Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6701 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 20 June 2012 - 11:36 AM

En "kolega" mi je poslal mail, kako sem kaj, da ni nič glasu od mene ipd. in je zdaj potihnil, ko sem mu napisala, da sem odlično, končno dobila službo, videla New York in London in da nasploh vse štima. Kaj pol sprašuješ, če bi rad samo, da napišem, da furam safr in nimam kaj sama s sabo :/ eni se res hranijo z nesrečo drugih zgleda. (mogoče malo pretiravam, ampak res je tako izpadlo)
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#6702 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14332 posts

Posted 20 June 2012 - 11:43 AM

Da se navežem-tudi mene moti, da me kar tikajo.
Pa razumem še, da me tikajo ljudje v trgovini, ker pač izgledam mlajša(tako vsi pravijo, ne vem, povbejte tiste, ki ste me že videle :D ). Da me pa tika nekdo po mailu, ko pošljem eno ponudobo je pa res preveč.

Buggy, poznano, ljudem popolnoma zapreš usta, ko poveš da se imaš lepo in da je življenje fajn :mellow:
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6703 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28138 posts

Posted 20 June 2012 - 12:57 PM

Meni je pa kul, ko me kdo tika (ponavadi ne cutim nespostljivosti, samo sproscenost, kar mi je cisto ok), ceprav jaz vsakega vikam, dokler si ne zazeli drugace pa se potem nekatere tezko.

Na zivce mi gre pokroviteljstvo, pokroviteljstvo in se enkrat pokroviteljstvo. In se zavito v "to si samo domisljas". Mrrrrrs, pfuj, pfej!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 20 June 2012 - 01:42 PM

JA!!! Js tudi sovražim pokroviteljstvo.
  • 0

#6705 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 June 2012 - 01:45 PM

Jaz pa da me obravnavajo kot otroka.

Zadnjič v Intersportu sem bila na blagajni s kuponom za popust, pa sem rekla, da bi na majico uveljavljala
popust, na pajkice pa pač ne bi. Mislila sem, da je za en artikel popust, ne pa na nakup,
pač nisem vedela. Pa me je prodajalka pogledala, kot da sem zabita in najbolj osnovne stvari ne razumem,
potem mi pa še kot otroku razložila, da je popust na cel nakup.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 20 June 2012 - 01:54 PM

Da se navežem....ali pa ko ti nekdo govori glasno in razločno, kot da bi govoril retardiranemu otroku. Imava enega znanca takega. On pač govori glasno in razločno, ker je bil oče na pol gluh....ampak je vseeno bedn filing, ko ti kaj razlaga. Se počutiš ko bolid. <_<
  • 0

#6707 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 21 June 2012 - 01:39 PM

Ljudje, ki v lokalih naročujejo deci soka dva deci vode, dva dcl radenske, vodo z ledom, itd...za mizo jih sedi 5, račun na koncu pa znese 2,80 evra. Sicer vem, da mi to ne bi smelo it na jetra, ampak mi vseeno gre.
  • 0

#6708 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 June 2012 - 01:50 PM

Ali pa drugi ekstrem: zadnjič za 2 Orangini v BTCju poleg Zare: 5 evrov. Jaz sem kar debelo pogledala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6709 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23528 posts

Posted 21 June 2012 - 01:57 PM

Ljudje, ki v lokalih naročujejo deci soka dva deci vode, dva dcl radenske, vodo z ledom, itd...za mizo jih sedi 5, račun na koncu pa znese 2,80 evra. Sicer vem, da mi to ne bi smelo it na jetra, ampak mi vseeno gre.

Meni pa to ni nič takega. Meni pri teh sokovih ponavadi paše, da so razredčeni z vodo. Ko jem zunaj pa si za pit skoraj vedno naročim kar vodo iz pipe.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6710 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 June 2012 - 04:49 PM

Ko jem tudi jaz vedno samo vodo. Če gremo pa na pijačo pa kaj drugega, ne. Ampak sori, v Zvezdi stane dcl pomarančnega soka skoraj 2€, tako da tam pač nikoli ne bom vzela dva deci (tud ne maram preveč tistih koščkov). Sicer pa se redko kje še dobi na dcl, ponavadi so itak flaške.

Ko ti v roke meni nič tebi nič porinejo umazanega (to predvsem), vreščečega in slinastega otroka. :cry: Zadnje čase me otroci (spet) ful nervirajo, pa sem bila že kar tolerantna. Kar živc mi potegne k se začne dret pa ritat.
  • 0

#6711 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 21 June 2012 - 05:22 PM

Pri nas dobite en deci in to naravnega!!! pomarančnega soka! Ostalo so fructalove flaške. Imamo pa vse ;) Tako da vabljeni :lol:
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#6712 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 June 2012 - 06:17 PM

Jaz si vedno naročim dva deci soka, deci vode. Al pa deci deci. Če nimajo deci pač vzamem flaško. Meni ni finta v tem, da bom manj plačala, samo sam sok mi je presladek + žejna sem, pa rabim vsaj 3dcl. :D
  • 0
Viens, reste ici!

