Kaj ste danes naredili zase?
Posted 03 February 2022 - 03:01 PM
Sicer imas na yt res celo goro tega. Lahko da njemu ne bo ona ustrezala in naj poisce kaj drugega. Tezko bo delal, ce mu bo sla na zivce. Jaz sem se nje tako navadila, da ne morem delat od drugih. Vcasih mi kaksen njen video ne pase, ker prevec meditira in je recimo prvih 15 minut od 45min samo sedenje in dihanje, postanem prevec nestrpna in moram dat kaj drugega, vcasih mi pa pase. Pa zraven nje je se kuza Benji, ki je ful srckan, se doda k zanimivosti, ker se naguzi kdaj nanjo, lustno res.
Posted 03 February 2022 - 03:27 PM
Nina Strojnik ima neke programe prav za proznost: https://www.trainwithnina.com/
Nisem sprobala, tako da ne morm komentirat.
Posted 03 February 2022 - 06:47 PM

Posted 03 February 2022 - 08:53 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 February 2022 - 09:04 PM
Posted 03 February 2022 - 10:14 PM
Hvala za info!
Sploh ta Down dog se dobro slisi
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 February 2022 - 10:17 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 05 February 2022 - 03:25 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 February 2022 - 04:37 PM
Posted 12 February 2022 - 09:27 AM
Pohod na Polhograjsko grmado včeraj,
pred tem sem vsak dan bila kje zunaj, ali na Golovcu, ali s kolesom na Barju.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 February 2022 - 10:35 AM
Olivija, po katerih krajih na Barju se voziš?
Posted 13 February 2022 - 07:59 AM

Posted 13 February 2022 - 08:07 AM
Posted 13 February 2022 - 10:21 AM
Frida, jaz ne poznam tako dobro teh koncev, smo sli z atom in mamo le do jezera.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 February 2022 - 01:14 PM

Barje je res fino za ljubiteljske kolesarje, sama ravnina in stranpoti, po zelji pa gres tudi cez kak hribcek.
Danes sem sla na 8,5km izleta po domaci hosti med borovci.

Tu v okolici Velenja bodo do 2023 izgradili povezavo za kolesarje, in bo dolga kolesarska pot, vse od Sostanja (in tam je veliko opcij za podvige preko Slemena do Crne na koroskem) do Slovenj Gradca. Tam se po delu poti ob cesti lahko prikljucis na kolesarske poti ob Dravi, v smeri proti Avstriji in so tudi lepi izleti tam naokoli, ne prevec tezki, ni nekih hudih klancev. Bom to tja prestavila, ko bom iz racunalnika spisala

Se pa zdaj ze veliko vozijo do Dolica, kjer pustijo avtomobile in gredo potem s kolesi po strekni (po domace) oziroma kolesarski poti

Posted 15 February 2022 - 11:14 AM
Posted 15 February 2022 - 11:50 AM
Jaz sem investirala v novo podlogo. Tista, ki sem jo imela je bila predebela in ni bila pri miru.
Včeraj pol ure telovadbe. Se pozna, da že malenkost lažje naredim.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 February 2022 - 11:54 AM
Posted 15 February 2022 - 12:02 PM
Nič
delam tole:
Zmaga zraven prezirljiv Ziggyev pogled, ko telovadim
Posted 15 February 2022 - 01:29 PM
Včeraj 8 km pohoda,
danes pa jutranji 45 min kratek sprehod
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users