, no. Vsak čopič.
Sicer obstaja tudi spletna stran UK, ampak oni pa samo v Anglijo pošiljajo.
  • 0

#6731 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33709 posts

Posted 11 January 2008 - 06:07 PM

QUOTE(crna @ 11. 1. 2008 - 12:22) View Post

^^ Oz. je ta BankaNet samo za člane Nove KBM (takoj se spomnim na fris od tiste zobate žene iz reklame rolleyes.gif), a ima tudi NLB nekaj takega - NLB Klik.

crna, ampak vsa ta spletna bančništva so res zakooooon!!!
Jst mam pri SKB in lahko primerjam z b@nkanetom (imajo starši pa tip) in men je bolj praktičen tale od SKB.
Maš pa tud klik od NLB, ja.
Res ful ful ful priporočam, da si zrihtaš tole, maš skoz dostop do stanja na računu, vidiš ves promet, nakazuješ keš, plačuješ položnice itd....
  • 0

#6732 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 January 2008 - 08:16 PM

crna, klik je res takiii zakon, vse lahko sama urejaš, pa še plačevati ti ni potrebno skoraj en evro za položnico na pošti (koliko je sedaj? upam, da se nisem preveč zmotila). Preko klika je 30 centov. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6733 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 12 January 2008 - 05:13 PM

Ali ve mogoče katera, kaj je to, če ti mišica trza, utripa? Bolje neb znala opisat.
  • 0

#6734 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 12 January 2008 - 05:26 PM

VPRAŠANJE: A se kdo spomni katera forumašica je mela za podpis pesem Omamljajte se! ?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#6735 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 12 January 2008 - 05:30 PM

QUOTE(BlackPerla @ 12. 1. 2008 - 17:13) View Post

Ali ve mogoče katera, kaj je to, če ti mišica trza, utripa? Bolje neb znala opisat.

To je tak krč. Men dostkrat trzajo mišice. Nadlaket, največkrat v rokah no, včasih tud v nogi, včasih pa tud veke.
  • 0

#6736 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 12 January 2008 - 05:32 PM

QUOTE(Frida @ 12. 1. 2008 - 17:30) View Post

To je tak krč. Men dostkrat trzajo mišice. Nadlaket, največkrat v rokah no, včasih tud v nogi, včasih pa tud veke.

Hvala ti za odgovor. Tole se mi en mesec, kar pogosto pojavlja, pa me je mal zaskrbelo, če bo huje pa tko grem k zdravniku.
  • 0

• Guests

Posted 12 January 2008 - 05:33 PM

Jaz sem pa zmer misla, da je za trzanje vek kriv živec, ne mišica.
  • 0

#6738 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 12 January 2008 - 06:03 PM

Pa sej je verjetno. Tok se pa ne spoznam, jest rečem, da mi mišica trza. biggrin.gif
Veka pa itak ni mišica, tko da je verjetn živec kriv ja.
  • 0

#6739 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 12 January 2008 - 06:37 PM

Slavistke na pomoč....rabim pravilno sklanjanje mn. samostalnika MOŽGANI. biggrin.gif Hvala
  • 0

#6740 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 12 January 2008 - 07:32 PM

O delih telesa, ki povzročajo jezikovne težave

možgani možganov možganom ...

Nepravilno sklanjanje tega množinskega samostalnika moškega spola: možgani možgan možganom ... (po zgledu za ženski spol, npr. lipa, množina lipe lip). Drugi sklon/rodilnik možgan je napačen. Zgledovati se je treba po vzorcu korak, za moški spol, kjer je množina: koraki korakov korakom ... Torej če kdo tega nima, nima možganov; če kdo dela kaj brez pameti, dela brez možganov ...
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users