Meni je poleg cen letalskih (in prevozov tam) največja ovira to, da se ne splača hodit za manj kot 3 tedne, toliko dopusta naenkrat si pa niti mož ne more vzet.
No, še za kam drugam it je to ovira ...
Posted 11 September 2026 - 01:59 PM
Meni je poleg cen letalskih (in prevozov tam) največja ovira to, da se ne splača hodit za manj kot 3 tedne, toliko dopusta naenkrat si pa niti mož ne more vzet.
No, še za kam drugam it je to ovira ...
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 September 2026 - 04:29 PM
Posted 11 September 2026 - 05:47 PM
Posted 11 September 2026 - 07:23 PM
Posted 11 September 2026 - 07:47 PM
― V. Van Gogh
Posted 12 September 2026 - 11:25 AM
― V. Van Gogh
Posted 12 September 2026 - 08:13 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 September 2026 - 07:34 AM
Posted 13 September 2026 - 07:54 AM
Posted 13 September 2026 - 08:51 AM
Posted 13 September 2026 - 04:15 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 September 2026 - 09:15 PM
Posted 14 September 2026 - 09:19 AM
Tehnologija nas itak prehiteva z vseh strani, ljudje pa vedno neumnejši. Pa vse mora biti zabeleženo, slikano, posneto in potem še objavljeno in servirano celemu svetu na ogled.
Ravno to doživela zdaj v hribih - prideš na vrh in sami fotosešni s stotih strani, da sam komaj posnameš sliko razgleda zase. Ko sem mojemu razlagala, pa izvem, da obstaja prav stran "gorske košute" al nekaj takega, ko se ženske prčijo in nastavljajo na osvojenih vrhovih. Sploh nisem mogla verjet
Mama in ljubljana ne spremljam, ampak da si prej kot v slabih 8 letih nista mogla zorganizirat 24 ur zase, mi je malce bosa; razen če dedki in babice ali kaki drugi bližnji sorodniki ne obstajajo.
Ali pa prijatelje, sosede, študentko/dijakinjo, ... karkol.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 September 2026 - 09:20 AM
Gorske košute OMG za crknit. ![]()
Posted 14 September 2026 - 09:39 AM
Gorske košutke♀️ (@gorskekosutke) • Instagram photos and videos
sem šla zdaj prav pogleda - evo, da še z vami delim to slovensko lepoto
In niso košute, ampak seveda košutke
Res bi rada videla, katero stavo bi morala izgubit, da bi objavila sliko v skupini s takim imenom, kaj šele tako oblečena in v pozah
Put A Kilt On It!
Posted 14 September 2026 - 09:39 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 September 2026 - 09:57 AM
Posted 14 September 2026 - 10:01 AM
Posted 14 September 2026 - 10:19 AM
Da je vse skupaj še bolj bizarno - košute niso v gorah, ampak v gozdovih. Sva šla preverjat zdaj s sodelavcem, kaj je samica od gamsa in se ji menda reče koza ... torej bi moral biti ime skupine gorske koze oz po njihovo gorske kozice - kar bi pa v vseh primerih bilo bolj pravilno oz žebljico na glavico ![]()
Put A Kilt On It!
Posted 14 September 2026 - 11:01 AM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users