Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6721 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 July 2012 - 08:58 AM

Beseda smena namesto izmena. Jao, kocine pokonci.
  • 0

#6722 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 July 2012 - 09:01 AM

Samohvala ljudi.

Pa ko nočejo biti direktni, ampak to lepo zapakirajo. Pismo povej .... sem napredoval, pika. Ne pa neke otročje igrice in besedičenje.

Samopromocija na FB in ljudje ki NON STOP objavljajo slike, na katerih so oni sami. OK, mi je jasno, da se rad gledaš v ogledalo, ampak ... :rtfm:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6723 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 July 2012 - 11:18 AM

Beseda smena namesto izmena. Jao, kocine pokonci.

:yes: Isto kot šiht. :lol:
  • 0

#6724 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14332 posts

Posted 02 July 2012 - 11:43 AM

Podajanje mnenj brez argumentacije
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6725 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26086 posts

Posted 02 July 2012 - 11:54 AM

Ja, ali podajanje mnenj 'kar tako' - s čimer v najboljšem primeru ne narediš nič konstruktivnega in v najslabšem dodaš k destruktivnemu.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#6726 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14332 posts

Posted 02 July 2012 - 12:16 PM

Se strinjam!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6727 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 02 July 2012 - 12:37 PM

Samopromocija na FB in ljudje ki NON STOP objavljajo slike, na katerih so oni sami. OK, mi je jasno, da se rad gledaš v ogledalo, ampak ... :rtfm:

Ja.

Pa na živce mi gredo kao neki modeli po možnosti si v status non stop pišejo kako so ravno na šutingu. :sleepy:
Pa saj vidim tudi punce, ki jih res gledam z odprtimi usti, ampak, da je pa vsaka tadruga model a dej....

Aja pa še to mi gre na živce, da vsaka, ki je 180 cm misli, da je avtomatsko supermodel. :AJEBEŠ:
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6728 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30023 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 July 2012 - 08:54 PM

ma dej, sama sebi, ker sem tok tečna z naveličanjem gelov za tuširanje, vse bi najraj stran zmetala, ko pridem skoraj do konca pa se kr noče pa noče porabit. :wallbash: :tongue1:
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6729 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15280 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 July 2012 - 06:05 PM

Zmešaš vse skupaj in dobiš enega čisto posebnega! :lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6730 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86995 posts

Posted 03 July 2012 - 06:10 PM

:thumbup:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6731 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 03 July 2012 - 07:08 PM

Samohvala ljudi.

Pa ko nočejo biti direktni, ampak to lepo zapakirajo. Pismo povej .... sem napredoval, pika. Ne pa neke otročje igrice in besedičenje.

Se ne bi mogla bolj strinjat, sploh s tem dnevnim osveževanjem profilne slike pod katero je napisan komentar " blo dolgčas, ..." in po možnosti se še vsak dan slika v ogledalo!
  • 0

#6732 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 03 July 2012 - 08:34 PM

Na živce mi gre, ko se popolno namažem potem pa se na koncu štoknem z maskaro nekam ali pa se mi odtisne. :AJEBEŠ:
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6733 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28139 posts

Posted 04 July 2012 - 05:14 PM

^^
Eden izmed razlogov, zakaj mi MU ni blizu. Ali lakiranje nohtov, jao! : ) In kaj potem naredis?

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6734 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 04 July 2012 - 06:02 PM

Popravim kaj pa naj. :) Ponavadi se mi to naredi ravno takrat, ko se mi kam mudi.
  • 0

• Guests

Posted 04 July 2012 - 09:45 PM

Drugače je dobro počakat, da se madež posuši. Ga je potem čist lahko spravit stran ...

Meni gre tudi samohvala na živce. Pa ljudje, ki so tok samozadostni in arogantni, da ne znajo rečt niti hvala, če nisi v njihovem svetu nekje pri vrhu njim pomembnih ljudi. Pa kofol "haj sasajati" :roll:

Anouk....se strinjam.
  • 0

#6736 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 July 2012 - 10:07 PM

Na živce mi gre in preseda to večno obsojanje in kao nerazumevanje (zabitih večinoma) ljudi, če nisi
enak kot vsi drugi, se ne zliješ z okolico oz. se ne ravnaš v skladu s splošnimi in večinskimi pričakovanji.
Kar takoj izpadeš kot čudak in se ti, ko svoje mnenje ustrezno argumentiraš in čakaš na argumentacijo
njihovega, ki je nasprotno, kar nekaj bebavo hihitajo v obraz in si mislijo 'eh, ta je pa malo hecna'. FOF idioti.
Najbolj žalostno je to, da to niti niso tako stari ljudje, pri takšnih je to pričakovano. Prav opažam zadnje
čase, da ima mnogo ljudi (za moje pojme zgrešene) enake miselne vzorce okoli določenih stvari, pravzaprav
o določenih stvareh niti resnično ne premislijo, ampak si samo površinsko zamrmrajo v smislu 'ja, zdaj je
pa počasi za to in to', itd. To je dejansko ena vrsta bolezni.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 04 July 2012 - 10:28 PM

Fluffy....a si ti levičarka? Za "uporabo roke" sprašujem, ne za politično pripadnost.
  • 0

#6738 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 July 2012 - 10:30 PM

XD Ne, desničarka. Zakaj? Ö
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 04 July 2012 - 10:35 PM

Enkrat sem brala eno teorijo o levičarjih in desničarjih. Zakaj je desničarjev več. (10% je levičarjev). In je pisalo nekaj v tej smeri, da se človek po naravi prilagaja večini in da je baje med ljudmi, ki (po ne vem kakih standardih...je kratek članek), ki ne živijo ravno po pravilih družbe, večji odstotek levičarjev. Kao "neprilagodljivih" je več levičarjev. In ker sem sama podobna, fant pa tudi in sem jaz desničarka on pa levičar...me je zanimalo, še ti ti levičarka mogoče. :D (nevermind....)
  • 0

#6740 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 July 2012 - 10:43 PM

Aha. : )
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users