Spovednica
Posted 21 October 2008 - 05:14 PM

Posted 21 October 2008 - 05:19 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 October 2008 - 05:31 PM

Še lepše je pa to, da na splošno izjemno malo časa preživi pred televizijo. Ou yea.

Posted 21 October 2008 - 05:34 PM
Špela zdej si me spomnla, da se moram spovedat, kok zeeeeelo sem srečna, ker moj deček nikdar ne gleda športa po TV, ne hodi na tekme, NIČ.

Še lepše je pa to, da na splošno izjemno malo časa preživi pred televizijo. Ou yea.

hja, 1x na teden naj malo miga. treba bit toleranten do hobijev partnerja, hehe.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 October 2008 - 05:44 PM
Zdej ima punco, že kr neki cajta. Enkrat jo je zmano celo prevaru, jo pustu zarad mene, potem sm se pa jz usrala, dobla tisto wild obdobje k sm se hotla znoret, in šel je nazaj k njej. Od tega je že več kt 1 leto.
Damn, ampak useen...med nama je neki. Neki, neki, neki.
U pizdo.
Posted 21 October 2008 - 06:07 PM

Posted 21 October 2008 - 06:13 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 October 2008 - 06:27 PM

Spovedujem se še, da mi je ena trobla, ker je pač za tem ko sem jaz že stala z vklopljenim smernikom in čakala, da se ena izparkira, medtem ko se je ena damica, ki se je pripeljala za mano hotla parkirat v isti parkirni prostor. Samo sem bila jaz hitrejša.

Posted 21 October 2008 - 06:33 PM
Posted 21 October 2008 - 06:47 PM

Posted 21 October 2008 - 06:54 PM

O.... making me sick....
Posted 21 October 2008 - 07:35 PM

To sem jaz doživljala redno v Mb. Sami drkači ej.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 October 2008 - 07:38 PM

Posted 21 October 2008 - 07:42 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 October 2008 - 07:57 PM

Itak je pa znan en v Ljubljani, pride do tebe pa te sprasuje kje si bila za novo leto, pa ce je blo kej balonov pa take bolane...medtem ma pa eno roko v zepu...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 October 2008 - 08:12 PM
Posted 21 October 2008 - 08:16 PM
Kupla svojo prvo škatlo kondomov, rofl
Uf spomini ... jaz sem svojo prvo škatlo samo načela. Ko je prišel mimo naslednji greha vreden kandidat, je pa že vsem potekel rok uporabe. Saj me je kar sram priznat

Ne morem verjet. Dela mam čez glavo s faksom, službo, izpiti, tečno materjo itd itd. Jaz budalo pa zadnji teden premišljujem samo o tem svojem novem sošolcu. Najraje bi ga zvabila v garderobo od laboratorija in tam z njim izvajala čisto posebne eksperimente

Posted 21 October 2008 - 08:21 PM
Čuden občutek je. Kot srednješolka sme se počutla, ko sem jih nesla na kaso

Jaz sem enkrat sedela na avtobusni postaji in bila full zatopljena v svoje misli in sem gledala v desno, ko se naenkrat ozrem na levo vidim kako si ga moški, ki je sedel ZRAVEN mene drka. Sem se naredila, ko da nisem nič videla in odšla stran.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 21 October 2008 - 08:23 PM
Glede na to, da nima razvitih možganov, dvomim, da bi videl / doumel sporočilo. ;-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users