#6713 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86994 posts

Posted 22 June 2012 - 01:06 PM

To, da v Sloveniji ni skoraj nobenih pametnih koncertov, večjih. Govorili so, kako bo LJ (in Slo) s Stožicami končno dobila primeren koncertni plac, zdaj so tam partiji za 15-letnike, razni dino merlini in ostala čefurjad.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6714 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28138 posts

Posted 22 June 2012 - 02:47 PM

Ko jem tudi jaz vedno samo vodo. Če gremo pa na pijačo pa kaj drugega, ne.

Zadnje čase me otroci (spet) ful nervirajo, pa sem bila že kar tolerantna. Kar živc mi potegne k se začne dret pa ritat.

Hmmm, jaz skoraj vedno in povsod pijem samo vodo, najraje iz pipe. Mi na misel ne pade, da bi se ODZEJALA s SLADKANIMI tekocinami. V lokalih narocam ali naravne sokove ali mesanico sok/voda, ker mi je sicer pijaca presladka in me ne odzeja. Pa 2 dcl je tudi meni premalo. Ne gre za sparanje, gre za zejo. : D
Ce gremo (zvecer) na pijaco vzamem pivo, koktejl, vroco cokolado itd., odvisno od letnega casa in priloznosti. Ce nas gre vec ven na kosilo/vecerjo, ponavadi pijemo vino (in vodo).

PJ, stopas po moji poti? : D Si se mi zdela vedno skulirana. : ) Jaz se pocasi privajam, da se otrok vcasih tudi dere, vcasih od zalosti (to me ne moti), vcasih, ker hoce po vsej sili uveljaviti svoje, to mi dviguje pokrov. Ma gre na bolje, znam ze tako ignrorirati, da se sama sebi cudim.

• 0

#6715 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 June 2012 - 05:03 PM

Jaz včasih res nisem marala otrok, vse sem mela za nevzgojene. "Svoje" sem potem itak vzljubila, postala bolj tolerantna (vsaj mislila sem, da sem), drugače mi pa redkokateri otrok priraste k srcu. :cry: K eni majo nasploh radi kar vse otroke povprek. Jaz imam samo nekatere, do ostalih sem pa pač prijazna. Pa skoraj vsi so mi grdi. :oops: Ne morem pomagat, če pa so. :cry: Čeprav okej, zadnje čase res dost luškanih srečujem.
  • 0

#6716 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23528 posts

Posted 22 June 2012 - 09:04 PM

Jaz si vedno naročim dva deci soka, deci vode. Al pa deci deci. Če nimajo deci pač vzamem flaško. Meni ni finta v tem, da bom manj plačala, samo sam sok mi je presladek

Jaz enako. Edino goste sokove naročim pač tiste v flaški, ker drugih niti nimajo. Pomarančni sok pa se skoraj povsod dobi tudi po en deci.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6717 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 24 June 2012 - 05:14 PM

Na živce mi gre:

- razni statusi ala "Jaka sam", "nikoli ne odneham", "življenje me je teplo, pobrala sem se"... ja res, fant te je pustil, to je največji udarec, ki ti ga življenje lahko zada in hvala bogu si se pobrala :roll:
- da kljub KT ne vem, kdaj me bo menstruacija presenetila
- sam FB nasploh.. zaradi idiotskih statusov in slik- kolikokrat sem že izvedla čistke, bom na koncu imela le 10 FB frendov :D
- ko nimam časa, me vsi povsod vabijo, ko pa imam jaz čas, umiram doma od dolgčasa :verymad:
  • 1

#6718 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 29 June 2012 - 03:46 PM

Ogabno nasvinjane kabine v H&M V City parku. Pa saj ne rečem, če kdo pusti noter obešeno kakšno cunjo, ampak da so pa na tleh cele smeti, trava... Kot da bi se krave noter pasle. :wallbash:
  • 0

#6719 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 29 June 2012 - 04:11 PM

^^ Zadnjič enkrat je bilo vsaj 10 tistih belih varnostnih magnetov. Očitno je nekdo veselo šopingirov :down:

Danes sem imela priliko 10 minut sedeti v avtu pred lokalnim Tušem. Kakšni ljudje pa tja hodijo... V tem času se je izmenjalo 6 ''invalidov''. Točno ena gospa je imela dejansko invalidsko nalepko. Meni je tako minorno od ljudi, da parkirajo na invalidskem pa tudi, če ''samo not skočjo''. En ogaben prasec je parkiral poleg mene in toliko časa rinil svojo prepoteno rit iz avta, da je vrata prislonil na moj avto :hooray: Na srečo se ni nič poznalo. Spet drugi je šel mimo in ogabno rignil, itd. Res, kakšni sončki.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6720 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28138 posts

Posted 30 June 2012 - 01:06 PM

Sončki :lol:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users