vprašanja (zanima me, ...)
Posted 06 January 2008 - 02:41 PM
rada bi vzela paket orto smart, ampak bom šele oktobra stara 18let.to pomeni, da morajo starši podpisat ali kaj?ali lahko sama uzamem vse?
Posted 06 January 2008 - 03:03 PM
Posted 06 January 2008 - 03:32 PM
aha, sm že našla, sm pregledala vse napačne teme(lavera, vaša današnja nega las, top 3... ) prej kokr pa tm, kjer sm uprašala
No, bellini, a po laveri se ti mastijo lasje?
Men se zadnje čase mastijo k zmešani!!!! Karkol dam gor, na kokrkol dni si perm, a si dam balzam pa masko gor al pa tud ne, skratka vse je ista figa in bi najraj znorela.
S fantom sva kupla enga naravnega zelene barve v milrju za 20eur, 150 ml nek cubricia al neki tazga k je za mastne lase za redno uporabo no nč ne pomaga
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 January 2008 - 03:53 PM
Posted 08 January 2008 - 01:39 PM
Lol, no, jz ne najdm kje sm vprašala se mi zdi, da Bellini?? če ji lavera masti lase, a si bla ti, belini- pa kje?
aha, sm že našla, sm pregledala vse napačne teme(lavera, vaša današnja nega las, top 3... ) prej kokr pa tm, kjer sm uprašala
No, bellini, a po laveri se ti mastijo lasje?
Men se zadnje čase mastijo k zmešani!!!! Karkol dam gor, na kokrkol dni si perm, a si dam balzam pa masko gor al pa tud ne, skratka vse je ista figa in bi najraj znorela.
Nisem vidla vprašanja
Posted 08 January 2008 - 02:39 PM
Posted 08 January 2008 - 08:36 PM
Posted 08 January 2008 - 08:57 PM
A se dobi pri nas v drogerijah, ali lekarnah glicerin? Sicer ne vem, a se pri nas temu reče glicerin...predvidevam tako. Po angleško je Glycerin. Uporabila bi ga za mokro nanašanje senčk.
Ja, se dobi in se reče glicerin. Moj brat ga ima za avto in ga je dobil pri svojem mehaniku
Posted 08 January 2008 - 09:33 PM
Posted 08 January 2008 - 09:53 PM
Posted 08 January 2008 - 10:24 PM
Posted 08 January 2008 - 11:29 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 January 2008 - 08:31 PM
Posted 09 January 2008 - 10:02 PM
za rdeče vino probaj, neumno se sliši gor z belim vinom (sicer praviš, da je že zasušeno, pri mokrem madežu kar gre), lahko probaš z radensko, namakanje v vodi-mrzli ko si prej dala na madež sol malo pustila delovat in podrgnila, najbolj pa priporočam vanish-daj fajn gor polij in operi na 60 v stroju.
vse tehnike oprobane
Madež rdečega vina odstranimo z radensko, če je svež, poskusi z detergentom za ročno pomivanje posode, recimo Pril.
Vir: http://www.kulinarik...?...5&offset=20
Proti rdečemu vinu pomaga belo vino. Tudi s šerijem ali cistim alkohol varno odstranimo madež. Ampak najboljše sredstvo proti plemenitemu vinskemu soku je in bo vedno velik šcepec soli. V vsakem primeru je priporočljivo, da se madežu posvetite čim prej. Preden boste vklopili pralni stroj priporocamo, da madež prepojite z limonim sokom. Ce po vsem tem madež še ni odstranjen, ga pred naslednjim pranjem namocite prek noci v pinjenec. Ce tudi to nic ne pomaga, poskusite za konec še z glicerinom. Žamet in svila ne prenašata obdelave s soljo in belim vinom ampak dovoljujeta le koruzno in krompirjevo moko. Proti ostalim ostankom rdečega vina pomaga razredčen salmiak, vinski cvet ali špiritna milnica.
Vir: http://www.c-and-a.s...dex.php/19/2417
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 10 January 2008 - 03:16 PM
Poročam, kako se obnese.
Posted 10 January 2008 - 04:24 PM
Bom tudi slikala ob prvi priliki, da vidite razliko.
To stvar drugače prodaja MAC in je namenjena mokremu nanašanju. Ampak, če si mešanico narediš sam, prišparaš. Res mi ni žal, da sem poskusila...itak pa je enostavno.
Posted 10 January 2008 - 06:09 PM
Oz. a obstaja kak način plačevanja prek interneta, da mi ni treba na pošto?
Nekonstruktivne dneve imam.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 January 2008 - 06:11 PM
Potem pač klikneš pri nakupu na Moneto, vpišeš podatke, dobiš en SMS, spet vpišeš podatke in plačaš. Izi pizi.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users